emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yıllardır korkudan bu operasyona yaklaşamıyordum, evlendikten sonra eşim özellikle uyurken sıkıntı çektiğimi söyleyince (burnum sola doğru deviasyonu vardı, kalkıktı ancak kemeri de vardı) karar verdim sonunda ameliyat masasına yatmaya, aylarca araştırdım, istanbul'a gittim, hatta şu sayfalarca övülen doktora gittim, herkes övdüğüne göre vardır bi hikmeti dedim (ki bana gösterdiği resimler beni tatmin etmemişti, bunu da itiraf edeyim), kararımı verdim tarihimi aldım ancak bir arkadaşımın kardeşi (ve operasyon sonrası sıkıntı yaşamamış birkaç arkadaş daha) beni ikna etti diyebilirim, Ferruh Fersçi'ye gidip bir görüşme yaptım, aynı gün Bursa'da başka bir doktora daha randevum vardı ancak kararımı verip fotoğrafçıya gittim, 4 gün sonra kendimi ameliyathanede buldum ve bugün 15. gün herşey bitti, zaten pek de birşey olmadı, acı ağrı sızı anlamında.
fotoğrafçıya gittiğimde 5 yıldır resimlerini çekiyorum daha bir kişi duymadım şikayet eden dedi.
ben tavsiye ederim, gidin görüşün, özellikle fotoğraf albümüne bakın ve sonra siz de mutlu olun

Konumuz Dr. Emre İlhan ile ilgilidir. Kendi doktorunuzla ilgili deneyimlerinizi ayrı bir başlık açarak paylaşabilirsiniz..

ben emre beye revizyon ameliyatı ile ilgili foto gönderip yorum rica ettim. bana geri dönüşü muhtemelen kendi bile cevaplamadığı ve sadece para-fiyat ile ilgili bir maildi ki ben ona para ile ilgili tek bir şey bile sormamıştım. samimiyetsiz geldiği için eledim doğrusu..

çok geçmiş olsun cnm....benim şahsi fikrim kendisi ile tekrar görüşmen ve sorunlarını bir bir anlatman...belki revizyon gerekebilir...ve tekrar yapar büyük ihtimalle,hataları varsa düzeltir...
ve bi soru sormak istiyorum son olarak ne kadardı fiyatı?

benim en korktuğum 6. aydan sonrası, çünkü senin de belirttiğin gibi şişlikler inip burun oturmaya başladıkça bir sorun varsa işte o zaman ortaya çıkıyor. bende çok hafif bir tümsek var, dışarıdan pek belli olmuyor ama şişler iyice indikçe belli olur mu diye endişe ediyorum. ameliyat olalı 6 ay oldu. özellikle sol taraftan şekli tam istediğim gibi fakat sağ taraf hala kaba, şişliktendir sanırım. bu konuda net birşey söylemek için çok erken,1 yılı doldurmak gerekir deniyor. deneyimini paylaşman bence çok güzel olmuş, çünkü sadece memnuniyetler paylaşılmamalı bu forumda. ben genel olarak şeklinden, nefes alışımdan vs. memnunum,ama bu yine de endişe etmeme engel değil. çeşitli sorunları olup 1 yılı doldurmayı bekleyen ve o yüzden foruma yazmayan arkadaşlar da vardır muhakkak.

ya korktum şimdi emre beye karar vermiştim. Barış Çakır dahamı ıyı acaba

aynen bendede aynı sorun var ve şekıl bozuklugu olmadıgından ıyıce mahfolacagından korkuyorum bana pekı ne yapmayı düşünüyosun sen

mrb.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Herkes iyi yorumlar yazıyor bu nedenle bende Emre Beye karar vermiştim ama şimdi sizin yorumunuzu okuyunca tırstım acaba vazmıgeçsem resımlerin varmı amelıyat oncesı ve sonrası fıkır acısından gormek ıstıyorum yada msn dende gorusebılırız mumkunse

mrb. sizin profılı çok beğendim ama keske amelıyat oncesı resımlerınızıde koysaydınız fıkır olurdu bızım için. Benım kalkık ve güzel şekıllı bır burnum var on-den ama buyuk ucuda buyuk yandan kemerlı yanı ınce derılı oldugunu dusunmuyorum burnumun sankı kalın oldugundan kıbar hale hıc gelmıycekmıs ve ıyıce kotuleşcekmıs gıbı gelıyor. Bilmiyorum birde Emre İlhana amelıyat olmuş ıkı kışınımn yot-rumunu okudum memnun kalmamışlar ıyıce tırstım valla

kızlar selam.. bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda o kadar kararsızım ki :S ama galiba en çok emre bey den memnun olunmuş.. fiyatları hangi aralıkta acaba?

EMRE İLHANIN ın yaptığı burunları çooook doğal buluyorum ayrıca çokta güzeller. kişiye göree burun yapıyor bu tamamen bir beceri işi bursada çok nadir böyle doktor yok denilecek kadar az ancak ücretler uçmuş durumda.allah yardımcımız olsun ne diyim

arkadaşlar, kulağından kıkırdak aldırıp burna koyduran var mı, emre ilhan hastalarından?
varsa nasıl, memnunlar mı? ve maliyeti ne kadar?

Temmuz 2011 de emre ilhanda ameliyat oluyorum yuppi yeah arkadaslar bana bol sans dileyin umarim güzel bir burun ortaya cikar

Bol şans canım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın :) Emre İlhan'a ameliyat olmayı isteyen birisi olarak ameliyat sonucunu takip edicem :)

bol şans cnm umarım istediğin gibi bir burun olur Bende olmayı düşünüyorum ama her burunda bir kusur buluyorum çok kararsızım :2:

Bol şans canım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın :) Emre İlhan'a ameliyat olmayı isteyen birisi olarak ameliyat sonucunu takip edicem :)

tsk ederim kizlar inshalla sizde istediginiz bir buruna kavusursunuz ben bir adim attim hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…