emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben foto götürmedim ama götürsende söyler burnun öyle olurmu nasıl olur diye için rahat olsun:)

benim 1 ay 10 gün oldu. çk şiş şişlikler azalmıyor gibi. bi de şişliklerle belki değişecek ama kanatlar çok aşağıda ama diğer kısımlar kaba haliyle iyi görünüyo. kanatlar değişmezse ve şişlikler ya hiç azalmazsa diye endişe ediyorum bu dönemde çok hassas oluyor insan.sana da geçmiş olsun beklemek lazım sanki erken gibi karar vermek için.

geçmiş olsun memnun olmana çok sevindim. en rahatsız edici günler gitti. gözün aydın.

Sana da geçmiş olsun. Kalın deriliysen hemen geçmiyormuş şişler zamanla geçer ama merak etme. benim de kanatlar aşağıda sanırım emre beyin tarzı bu e bide şişliklerde birz kötügörünmesine sebep oluyor olabilir. foto koysana.
geçmiş olsun memnun olmana çok sevindim. en rahatsız edici günler gitti. gözün aydın.
aynen ya en rahatsız edici günler bitti, artık çok rahatım. bi de sırt üstü ve hafif oturur şekilde yatacağım şu 10 gün de geçse süper olur...

şişlıklerın 3aya kadar nası ındıgını ve azaldıgını göreceksın emınım benımkı kadar şiş deıllerdır.benımkı amelıyattada cok şişti şimdide hala var ama ozaman göre dıiil allaha şkür cnm iki yastıkta yat yatarken ve fazla egılme cok gec ıner ozman şişliklerın hıc merak etme şişliklerın 2 3 aya kadar kabacası gıder cok az kalır dıerlerıde yavaş yawaş artık ınecek benımde kanat kısmım cok genıs doktor hiç almamış kanatlardan bide cok kalkık burda calıstıgım doktorum yaptı zatn kanatlardan hıc almadım dedı .demek ıstedgım eger kanatların daha öncede genişse sımdıde hala ellemedıyse kanatlar bıraz kaba gözükebilir .kanatları daraltacam bıraz dedı doktor bana işte olmusken kalkıklıgıda ındırecem yanı inan gün sayıyorum düzeltmeyı yaptırmak ıcın ama aynı doktora olmıcam :d emre beyı dusunuyorum

Peki birşey daha sorucam burun daraltıldı mı sizde daraltma yapınca iz kalıyor mu? Teşekkürler

ya emre bey ıcın önce randevu alıyosun görusmek ıcın felan ama ben naıs yapcam bılmıyorum nası gıdecm edecm offf(

Peki birşey daha sorucam burun daraltıldı mı sizde daraltma yapınca iz kalıyor mu? Teşekkürler

ucunu daralttı biraz şu an dikişlerimin bir kısmını aldı ona rağmen şu an bile çok göze çarpmıyor izi zamanla kaybolur kalmaz iz:)

Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.

ya emre bey ıcın önce randevu alıyosun görusmek ıcın felan ama ben naıs yapcam bılmıyorum nası gıdecm edecm offf(
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))

kumsalberil siz istanbul dışından mı gelmiştiniz ameliyata?

hahaha aynen burun kardeşi olduk aynı gün ameliyat olmamızda iyi oldu birlikde iyileşicez :) perşembe gününü iple çekiyorum merak ettim:)

mrb cnm bnde persmbe gunu yanı yarn kontrle gıtcm 7de tamponlarm fln alınck bnde cuma gunu amelıyat oldm suan asırı mor ve sısım ama sabredıyorm daha kendımı hıc gormedım bı kac kere uzaktn yanlıslkla gordm ama cok net deıl gozlerm kapanck kadr sıstıgım ıcın ama ıyıye gıdıyorm galıba yarn kesın karsılasırz snn randevn kacta

ucunu daralttı biraz şu an dikişlerimin bir kısmını aldı ona rağmen şu an bile çok göze çarpmıyor izi zamanla kaybolur kalmaz iz:)

Emre Bey'den önce görüştüğüm bir doktor bana daraltırım ama iz kalır haberin olsun falan demişti ondan merak ettim sana sormak istedim. daha çok etrafımızdada kemik düzeltme ameliyatları olduğu için çok kararsızım nasıl olur daha kötü olur mu diye.

benimde çok morluklarım şişliklerim oldu hiç korkma benim 8.günüm bugün iniyor yavaş yavaş yarın 7buçukda ordayım bende karşılaşırız:)

yok ya şu anda bile belli olmuyor çok yakından bakarsam anlıyorum gitgide kaybolacak iz kalmaz merak etme :)

benimde çok morluklarım şişliklerim oldu hiç korkma benim 8.günüm bugün iniyor yavaş yavaş yarın 7buçukda ordayım bende karşılaşırız:)

kesın karsılascz o zmn ama nasıl tanıcz bırbırımızı onu hıc bılmıyorum bılıyosn cok kalabalık oluyo:) bnm sag gozumde kanlanmıs sende oldumu oyle bısey ya bıde yarn bnm tampnlar fln alınck suanda bıle dıkıslere krem surunce bıle azcıkta olsa bı acı oluyo tamponu hıssedıyrm denız suyu sknca fln acı oluyomu hıssedıyomusn

ben de izmirden revizyon için gidicem. şubatta ilk randevuma gidicem. nisan da da ameliyatım var. benim de istanbulda hiç tanıdığım yok. otelde kalıcam nasıl olucak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…