emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mrb cnm benmde amelıytm ocak 20 de.cuma gunu ıstanbula gıdıyorm aslında pzrtsı ılk gorusmemız vardı ama bugun arayıp ctsı gunune aldılar ayrıca pztsıde yıne bı gorusmem olcakmıs.ya acıkcası gorusme sonundakı dusuncelerınız benı bıraz korkuttu ben bırz sey bı ınsanım seyde neyse yanı alınganım bırz banada oyle davranırsa moralım asırı bozulur ıcımden hıcbısey yapmk gelmz zorakı amelıyt olckmısım gıbı hıssederm off ne bılıyım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur belkıde karsılasırz kontrlde fln yakın zmnlarda olcz cunku benmde snn gıbı kafam cok karısık bırbırımıze yardımcı olalım olur mu:26:

İnsanın anı anının tutmaması çok normal bence. emre beyi de anlamak lazım, ben mesela bütün gün insanları dinliyorum ve sabah dokuzda görüştüğüm ile akşam 3 te görüştüğüm kişiye verdiğim tepkiler arasında dağlar kadar fark oluyor. İnsanız yani sonuçta. hem bak emre beyin ilgisinden aşırı derecede memnun olan arkadaşlarda var. sonunu düşünen kahraman olamaz bi de... :) sen görüşmeye gel, içine sinmezse olmak zorunda değilsin unutma bunu. hem bi görüş bakalım belki sen çok memnun kalacaksın ve şu an boşuna tedirgin olmuş olacaksın. ben ayın 16 sında görüşeceğim emre beyle en son ertesi sabah da ameliyat olacak. (allahtan sabah oluyor ameliyat, akşam yapacak olsa hayatta olmazdım :))))

soyledıklerın dogru gercekten emre beyde haklı sonucta kolay deıl hıcbısey gunde 2 amelıyt yap ustune bır suru ınsanla konus dınle oo Allah kolaylık versın onada:)) ben bı gelıyımde gerısı kolay ama suan hayal gıbı gelıyo bana kendımı muayenede bıle dusunemıyorum:)) bnmde 16 ocakta 2.gorusmm var belkıde karsılasırz:) suanlık saat 1'de dedıler ama arayıp degıstırebılıyolar bugun oldugu gıbı

Kizlar benimde 27 şinde ben korkudan heyecandan geceleri uyuyamiyorum bile bilmiyorum ne olacak bekleme süreci uzadıkça insanın kafası bulaniyo resmen :18::18::18:

Kızlar emin olun Emre bey o kadar tecrübeli ki Tasrimdan ve sizin tahmin ettiğinizden cok daha güzel yuzunuze yakisan bı burun yapacaktır bu kadar endişelenmeyin bence

Bu arada sislikler icin bı bitki cayı tarifi bulmuştum bu forumdan ve inanılmaz etkili ameliyat olucak arkadaslara sislikler icin şiddetle oneriyorum 1 haftada cok fark etti sisliklerim ne warsa doğada war walla :) fotolar ekledim kızlar bakabilirsiniz en son 1,5 aylık haline

o zmn tarıfı hemen bızle paylasmalısın

kızlar çok korkuyorum bi de yardım edin bana...

Doktorun saate gore hastasina davranmasi ne kadar anlamli bilemiyorum ama bu estetik isi insanlari ne kdr tedirgin edeceği malum,bence biraz daha detaya inerek insanlari rahatlatmasi gerekiyor.eminim ki bircok insan gun icinde bircok sorunla ugrasyor ama boyle onemli bir konumda ki kisilerin biraz daha dikkatli ve sabirli olmasi gerekiyor..biz pollyannacılık yapmiyoruzdur umarim:)) ameliyat olunca yorumlari mutlaka bekliyorum:))

forumu cok ıyı kullanmayı bılmıyorum ama arkadaşlık lıstesıne ekledım seni,kabul edersen amelıyatın sonrasında merak edıyorum nasıl olacak oradan da bılgı verebılırsın :))

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider:)

Karışım bu uyguladım ve faydasını görmeye başladım gercekten :)

bitkisel karışımlar için ameliyat sonrası uyarmışlardı beni kanama ihtimalini artırıcı olanlar olabilir kullanmayın diye doktora sormak da fayda var diye düşünüyorum

bn ameliyattan 1 ay sonra kullanmaya baslarim cnm hatta 5. Haftadan sonra en ufacık burnumu temizlerken kan damlası bile gelmio ama ameliyatın ilk zamanları kullanmak doğru olmaya bilir canım dediğin gibi

forumu cok ıyı kullanmayı bılmıyorum ama arkadaşlık lıstesıne ekledım seni,kabul edersen amelıyatın sonrasında merak edıyorum nasıl olacak oradan da bılgı verebılırsın :))

cnm ekleme talebin gelmemiş ama ben ekledim seni kabul edersen bende bana yardımcı olan arkadaşlarım gibi elimden geldiğince sana yardımcı olurum

8 şubatta ameliyatım var normalde çok garantici bi insanım ilk defa böyle bi riske giriyorum:) çok karışık duygular içerisindeyim mutluluk mutsuzluk, karamsarlık, heyecan, tedirginlik, merak, bazende boşvermişlik hepsini aynı anda yaşıyorum... Bütün duygular birbirine karışıncada tarifsiz ve çok anlamsız

adailona resim bekliyoruzzz!!!

demoon yakında resim gelecek kaş göz hepsi birbirine girmiş paçoz haldeyim.resim için biraz daha zaman gerek. ama sana bir açıklama borçluyum aslında; asimetrilerim azalıyor moralini bozmuş olabilirim onu düzelteyim genel anlamda sıkıntı yok ama burun şişiliğim çok fazla daha 1 ay olmadı sanırım burun şişliğim yavaş inecek gibi görünüyor en şişlerden biriyim galiba forumda. beklemek lazım diye düşünüyorum yorum yapmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…