- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.841
demoon yakında resim gelecek kaş göz hepsi birbirine girmiş paçoz haldeyim.resim için biraz daha zaman gerek. ama sana bir açıklama borçluyum aslında; asimetrilerim azalıyor moralini bozmuş olabilirim onu düzelteyim genel anlamda sıkıntı yok ama burun şişiliğim çok fazla daha 1 ay olmadı sanırım burun şişliğim yavaş inecek gibi görünüyor en şişlerden biriyim galiba forumda. beklemek lazım diye düşünüyorum yorum yapmak için.
cnm ekleme talebin gelmemiş ama ben ekledim seni kabul edersen bende bana yardımcı olan arkadaşlarım gibi elimden geldiğince sana yardımcı olurum
kızlar lütfen yardım edin
benim emre beyle şubatta ilk görşmem var.bu görşümede tasarım yapmıyormuş.ee ne yapılıyor ilk görşmede?aç dakika sürüyor ortalama?
nasıl bir burun istediğimi ayrıntılarıyla getireceğim fotolarla anlatacak mıyım ?
eski hastalarının fotolarını görebilecek miyim?
ameliyat öncesi daha kaç defa daha randevuya geleceğim?
bir de hangi hastane veya hastanelerde ameliyat yapıyor doktor bey?
cevaplarsanız ççoooook mutlu olacağım
İlk gorusmede kendisinden bahsediyor seni taniyor burnunla birebir ilgilenmiyor:))ameliyat olacagin tarihe gore 2.gorusmeyi veriyor,ameliyatindan 15gun oncesine,ama asistaninin iyi planlamamasi sonucu 1,5ay once gidersen cizim gorusmesine cizim yapmak istemeyebilir..cizim istersen ustune 2.kez konusmayacagini belirtmesi biraz canini sıkabilir !o nedele cizim yapacagi zamanla ameliyat gununu iyi ayarlamk gerekiyor..son gorusmeyi bilmiyorum,ameliyattan 2gun once olacak onda da neden bahsedecek bilemiyorum:))
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "
Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider:)
Karışım bu uyguladım ve faydasını görmeye başladım gercekten :)
sıcak canım ben aynı normal çay gibi yapıyorum sıcak suyu üstüne koyup demlendirip suzup iciyorum Emre bey ne dedi peki sisligin icin kontrole gittin mı
teşekkürler, evet çok inceledim senin fotoları baya bi toparlamış inmiş, benim çok fazla bi de asıl mesele kanatlarda aşırı düşüklük foto koymamamın nedeni onlar zaten ama belki koyarım yine de.Cok gecmis olsun canım banada oyle dedi onden palyanco burnu gibiydi canım kocaman. We geniş ama smdi normale dondüm bol bol soguk suyla yıka icini dısını baya fark eder canım 15 günde hatta bı haftada benim yanlar azaldı ama ucu sis tabiki hala foto koycakmisin canım bnm fotolara bakarsan anlarsın 1 aylık haliyle 1.5 aylık halı arasındaki farka
Merhaba gullush
Seni cok karamsar gordum ... Bence bu sekilde gorusmelerden tatmin olmadiysan bence mutlaka emre beyle konusmalisin . Ben ameliyat oncesinde defalarca gittim hepsinde cok ilgilendi ameliyat olali o kadar zaman oldu hala ne zaman gitsm ayni ilgiyi alakayi gosterir . Bu arada burada bende dahil olmak uzere bir cok arkadas emre beye resimlerle gittik hepsinde de resimlere baktigini ve o resimdeki burnun yapilabilip yapilamayacagi konusunda bilgilendirdigini biliyorum. Bence bu sorununu emre beye acmalisin benim tanidigim emre bey cok ilgilenecektir.
evet kadınlar kulübündeki arkadaşların yorumlarımı iletmesi sonucunda telefonla konuştuk kendisiyle:)),maalesef benim görüşmem uygun olmadığı bir zamana denk gelmişbu nedenle iletişim kopukluğu yaşadık kendisiyle..yaptığı işlere söylecek laf yok kesinlikle ..gördüğüm her burun gayet başarılı,zaten bu nedenle kendisine ameliyat olmak istiyor birçok kişi, ben de dahil:) ben kendisini sıkboğaz ederek çok sıkmak istemedim açıkçası..ama sağolsun arayarak ilgisini göstermiş oldu..
Kızlar ben ameliyat oldum, 2 gün oldu. foto bile koydum. korkulacak hiçbirşey yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?