- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.861
Kızlar ben ameliyat oldum, 2 gün oldu. foto bile koydum. korkulacak hiçbirşey yokmuş...
Kızlar ben ameliyat oldum, 2 gün oldu. foto bile koydum. korkulacak hiçbirşey yokmuş...
eveet senin maşallahın var aynı gün olduk ben iyice şiştim yaaahala burnunda yanma hissi varmı? ama ağrı sızı pek olmuyor çok korkulacak birşey yok katılıyorum o konuda
ameliyat olan herkesde bu oluyormu hapşurcakmışım gibi hissediyorum her an korkuyorum da hapşurmaya
gözün aydın sorunsuz bi ameliyat geçirmişsin..darısı başımıza
Hiç şaşırmadım nedense. Sizin doktor ilgisizliğinizden dolayı mutsuz olduğunu mesajı okuyunca hemen haber ederler doktorlarına ve bu kişiyi arattırırlar diye düşünmüştüm. Tabii ki yanılmadım. Bu forumda bu doktor ve hastaları kadar sürekli iletişim halinde olan yok. Sanırım insanlar bu nedenle olumsuz hiç birşey yazamıyorlar ki ben de bir dönem burun estetiği için araştırma yapmıştım mutsuz olanlar da var her doktorun hastalarında olduğu gibi. Ama insanlar yazamıyorlar çünkü burada yazılan herşey hoop doktora uçuyor. Burdan birden bir sürü kişi hortlayıp car car laf yetiştiriyorlar. Çok rahatsız edici gözlerin site içinden ve dışından sürekli bu topikte olması. Artık iyice çözdüm bu konunun işleyişini. Doktorunuzun yaptığı işler genelde beğenilir işler. Neden bu tarz oyunlara gerek duyulur ki anlamıyorum. Bir dönemde biri buradan doktoru övüp övüp sonra da öyle yazılması istendiğini söylemişti. Sonra nedense uçtu gitti o yorum:26:
Allah arayış içinde olanlar yardımcı olsun ve samimi insanlar ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah.
Hah şimdi benim üstüme saldırırlar onu da bekliyorum. Belki doktorunuz beni de ararAma kötü birşey yazmadım kabul edin. Kötü birşey yazıp hakaret etmek de hem haddim değil hem de yalan olur zaten Bakalım ilk kim düşecek
Doktorum beni arayarak bir uyarida bulunmadi ki gayet medeni bir dille konustu.sorun neyse anlamya calisti.olumsuz bir gorusme degildi kesinlikle,kirici degil yapiciydi gayet.yazdigimdan dolayi suclayan bir tavir degildi.burda yazilanlarin kendisine iletilmesinden de bir rahatsizlik duymuyorum gayet dogal bence..siz bayag bi muhalefetmissiniz gercekten:))
Valla senin yanında hapşurdum ben gördün eve gelince de 1000 kez hapşurdum nerdeyse. korkma hapşurabilirsin ama ağzından. Bi de ben gülme krizine girdim tutamadım kendimi sonra da ağlladım güzdüm bişey olur mu acaba diye :) Yanma hissi çok hafif var. ben de çok şiştim ama gözlerim hala kapanmadı seninkiler gibi. bi de çok morarmadım ben.
olur olur korkma. :)
ekledim canım seni kabul edersen sevinirim.Valla senin yanında hapşurdum ben gördün eve gelince de 1000 kez hapşurdum nerdeyse. korkma hapşurabilirsin ama ağzından. Bi de ben gülme krizine girdim tutamadım kendimi sonra da ağlladım güzdüm bişey olur mu acaba diye :) Yanma hissi çok hafif var. ben de çok şiştim ama gözlerim hala kapanmadı seninkiler gibi. bi de çok morarmadım ben.
olur olur korkma. :)
ben de istiyorum ama şu şişlik ve morluklar herşeyden vazgeçmeme neden oluyor..olanların cesaretine hayranımmm...
ben de istiyorum ama şu şişlik ve morluklar herşeyden vazgeçmeme neden oluyor..olanların cesaretine hayranımmm...
bende eve gelince hapşurdum baya bişey olmuyomuş :) sen çok iyisin ya maşallah benim gözler kapandı resmen bünyeden bünyeye değişiyor işte şu 2 3 günüde atlattıkmı bitti heralde :)
Seninde fotoları bekliyoruz cnm :)
Kizlar Perşembe ameliyatım var cok değişik duygular içerisindey bu günde ameliyat olacağımı esimin ailesine falan söyledim bu halini ararsın oynatma falan dediler zaten ben tirsigim cesaretim iyice kırıldı valla ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?