- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yıllardır korkudan bu operasyona yaklaşamıyordum, evlendikten sonra eşim özellikle uyurken sıkıntı çektiğimi söyleyince (burnum sola doğru deviasyonu vardı, kalkıktı ancak kemeri de vardı) karar verdim sonunda ameliyat masasına yatmaya, aylarca araştırdım, istanbul'a gittim, hatta şu sayfalarca övülen doktora gittim, herkes övdüğüne göre vardır bi hikmeti dedim (ki bana gösterdiği resimler beni tatmin etmemişti, bunu da itiraf edeyim), kararımı verdim tarihimi aldım ancak bir arkadaşımın kardeşi (ve operasyon sonrası sıkıntı yaşamamış birkaç arkadaş daha) beni ikna etti diyebilirim, Ferruh Fersçi'ye gidip bir görüşme yaptım, aynı gün Bursa'da başka bir doktora daha randevum vardı ancak kararımı verip fotoğrafçıya gittim, 4 gün sonra kendimi ameliyathanede buldum ve bugün 15. gün herşey bitti, zaten pek de birşey olmadı, acı ağrı sızı anlamında.
fotoğrafçıya gittiğimde 5 yıldır resimlerini çekiyorum daha bir kişi duymadım şikayet eden dedi.
ben tavsiye ederim, gidin görüşün, özellikle fotoğraf albümüne bakın ve sonra siz de mutlu olun
Merhaba ArkadasLar...
Ben bugun tekrar mesajlari gozden gecirmekteyim..
Bende Dr Emre Ilhan beyde ameliyat olmak istiyorum.
Arkadasimla beraber karar verdik tarih olarak aralik 2010 secmistik ikimizde.
Yurtdisinda yasadiigmiz icin tatiller bize uygun gelmisti...
Amaaa o gitti ben gidemedim herseyi hazirlamistik otel, hastane, tarih, ucak vs....
Tabiki bende hic sans olmadigi icin devam etmedi ...
Arkadasim geldikten sonra kararimdan 100% oldum..
burnunu cok begendim ve ekim 2011 ertelendi.
Suan resimlere bakmak istiyorum ama bakamiyorum..
anLiyorum surda zaten toplam 5 tane mesajim var.
Herhalde arkadas olmam gerekiyor:13:..
Acaba bana yardimci olmak isteyen arkadaslar varmi..
Kararimdan eminim ama yinede cok merak ediyorum...
Yardimci olan arkadaslar veya olmayan herkeze simdiden tksr ediyorum
ilknur
olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum, burun ameliyatımı 7 ay önce Emre İlhan'a oldum, ilk burun bantlarım çıktığında kendimi iğrenç hissettim, eve nasıl gideceğimi bilemedimburnum çok şişti ve korkunç görünüyordu, doğal bir burun istedim pek karışmadım zaten uzman doktor bu kadar burun yapmış herhalde iyi yapar diye ama hep tereddütlerim vardı, burnum kemerli ve asimetrik bir burundu ama önden ince bir yapısı vardı, en son konuşmamızda doğal bir burun yapacağını söyledi Emre Bey, çok güzel olacak dedi önden nasıl olacak diye sorduğumda şimdiki halinin kalkık ve kemersiz hali olacak diye cevap verdi şimdi ise kemiğin törpülendiği yer çok kötü burnum oturdukça belirginleşen bir çöküklük var, burnumun iki tarafı simetrik değil ve bu çok belli oluyor,burun deliklerimde aynı şekilde bir daha büyük. Bunları görmezden gelsem bile burnumun önden ters v biçimine gelmiş olmasını bir türlü görmezden gelemiyorum Emre ilhan burnunu yaptığı herkese çok güzel çok güzel diyor demesine ama siz benim halimi ilk bantlarım çıktığında görseydiniz odadan çıktımm çok doğal çok güzel bir burun oldu diyordu lavaboya gittiğimde burnuma bakınca şok oldum sonra odaya geçince asistanının enteresanlaşan yüz ifadesini hiç unutamadım İki ay ağladım burnuma bakıp bakıp Zamanla oturur dedim ama şekil aynı neticede sadece şişler indi. Emre İlhan çokta güzel burunlar yapmıyor, eğer bu mesaj silinmezse tabi bunu insanlar öğrenebilecek... ben kimseyi karalama peşinde değilim, sadece deneyimimi paylaşıyorum, her zaman çok güzel yapıyor diye bir şey yok maalesef
olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum, burun ameliyatımı 7 ay önce Emre İlhan'a oldum, ilk burun bantlarım çıktığında kendimi iğrenç hissettim, eve nasıl gideceğimi bilemedimburnum çok şişti ve korkunç görünüyordu, doğal bir burun istedim pek karışmadım zaten uzman doktor bu kadar burun yapmış herhalde iyi yapar diye ama hep tereddütlerim vardı, burnum kemerli ve asimetrik bir burundu ama önden ince bir yapısı vardı, en son konuşmamızda doğal bir burun yapacağını söyledi Emre Bey, çok güzel olacak dedi önden nasıl olacak diye sorduğumda şimdiki halinin kalkık ve kemersiz hali olacak diye cevap verdi şimdi ise kemiğin törpülendiği yer çok kötü burnum oturdukça belirginleşen bir çöküklük var, burnumun iki tarafı simetrik değil ve bu çok belli oluyor,burun deliklerimde aynı şekilde bir daha büyük. Bunları görmezden gelsem bile burnumun önden ters v biçimine gelmiş olmasını bir türlü görmezden gelemiyorum Emre ilhan burnunu yaptığı herkese çok güzel çok güzel diyor demesine ama siz benim halimi ilk bantlarım çıktığında görseydiniz odadan çıktımm çok doğal çok güzel bir burun oldu diyordu lavaboya gittiğimde burnuma bakınca şok oldum sonra odaya geçince asistanının enteresanlaşan yüz ifadesini hiç unutamadım İki ay ağladım burnuma bakıp bakıp Zamanla oturur dedim ama şekil aynı neticede sadece şişler indi. Emre İlhan çokta güzel burunlar yapmıyor, eğer bu mesaj silinmezse tabi bunu insanlar öğrenebilecek... ben kimseyi karalama peşinde değilim, sadece deneyimimi paylaşıyorum, her zaman çok güzel yapıyor diye bir şey yok maalesef
Merhaba,hepinize gecmis olsun!ben uzun zaman once pek cok yorumunuzu okumustum,Emre Beyle ilgili...Sanırım benim kalın derili ve sisman bir burnum var,sekil bozuklugu yok,yuzume gore bıraz buyuk buluyorum.Profilden bu buyukluk barız ortada ancak onden gorusunu cok duzgun...Neyse benım bugun bır kac sorum olucak!aslına bakarsanız foto.larınızı gormek en buyuk ıstegim.Bu yuzden 25 msj yazmam lazımmıs!sormus olmak ıcın sormayacagım tabi...ancak sayfa kırlılıgı yaratacagım ıcın sımdıden affınıza sıgınıyorum.
Merhaba herkese benim 20. günüm burun ucum top gibi görünüyor ayrıca uzun Steve Martin in kız versiyonu olmuşum sanki. Bandımın ilk çıktığı gün insan içine çıkmak istemedim. Önceki burnumdan dolyaı yaamadığım kompleksi yaşadım nerden ameliyat oldum Allah ceza verdi işte dedim ki ben sadece estetik için olmadım. Bu sene içinde birçok değişik dahiliye dr u sürekli ÜSYE geçirdiğim için ameliyat olmamı önermişti. Ben hiç araştırmadım abim çok aratırıp yıllarca drlarla görüştükten sonra Emre beyi tercih etti ben de olayım dedim. Emre bey burnumun çok güzel olduğunu söylüyor ama şimdilik ben olumlu bakamıyorum inşaAllah sonucu görünce haklılığını anlarım. Bir de grip oldum hapşurma akıntı derken sürekli sızıntı kanamam oluyor. MaşaAllah herkes çok memnun darısı başıma...
Merhaba kizlar... bende bir Dr. Emre Ilhan hastasiyim ve bu durumdan cok memnunum... 19 subat 2009 tarihinde burnumdan ameliyat oldum. Iki yil gecti... sanki bu burunla dünyaya gelmisim gibi hissediyorum kendimi... cok dogal... ve ben estetik oldugunu söylemedigim sürece kimse anlamiyor... tam istedigim gibi bir sonuc cikti ortaya... emre beye ameliyat olanlar listesindede ikinci siradaki profil benim... profilimde resimlerim var isterseniz bakabilir ve bana sorularinizi sorabilirsiniz...
herkese gönül rahatligiyle emre beyi tavsiye ediyorum... ilk baslarda benim aklimdada cok isim vardi ama bu forum sayesinde dogru karari verdim ve iki arkadas gittik ameliyatimizi olup geldik...
Temmuz 2011 de emre ilhanda ameliyat oluyorum yuppi yeah arkadaslar bana bol sans dileyin umarim güzel bir burun ortaya cikar
Temmuz 2011 de emre ilhanda ameliyat oluyorum yuppi yeah arkadaslar bana bol sans dileyin umarim güzel bir burun ortaya cikar
bol şans cnm umarım istediğin gibi bir burun olurBende olmayı düşünüyorum ama her burunda bir kusur buluyorum çok kararsızım :2:
Bol şans canım inşallah istediğin gibi sonuç alırsın :) Emre İlhan'a ameliyat olmayı isteyen birisi olarak ameliyat sonucunu takip edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?