emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok sevindim. hatta sanki ben ameliyat olmuşum da sonucundan memnun kalmışım gibi sevindim. büyük geçmiş olsun. :)
fotoğraflarını bekliyoruz :)

fotoğrafların hepsine baktım. çok güzel çok sağlıklı görünüyorsunuz. zaten güzeldiniz, şimdi kusursuz herşey. maşallah :)

anladım tesekkur edeırm öncelıkle zaten ılk gorusecegım kısı emre bey olur herlade

tesekkur ederım hb.ya evet haklısın ama tabı dıer yapılan burunlarıda goruyordum ama benımkı benım ıstedıgım gıbı olmadı vede 2 ayönce daha cok daha kalkıktı ve daha kötuydu ınse nekdar ıneıblır ıste bn onu merak edıyorum evet suan sıslerım var görunur derecede hala vede yan kanatları genıs oldugu ıcın daha bı şiş duruyor ama ınsan sabredemıyr işte vede gercektren gorursenız burnumu nkedar kalkık oldguna hak verırsınız herkes cok yakışmıs dıor bıraz fazla kalkık dıyolar ama ben hıc memnun dıılım istedıgım gıbı bı burun olmadı daha dogal ıstıyordum

hayır kesnlıkle 2ayda daha bellı olmaz üzülme 2 yada 3aya kadar kabaca bellı oluyr zaten şişlikler buyuk bı ıhtımalle ınıyor .bundan sorası yavaş yavaş artık bende zor ama beklıyorum ıste sen neyden memnun deılsın peki

canm ınsallah ıstedıgın gıbı bı burnun olur güle güle kullan.) ya bende emre beye revızyon olmayı dusunuyorum ya mayısta olamıy dusnuyorum sımdı randevu alıp ama şu emre beyın randevuları hakkkında bana bılgı verebılrmısınız rica etsem.(8

inşalahhhh.teşekkur ederım....ıstanbuldada hıc tandıgım yok okdar para otel felannasıl yapcam bılmıyorum onuda allah yardım eder ınsallahhhhhh ama emre beyı cok ıstoyrum yaaaaaaaaaaaa gercektnn

hepsinden önce emre bey ile bağlantıya geç. telefon et. şehir dışından geleceğini söyle. bakalım ne söyleyecek. tavsiye edeceği önereceği birşey olacaktır illaki.

gsd online görünüyorsun. ben dünkü randevunu çok merak ediyorum. birkaç kere aynı şeyi yazmış bulunuyorum, bu konuda özür dilerim. bilgilendirebilirsen çok memnun olurum. cmtesi ben de gideceğim.

hepsinden önce emre bey ile bağlantıya geç. telefon et. şehir dışından geleceğini söyle. bakalım ne söyleyecek. tavsiye edeceği önereceği birşey olacaktır illaki.

hı hı tamammm yardmın ıcın cok saol bıraz kendıme geldım ya ınan 2aydır herdgun agılıyorum bunada sukur ama ıste burun gorununen bıyerde olunca ınsan okdar bıcak altına yatıp ümitli oluyo bıde oyle oldgunu gorunce ınsan gercekten pskolıjık olarak çöküyo resmen ben hıc bıseyı kafaya takmayan bı ınsankkaderımde bunuda yaşamak varmış demek (ınsallah 2amelyatm ıı olur yaa..zaten 1 hafta once emre beye msj atmstım bugun oglen cvp atmıs hastane nuamrasını vermıste ben ordan emre beyle gorussem olurmu acaba emre beyı telefona rıca etsem .)

hı hı tamammm yardmın ıcın cok saol bıraz kendıme geldım ya ınan 2aydır herdgun agılıyorum bunada sukur ama ıste burun gorununen bıyerde olunca ınsan okdar bıcak altına yatıp ümitli oluyo bıde oyle oldgunu gorunce ınsan gercekten pskolıjık olarak çöküyo resmen ben hıc bıseyı kafaya takmayan bı ınsanken şimdi burundan başka bıse dusunmuyorum kaderımde bunuda yaşamak varmış demek (ınsallah 2amelyatm ıı olur yaa..zaten 1 hafta once emre beye msj atmstım eposta danbugun oglen cvp atmıs hastane nuamrasını vermıste ben ordan emre beyle gorussem olurmu acaba emre beyı telefona rıca etsem .)

benim de öyle burun ucu estetiği olacak kemikle oynanmadığında sanırım şişlik morluk daha az oluyor değil mi

ben dahil çevremdeki herkes bende morluk olmayacağını düşündü kimse ihtimal bile vermedi ama ben çok şiştim morluklarımda fazla oldu hiç beklemiyordum öyle bişeyi ama şişliklerim hızlı indi bugün 7.günüm olmasına rağmen yüzümdeki şişler bayağı indi morluklarımda azaldı ama belki sende öyle olmaz bünyeden bünyeye değişiyor çünkü

Tatlım şişliklerinin iyileşmesine çok sevindim, ben dg62 yi görmüş biri olarak önceden söyliyim. burnunun ucu çok tatlı oldu, foto koyunca görürsünüz zaten.

herkes memnun sanırım

Valla ben çok memnunum Emre Bey çok iyi bir dr çok iyi bir sanatçı. benim gibi zor beğennen birine bile bunları söyletiyor ya helal olsun adama :))

arkadaşlar ben de daha ilk görüşmeye gidicem.bu ilk görüşmede tasarım yapılmıyormuş tamam ama ben beğendiğim birkaç burun resmi ile photoshop ta kendi yaptığım tasarımı bu ilk görüşmede götürüp göstermek istiyorum.yani istediğim gibi bir buruna sahip olma şansım nedir, ne kadarı mümkün kabaca da olsa bunu öğrenmek istiyorum.ilk görüşmede siz de foto götürdünüz mü? baktı mı?hani ben o kadar götürürüm,bi de bakmak istemezse bozulurum valla.ne olur yardım edin?

cnmm benimm çok teşekkür ederimm ama seninkide çok güzel oldu şişlikler bi insin daha güzel olacak:) burunlarımızın önceki halide benziyormuş zaten şimdide çok benzer oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…