- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.901
saadetyağmur ,adailona ve ameliyat olan diğer arkadaşlar;
geçmiş olsun hepinize.daha önce paylaşmıştım tekrar paylaşayım istedim trt de şifalı bitkiler uzmanı olan bir bey yüzde oluşan ödem,kızarıklık,morarma gibi durumlar için mavi kantoron otunu(sarı kantoron da var o değil mavi olacak) (peygamber çiçeği de deniyor ayrıca) demleyin soğuyunca pamuk pedi bu çayla ıslatıp yüzünüze koyun en az 10 dk kalsın,farka çok şaşıracaksınız demişti.cilt altındaki kan dolaşımının normalleşmesini sağlıyormuş.bir deneyin derim ben.sonuçta yan etkisi olacak bir şey,bir ilaç değil.inşallah fayda görürsünüz
ayrıca bir düzeltme yapmak istiyorum; bitkisel şeylerin de yan etkileri hatta direk olumsuz etkileri olabiliyor, ameliyat sonrası hastaneden çıkarken hastanedeki hemşireler bitki çayları ve bitkisel uygulamalarla ilgili özellikle uyardılar yapmayın olumsuz sonuçlar olabilir diye.saadetyağmur ,adailona ve ameliyat olan diğer arkadaşlar;
geçmiş olsun hepinize.daha önce paylaşmıştım tekrar paylaşayım istedim trt de şifalı bitkiler uzmanı olan bir bey yüzde oluşan ödem,kızarıklık,morarma gibi durumlar için mavi kantoron otunu(sarı kantoron da var o değil mavi olacak) (peygamber çiçeği de deniyor ayrıca) demleyin soğuyunca pamuk pedi bu çayla ıslatıp yüzünüze koyun en az 10 dk kalsın,farka çok şaşıracaksınız demişti.cilt altındaki kan dolaşımının normalleşmesini sağlıyormuş.bir deneyin derim ben.sonuçta yan etkisi olacak bir şey,bir ilaç değil.inşallah fayda görürsünüz
Revizyon ameliyati icin 1 yili doldurman lazim ayrica sisler indikce o kalkiklik iniyor,gecmis olsun..
ya 6 aydan sorada olaılrsın doldurduktan sora walla ben gun sayıyorum bı an önce şu burnumu indirmek için zaten oldugumada okdar cokk pişmanımkı yanı burnumun ucunun kalkıklıgını görseniz bana hak verirsiniz kımsenın karşısına cıkma ıstemıyorumben 2ay bekledım iner dıe ama hala aynı deşen bişe yok..bide ben çalıştığım yerdeki doktoruma oldum keşkee hiç olmasaydım nekdar zormuşş ameliyattan sora beklemek daha zor.((
burnunu görebilir miyiz mümkünse fotoğraf koyabilir misin?
bide arkadaşlar tabi değişiyodur işleme göre ama emre beye revizyon ameliyatı olan varsa kabaacada olsa nekdar ücret bilgi verirmisinizz..bende bugun randevu alcam emre bey ıcın ama bnım 2 ay oldu şimdiden alsam ılk görusme randevusunu mayısta istesem verebilirmikii.))
keşke koyablisem de bilmoyurumkı yenı üyeyim burda dün üye oldum bide işyerınden gırdıgım ıcın burda resmım yok hiç ama ilerleyen zamanlarda koyarım fotomu..
kemer falan yoktu burnumda ucu düzeltildi bide nefes problemim halledildi
emre bey in revizyon ücretleri
2. revizyon 9500 tl
3. revizyon ise 11 500 tl imiş.
emre bey le yüzyüze görüştüğünde tarihle ilgili net bilgi alırsın diye düşünüyorum.
ama mayıs da zaten çok erken bir tarih değil. bence verebilir.
bu arada teşekkür ederim. :)
hadi yaa okdar varmı...ben daha az beklıyodum:) o işte yaş ozman aslında ben sadece burun kalkıklıgını ındırmek ıstıyorum bıde yan kanatları cok geniş burnumun acaba okadar alırmıteşekkur ederım ayrıca sanada bılgı verdıgın ııcn.sen kıme oldun amelıyatını pekıı?
fotograf görebilmemiz mümkün mü?
hadi yaa okdar varmı...ben daha az beklıyodum:) o işte yaş ozman aslında ben sadece burun kalkıklıgını ındırmek ıstıyorum bıde yan kanatları cok geniş burnumun acaba okadar alırmıteşekkur ederım ayrıca sanada bılgı verdıgın ııcn.sen kıme oldun amelıyatını pekıı?
bugün 7.günüm hala çok şişim var bant falan var burnumda onlar tamamen çıksın eskisinide yenisinide koyacağım:)
merhaba, siteye hoşgeldin öncelikle ve geçmiş olsun. sonra sorumu sorayım kbb sekretirisiniz madem; şişliklerin geçmesi için 6 ay geçmesi gerekmiyor mu memnuniyetsizlik için erken değil mi ya da şöyle sorayım şişlikler geçti mi? başka hastalarda da görmüş olmalısın canım burun biraz iniyor diye biliyorum? örneğin yanlar daralıyor kalkıklık azalıyor vs diye biliyorum ben??? yani asıl şekil 2 ayda belli oluyorsa ciddi anlamada üzüleceğim ben de???buarada bende hastanede kbb polıknklık skreteryım vede amelıyat olmus ve memnun kalmayan bırı olarak:z ıstegınız konuyu sorabılrsınız yenı amelıyat oalcaklar olanalr ıcın bıldıgım kadarıyla cevaplarımmm
bide mersinden gidecem yanına nası olacak oda bılmıyorum burdaada ii doktorlar yok yanı başka tavsıye edebılcegınız revızyon ııcn bı doktor bılıyorsunuz söleyelbılrmısnız keske dha önce gırseydım bu sıteyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?