emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkürler ama yüzde şişlik yok burun şiş burna uygulamak ne kadar doğru????

ayrıca bir düzeltme yapmak istiyorum; bitkisel şeylerin de yan etkileri hatta direk olumsuz etkileri olabiliyor, ameliyat sonrası hastaneden çıkarken hastanedeki hemşireler bitki çayları ve bitkisel uygulamalarla ilgili özellikle uyardılar yapmayın olumsuz sonuçlar olabilir diye.

Revizyon ameliyati icin 1 yili doldurman lazim ayrica sisler indikce o kalkiklik iniyor,gecmis olsun..

ya 6 aydan sorada olaılrsın doldurduktan sora walla ben gun sayıyorum bı an önce şu burnumu indirmek için zaten oldugumada okdar cokk pişmanımkı yanı burnumun ucunun kalkıklıgını görseniz bana hak verirsiniz kımsenın karşısına cıkma ıstemıyorum ben 2ay bekledım iner dıe ama hala aynı deşen bişe yok..bide ben çalıştığım yerdeki doktoruma oldum keşkee hiç olmasaydım nekdar zormuşş ameliyattan sora beklemek daha zor.((

burnunu görebilir miyiz mümkünse fotoğraf koyabilir misin?

benım gıbı burnu fazla kalkık olup inen varmı arkadslar lütfn yorumlarınıza ihtiyacım var(((((((((((((((((((((((((( saadet sanada teşekurederım yorumun ıcınnnn

bide arkadaşlar tabi değişiyodur işleme göre ama emre beye revizyon ameliyatı olan varsa kabaacada olsa nekdar ücret bilgi verirmisinizz..bende bugun randevu alcam emre bey ıcın ama bnım 2 ay oldu şimdiden alsam ılk görusme randevusunu mayısta istesem verebilirmikii.))

emre bey in revizyon ücretleri
2. revizyon 9500 tl
3. revizyon ise 11 500 tl imiş.

emre bey le yüzyüze görüştüğünde tarihle ilgili net bilgi alırsın diye düşünüyorum.
ama mayıs da zaten çok erken bir tarih değil. bence verebilir.

hadi yaa okdar varmı...ben daha az beklıyodum:) o işte yaş ozman aslında ben sadece burun kalkıklıgını ındırmek ıstıyorum bıde yan kanatları cok geniş burnumun acaba okadar alırmı teşekkur ederım ayrıca sanada bılgı verdıgın ııcn.sen kıme oldun amelıyatını pekıı?

bide mersinden gidecem yanına nası olacak oda bılmıyorum burdaada ii doktorlar yok yanı başka tavsıye edebılcegınız revızyon ııcn bı doktor bılıyorsunuz söleyelbılrmısnız keske dha önce gırseydım bu sıteyeee

buarada bende hastanede kbb polıknklık skreteryım vede amelıyat olmus ve memnun kalmayan bırı olarak:z ıstegınız konuyu sorabılrsınız yenı amelıyat oalcaklar olanalr ıcın bıldıgım kadarıyla cevaplarımmm

ben henüz ameliyat olmadım. ama araştırma amaçlı bu siteyi buldum ve şimdi son görüşeceğim doktor randevusunu bekliyorum.
emre bey'e cmtesi günü gideceğim. muhtemelen onda karar kılacağım ama ameliyat tarihini çok geç veriyor sanırım.

emre bey in ilk ameliyatı 5500 tl.
revizyon fiyatları yüksek, size yazdığım gibi.

ama bu sitede kimin revizyon sonucunu okuduysam emre beyden çok çok memnun olduklaırnı özellikle vurgulamışlar.
bununla birlikte sağolsunlar fotoğraf paylaşımı da yapmış arkadaşların birçoğu.

bu sebeple emre bey revizyonlarda da başarılı.

başka doktorlardan memnun kalmayan ve emre bey e giden hastaların çoğu, buradan anlaşıldığı kadarıyla çok memnunlar.

bu sebeple ne olursa olsun yine de git görüş derim. fiyat konusunu da yüzyüze konuşun.

merhaba, siteye hoşgeldin öncelikle ve geçmiş olsun. sonra sorumu sorayım kbb sekretirisiniz madem; şişliklerin geçmesi için 6 ay geçmesi gerekmiyor mu memnuniyetsizlik için erken değil mi ya da şöyle sorayım şişlikler geçti mi? başka hastalarda da görmüş olmalısın canım burun biraz iniyor diye biliyorum? örneğin yanlar daralıyor kalkıklık azalıyor vs diye biliyorum ben??? yani asıl şekil 2 ayda belli oluyorsa ciddi anlamada üzüleceğim ben de???

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Dün tamponlarım ve alçım çıktı inanmayacaksınız ama sol tarafımdaki tamponun çıktığını anlamadım bile. sol delikten çıkardı onu farkettim ama tamamen acısızdı. Sonra bekliyorum ki soldan da çıkarsın meğersem çoktan çıkarmış da benim haberim yok. Burnumu da annem gördü bandajsızken çıplak haliyle ve çok beğendi. çok şaşırdı. :) ben de ucuna hayranım şu an şiş olmasına rağmen çok beğendim. eminim daha da güzel olacak zamanla. emre bey de çok kibar ve asil bir bey. İnsanı rahatlatıyor, şu an doktor konusunda ne kadar iyi bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum. foto koyacağım... :)

başka doktorlar da var. ben 3 doktor arasında kaldım. ama revizyonda hepsi için iyi yorumlar aldım.

bence herbiriyle görüş.
bunlardan biri emre ilhan
biri muhammet dilber
diğeri de barış çakır.
hepsine git görüş derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…