- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.921
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Dün tamponlarım ve alçım çıktı inanmayacaksınız ama sol tarafımdaki tamponun çıktığını anlamadım bile. sol delikten çıkardı onu farkettim ama tamamen acısızdı. Sonra bekliyorum ki soldan da çıkarsın meğersem çoktan çıkarmış da benim haberim yok. Burnumu da annem gördü bandajsızken çıplak haliyle ve çok beğendi. çok şaşırdı. :) ben de ucuna hayranım şu an şiş olmasına rağmen çok beğendim. eminim daha da güzel olacak zamanla. emre bey de çok kibar ve asil bir bey. İnsanı rahatlatıyor, şu an doktor konusunda ne kadar iyi bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum. foto koyacağım... :)
kemer falan yoktu burnumda ucu düzeltildi bide nefes problemim halledildi
kemer falan yoktu burnumda ucu düzeltildi bide nefes problemim halledildi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Dün tamponlarım ve alçım çıktı inanmayacaksınız ama sol tarafımdaki tamponun çıktığını anlamadım bile. sol delikten çıkardı onu farkettim ama tamamen acısızdı. Sonra bekliyorum ki soldan da çıkarsın meğersem çoktan çıkarmış da benim haberim yok. Burnumu da annem gördü bandajsızken çıplak haliyle ve çok beğendi. çok şaşırdı. :) ben de ucuna hayranım şu an şiş olmasına rağmen çok beğendim. eminim daha da güzel olacak zamanla. emre bey de çok kibar ve asil bir bey. İnsanı rahatlatıyor, şu an doktor konusunda ne kadar iyi bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum. foto koyacağım... :)
ben henüz ameliyat olmadım. ama araştırma amaçlı bu siteyi buldum ve şimdi son görüşeceğim doktor randevusunu bekliyorum.
emre bey'e cmtesi günü gideceğim. muhtemelen onda karar kılacağım ama ameliyat tarihini çok geç veriyor sanırım.
emre bey in ilk ameliyatı 5500 tl.
revizyon fiyatları yüksek, size yazdığım gibi.
ama bu sitede kimin revizyon sonucunu okuduysam emre beyden çok çok memnun olduklaırnı özellikle vurgulamışlar.
bununla birlikte sağolsunlar fotoğraf paylaşımı da yapmış arkadaşların birçoğu.
bu sebeple emre bey revizyonlarda da başarılı.
başka doktorlardan memnun kalmayan ve emre bey e giden hastaların çoğu, buradan anlaşıldığı kadarıyla çok memnunlar.
bu sebeple ne olursa olsun yine de git görüş derim. fiyat konusunu da yüzyüze konuşun.
anladım tesekkur edeırm öncelıkle zaten ılk gorusecegım kısı emre bey olur herlade
merhaba, siteye hoşgeldin öncelikle ve geçmiş olsun. sonra sorumu sorayım kbb sekretirisiniz madem; şişliklerin geçmesi için 6 ay geçmesi gerekmiyor mu memnuniyetsizlik için erken değil mi ya da şöyle sorayım şişlikler geçti mi? başka hastalarda da görmüş olmalısın canım burun biraz iniyor diye biliyorum? örneğin yanlar daralıyor kalkıklık azalıyor vs diye biliyorum ben??? yani asıl şekil 2 ayda belli oluyorsa ciddi anlamada üzüleceğim ben de???
fotoğrafların hepsine baktım. çok güzel çok sağlıklı görünüyorsunuz. zaten güzeldiniz, şimdi kusursuz herşey. maşallah :)
o halde şimdiden geçmiş olsun :) herşey dilediğin gibi olsun.
inşalahhhh.teşekkur ederım....ıstanbuldada hıc tandıgım yok okdar para otel felannasıl yapcam bılmıyorum onudaallah yardım eder ınsallahhhhhh ama emre beyı cok ıstoyrum yaaaaaaaaaaaa gercektnn
hepsinden önce emre bey ile bağlantıya geç. telefon et. şehir dışından geleceğini söyle. bakalım ne söyleyecek. tavsiye edeceği önereceği birşey olacaktır illaki.
hepsinden önce emre bey ile bağlantıya geç. telefon et. şehir dışından geleceğini söyle. bakalım ne söyleyecek. tavsiye edeceği önereceği birşey olacaktır illaki.
benim de öyle burun ucu estetiği olacak kemikle oynanmadığında sanırım şişlik morluk daha az oluyor değil mi
Tatlım şişliklerinin iyileşmesine çok sevindim, ben dg62 yi görmüş biri olarak önceden söyliyim. burnunun ucu çok tatlı oldu, foto koyunca görürsünüz zaten.ben dahil çevremdeki herkes bende morluk olmayacağını düşündü kimse ihtimal bile vermedi ama ben çok şiştim morluklarımda fazla oldu hiç beklemiyordum öyle bişeyi ama şişliklerim hızlı indi bugün 7.günüm olmasına rağmen yüzümdeki şişler bayağı indi morluklarımda azaldı ama belki sende öyle olmaz bünyeden bünyeye değişiyor çünkü
herkes memnun sanırım
Tatlım şişliklerinin iyileşmesine çok sevindim, ben dg62 yi görmüş biri olarak önceden söyliyim. burnunun ucu çok tatlı oldu, foto koyunca görürsünüz zaten.
Valla ben çok memnunum Emre Bey çok iyi bir dr çok iyi bir sanatçı. benim gibi zor beğennen birine bile bunları söyletiyor ya helal olsun adama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?