emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar lütfen yardım edin
benim emre beyle şubatta ilk görşmem var.bu görşümede tasarım yapmıyormuş.ee ne yapılıyor ilk görşmede?aç dakika sürüyor ortalama?
nasıl bir burun istediğimi ayrıntılarıyla getireceğim fotolarla anlatacak mıyım ?
eski hastalarının fotolarını görebilecek miyim?
ameliyat öncesi daha kaç defa daha randevuya geleceğim?
bir de hangi hastane veya hastanelerde ameliyat yapıyor doktor bey?
cevaplarsanız ççoooook mutlu olacağım

:)) Tamam şekerim herşey yolundaysa, asimetriler gidiyorsa harika. evet bazıları daha fazla şişiyor sanırım. ben ilk ameliyatımda suratım iki katına cıkmıstı, allı morlu sarılı berbat durumdaydım valla.şimdi ucu ve içiyle ilgilenicek ve pek şişmem diye umuyorum. benim de son görüşmeme 2 hafta falan kaldı. herhalde orada ameliyat tarihi de vericek.
ama bana haber ver lütfen asimetriler tamamen geçiyor mu, bitiyor mu diye. ben biliyosun asimetri için ameliyata giricem (bir de içi).

İlk gorusmede kendisinden bahsediyor seni taniyor burnunla birebir ilgilenmiyor:))ameliyat olacagin tarihe gore 2.gorusmeyi veriyor,ameliyatindan 15gun oncesine,ama asistaninin iyi planlamamasi sonucu 1,5ay once gidersen cizim gorusmesine cizim yapmak istemeyebilir..cizim istersen ustune 2.kez konusmayacagini belirtmesi biraz canini sıkabilir !o nedele cizim yapacagi zamanla ameliyat gununu iyi ayarlamk gerekiyor..son gorusmeyi bilmiyorum,ameliyattan 2gun once olacak onda da neden bahsedecek bilemiyorum:))

Onceki ameliyat fotograflari mevcut orda goruyorsun zaten.acibadem atasehirde yapiyor ameliyatlarini.gorusmeler max.yarim saat surdu bende.ilk gorusmeye istedigin fotograflarla gitme bosuna bakmiyor bile:)

Merhaba gullush

Seni cok karamsar gordum ... Bence bu sekilde gorusmelerden tatmin olmadiysan bence mutlaka emre beyle konusmalisin . Ben ameliyat oncesinde defalarca gittim hepsinde cok ilgilendi ameliyat olali o kadar zaman oldu hala ne zaman gitsm ayni ilgiyi alakayi gosterir . Bu arada burada bende dahil olmak uzere bir cok arkadas emre beye resimlerle gittik hepsinde de resimlere baktigini ve o resimdeki burnun yapilabilip yapilamayacagi konusunda bilgilendirdigini biliyorum. Bence bu sorununu emre beye acmalisin benim tanidigim emre bey cok ilgilenecektir.

Bencede her ise helede böyle önemliyse pozitif bir düsünce ile yaklasmak gerekir, ben yurtdisindan gelecegim icin benim gürüsmelerim arasinda pek fazla zaman yok, ama telefonda bile olsa benimle cok ilgilenildi. Benim acimdan nasil daha iyi olursa randevular öyle alindi.

gullush kardeş sağol cevabın için.diğer ark. da dediği gibi bu görüşmeler tam senin istediğin gibi gitmemiş herhalde.herkesin aynı olacak diye bir şey yok zaten de sonuç herkes için güzel olsun bu yeter.

bu muayene cretini tel. açıp da öğrenebilirim tabi ki de burda sormamın nedeni herkes önünde paylaşılsın.çünkütelefonda farkli deyip,gidince farklı isteyene de rastladım ben.

bir şey daha var ben de ameliyat olan arkadaşların fotolarını çok merak ediyorum.bunun için 25 msj sayısını tutturmam gerek diye biliyorum.ama sırf bu yüzden sayfa kirliliği de yapmamaya çalışıyorum.eğer msj sayısı dolmadan bile başkası beni ekleyince görebiliyorsam
noooooooooluuuuuuuuuur ekleyin beni.ömrümde hiç kimse eklenmedi beni. nasıl bir şey onu bile bilmiyorum.ekleyiverin de sevindirin şu garibanı

canım benim de 1 ay geçti hala ilk günkü gibi şişim şu bitkisel karışımı ben de kullanayım diyorum ama kaynatıyo musun sıcak mı içiyosun yoksa soğutup mu cevap verirsen sevinirim

sıcak canım ben aynı normal çay gibi yapıyorum sıcak suyu üstüne koyup demlendirip suzup iciyorum Emre bey ne dedi peki sisligin icin kontrole gittin mı

sıcak canım ben aynı normal çay gibi yapıyorum sıcak suyu üstüne koyup demlendirip suzup iciyorum Emre bey ne dedi peki sisligin icin kontrole gittin mı

evet 1. ay kontrolüne gittim çok şiş dedi. bekleyeceğiz dedi bünyeden bünyeye değişiyormuş ama benimki fazla şişmiş. umarım şiler azalınca kanatla da normalleşir.baya kötü hissediyorum kendimi.seninki 1. ay durumun nasıldı? üstüne bir de hastalandım çok fena boğazım ağrıyo.

Cok gecmis olsun canım banada oyle dedi onden palyanco burnu gibiydi canım kocaman. We geniş ama smdi normale dondüm bol bol soguk suyla yıka icini dısını baya fark eder canım 15 günde hatta bı haftada benim yanlar azaldı ama ucu sis tabiki hala foto koycakmisin canım bnm fotolara bakarsan anlarsın 1 aylık haliyle 1.5 aylık halı arasındaki farka

teşekkürler, evet çok inceledim senin fotoları baya bi toparlamış inmiş, benim çok fazla bi de asıl mesele kanatlarda aşırı düşüklük foto koymamamın nedeni onlar zaten ama belki koyarım yine de.

evet kadınlar kulübündeki arkadaşların yorumlarımı iletmesi sonucunda telefonla konuştuk kendisiyle:)),maalesef benim görüşmem uygun olmadığı bir zamana denk gelmiş bu nedenle iletişim kopukluğu yaşadık kendisiyle..yaptığı işlere söylecek laf yok kesinlikle ..gördüğüm her burun gayet başarılı,zaten bu nedenle kendisine ameliyat olmak istiyor birçok kişi, ben de dahil:) ben kendisini sıkboğaz ederek çok sıkmak istemedim açıkçası..ama sağolsun arayarak ilgisini göstermiş oldu..

Hiç şaşırmadım nedense. Sizin doktor ilgisizliğinizden dolayı mutsuz olduğunu mesajı okuyunca hemen haber ederler doktorlarına ve bu kişiyi arattırırlar diye düşünmüştüm. Tabii ki yanılmadım. Bu forumda bu doktor ve hastaları kadar sürekli iletişim halinde olan yok. Sanırım insanlar bu nedenle olumsuz hiç birşey yazamıyorlar ki ben de bir dönem burun estetiği için araştırma yapmıştım mutsuz olanlar da var her doktorun hastalarında olduğu gibi. Ama insanlar yazamıyorlar çünkü burada yazılan herşey hoop doktora uçuyor. Burdan birden bir sürü kişi hortlayıp car car laf yetiştiriyorlar. Çok rahatsız edici gözlerin site içinden ve dışından sürekli bu topikte olması. Artık iyice çözdüm bu konunun işleyişini. Doktorunuzun yaptığı işler genelde beğenilir işler. Neden bu tarz oyunlara gerek duyulur ki anlamıyorum. Bir dönemde biri buradan doktoru övüp övüp sonra da öyle yazılması istendiğini söylemişti. Sonra nedense uçtu gitti o yorum:26:

Allah arayış içinde olanlar yardımcı olsun ve samimi insanlar ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah.

Hah şimdi benim üstüme saldırırlar onu da bekliyorum. Belki doktorunuz beni de arar Ama kötü birşey yazmadım kabul edin. Kötü birşey yazıp hakaret etmek de hem haddim değil hem de yalan olur zaten Bakalım ilk kim düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…