- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.821
Ben de 17 ocakta olacağım 1 hafta kaldı. aynen gullush bana da öyle yaptı, foto çekti üzerinde oynadı. nasıl olursa mutlu olursun, nasıl olmasın gibi sorular sordu. ben de elimden geldiğince cevapladım hatta bazı isteklerimi ifade edemedim çünkü ben de bilmiyorum aslında nasıl bişey olmasını istediğimi. tek isteğim yüzüme yakışan doğal bir burun olması. ve aynen benim de kafam çok karışık. görüşmemiz de çok kısa sürdü. emre beyin iyi bir dr olduğundan şüphem yok, geç saatte görüşmüştük ondan keyifsizdi heralde diye düşündüm ben, çok sıkboğaz etmek de istemedim. ama huzursuzluk bende de var. aslında ıcığını cıcığını uzun uzun konuşmak isterim ama işte dediğim gibi sıkmak istemiyorum.
mrb cnm benmde amelıytm ocak 20 de.cuma gunu ıstanbula gıdıyorm aslında pzrtsı ılk gorusmemız vardı ama bugun arayıp ctsı gunune aldılar ayrıca pztsıde yıne bı gorusmem olcakmıs.ya acıkcası gorusme sonundakı dusuncelerınız benı bıraz korkuttu ben bırz sey bı ınsanım seyde neyseyanı alınganım bırz banada oyle davranırsa moralım asırı bozulur ıcımden hıcbısey yapmk gelmz zorakı amelıyt olckmısım gıbı hıssederm off ne bılıyım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur belkıde karsılasırz kontrlde fln yakın zmnlarda olcz cunku benmde snn gıbı kafam cok karısık bırbırımıze yardımcı olalım olur mu:26:
İnsanın anı anının tutmaması çok normal bence. emre beyi de anlamak lazım, ben mesela bütün gün insanları dinliyorum ve sabah dokuzda görüştüğüm ile akşam 3 te görüştüğüm kişiye verdiğim tepkiler arasında dağlar kadar fark oluyor. İnsanız yani sonuçta. hem bak emre beyin ilgisinden aşırı derecede memnun olan arkadaşlarda var. sonunu düşünen kahraman olamaz bi de... :) sen görüşmeye gel, içine sinmezse olmak zorunda değilsin unutma bunu. hem bi görüş bakalım belki sen çok memnun kalacaksın ve şu an boşuna tedirgin olmuş olacaksın. ben ayın 16 sında görüşeceğim emre beyle en son ertesi sabah da ameliyat olacak. (allahtan sabah oluyor ameliyat, akşam yapacak olsa hayatta olmazdım :))))
Bu arada sislikler icin bı bitki cayı tarifi bulmuştum bu forumdan ve inanılmaz etkili ameliyat olucak arkadaslara sislikler icin şiddetle oneriyorum 1 haftada cok fark etti sisliklerim ne warsa doğada war walla :) fotolar ekledim kızlar bakabilirsiniz en son 1,5 aylık haline
kızlar çok korkuyorum bi de yardım edin bana...
mrb cnm benmde amelıytm ocak 20 de.cuma gunu ıstanbula gıdıyorm aslında pzrtsı ılk gorusmemız vardı ama bugun arayıp ctsı gunune aldılar ayrıca pztsıde yıne bı gorusmem olcakmıs.ya acıkcası gorusme sonundakı dusuncelerınız benı bıraz korkuttu ben bırz sey bı ınsanım seyde neyseyanı alınganım bırz banada oyle davranırsa moralım asırı bozulur ıcımden hıcbısey yapmk gelmz zorakı amelıyt olckmısım gıbı hıssederm off ne bılıyım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur belkıde karsılasırz kontrlde fln yakın zmnlarda olcz cunku benmde snn gıbı kafam cok karısık bırbırımıze yardımcı olalım olur mu:26:
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "
Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider:)
Karışım bu uyguladım ve faydasını görmeye başladım gercekten :)
forumu cok ıyı kullanmayı bılmıyorum ama arkadaşlık lıstesıne ekledım seni,kabul edersen amelıyatın sonrasında merak edıyorum nasıl olacak oradan da bılgı verebılırsın :))
kızlar çok korkuyorum bi de yardım edin bana...
bitkisel karışımlar için ameliyat sonrası uyarmışlardı beni kanama ihtimalini artırıcı olanlar olabilir kullanmayın diye doktora sormak da fayda var diye düşünüyorum
adailona resim bekliyoruzzz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?