- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.941
arkadaşlar ben de daha ilk görüşmeye gidicem.bu ilk görüşmede tasarım yapılmıyormuş tamam ama ben beğendiğim birkaç burun resmi ile photoshop ta kendi yaptığım tasarımı bu ilk görüşmede götürüp göstermek istiyorum.yani istediğim gibi bir buruna sahip olma şansım nedir, ne kadarı mümkün kabaca da olsa bunu öğrenmek istiyorum.ilk görüşmede siz de foto götürdünüz mü? baktı mı?hani ben o kadar götürürüm,bi de bakmak istemezse bozulurum valla.ne olur yardım edin?
hayır kesnlıkle 2ayda daha bellı olmaz üzülme 2 yada 3aya kadar kabaca bellı oluyr zaten şişlikler buyuk bı ıhtımalle ınıyor .bundan sorası yavaş yavaş artık bende zor ama beklıyorum ıstesen neyden memnun deılsın peki
Tatlım şişliklerinin iyileşmesine çok sevindim, ben dg62 yi görmüş biri olarak önceden söyliyim. burnunun ucu çok tatlı oldu, foto koyunca görürsünüz zaten.
Valla ben çok memnunum Emre Bey çok iyi bir dr çok iyi bir sanatçı. benim gibi zor beğennen birine bile bunları söyletiyor ya helal olsun adama :))
Sana da geçmiş olsun. Kalın deriliysen hemen geçmiyormuş şişler zamanla geçer ama merak etme. benim de kanatlar aşağıda sanırım emre beyin tarzı bu e bide şişliklerde birz kötügörünmesine sebep oluyor olabilir. foto koysana.benim 1 ay 10 gün oldu. çk şiş şişlikler azalmıyor gibi. bi de şişliklerle belki değişecek ama kanatlar çok aşağıda ama diğer kısımlar kaba haliyle iyi görünüyo. kanatlar değişmezse ve şişlikler ya hiç azalmazsa diye endişe ediyorum bu dönemde çok hassas oluyor insan.sana da geçmiş olsun beklemek lazım sanki erken gibi karar vermek için.
aynen ya en rahatsız edici günler bitti, artık çok rahatım. bi de sırt üstü ve hafif oturur şekilde yatacağım şu 10 gün de geçse süper olur...geçmiş olsun memnun olmana çok sevindim. en rahatsız edici günler gitti. gözün aydın.
kesinlike öyleeee! Burun kardeşim benim :)cnmm benimm çok teşekkür ederimm ama seninkide çok güzel oldu şişlikler bi insin daha güzel olacak:) burunlarımızın önceki halide benziyormuş zaten şimdide çok benzer oldu:)
kesinlike öyleeee! Burun kardeşim benim :)
benim 1 ay 10 gün oldu. çk şiş şişlikler azalmıyor gibi. bi de şişliklerle belki değişecek ama kanatlar çok aşağıda ama diğer kısımlar kaba haliyle iyi görünüyo. kanatlar değişmezse ve şişlikler ya hiç azalmazsa diye endişe ediyorum bu dönemde çok hassas oluyor insan.sana da geçmiş olsun beklemek lazım sanki erken gibi karar vermek için.
şişlıklerın 3aya kadar nası ındıgını ve azaldıgını göreceksın emınım benımkı kadar şiş deıllerdır.benımkı amelıyattada cok şişti şimdide hala var ama ozaman göre dıiil allaha şkür cnm iki yastıkta yat yatarken ve fazla egılme cok gec ıner ozman şişliklerın hıc merak etme şişliklerın 2 3 aya kadar kabacası gıder cok az kalır dıerlerıde yavaş yawaş artık ınecek benımde kanat kısmım cok genıs doktor hiç almamış kanatlardan bide cok kalkık burda calıstıgım doktorum yaptı zatn kanatlardan hıc almadım dedı .demek ıstedgım eger kanatların daha öncede genişse sımdıde hala ellemedıyse kanatlar bıraz kaba gözükebilir .kanatları daraltacam bıraz dedı doktor bana işte olmusken kalkıklıgıda ındırecem yanı inan gün sayıyorum düzeltmeyı yaptırmak ıcın ama aynı doktora olmıcam :d emre beyı dusunuyorum[/QUOTE
Canım teşekkür ederim, bu süreç cidden sabır gerektiren bir süreç, ama biraz daha iyiye gidiyorum sanırım ben her gün ayna karşısında gördüğüm için kedimi farkı az algılıyorum doğal olarak. yastık vs bunlara dikkat ediyorum eğilmeye zaten çok başladım hala da dikkat ediyorum. Kanatlarım çok geniş değil, kanatlarımın genisliğinden yana sıkıntım yok, kanatlar burun direğinden aşağıda geliyor bana birz bi de burun ucu daha ince olacaktı çok yuvarlak ama kavis kalkıklık kısmı, göz arası çukurluk vs bunların hepsi normal ve oturuyor zamanla, şişlikler azalınca burun ucu ve kanatlar da düzelirse tam süper olacak:) bakalım zaman gösterecek. sana da geçmiş olsun Buradan okuduğum kadarıyla Emre Bey in revizyon hastaları memnun.. umarım ikinci bir ameliyata ihtiyacın kalmaz sonuçta operasyon bu ve çok kolay bişey değil..
Sana da geçmiş olsun. Kalın deriliysen hemen geçmiyormuş şişler zamanla geçer ama merak etme. benim de kanatlar aşağıda sanırım emre beyin tarzı bu e bide şişliklerde birz kötügörünmesine sebep oluyor olabilir. foto koysana.
aynen ya en rahatsız edici günler bitti, artık çok rahatım. bi de sırt üstü ve hafif oturur şekilde yatacağım şu 10 gün de geçse süper olur...[/QUO
evet sanırım senin fotolarına bakınca ben de öyle düşündüm. foto için biraz daha beklemek istiyorum . aa bak benim paranoya boyutuna gelmiş sanırım hala sırtüstü uyuyorum neredeyse.ve hafif yüksek.
ben dahil çevremdeki herkes bende morluk olmayacağını düşündü kimse ihtimal bile vermedi ama ben çok şiştim morluklarımda fazla oldu hiç beklemiyordum öyle bişeyi ama şişliklerim hızlı indi bugün 7.günüm olmasına rağmen yüzümdeki şişler bayağı indi morluklarımda azaldı ama belki sende öyle olmaz bünyeden bünyeye değişiyor çünkü
kızlarr yarın ameliyatım dua edin bana:26:korkum yok aslında ama tansıynm dusckte bayılcm dıe korkuyorumemre beyle 2 kez gorustuk gercektn ıcımdn gelerek soyluyorumkı cok cok ıyı bır doktor bu aksamda son gorusmemızı yapcz suan evımde olmadıgım ıcın nete pek gıremıyorum ama amelıyttn sonra ılk fırsatta yazıcm sıze:26:
Peki birşey daha sorucam burun daraltıldı mı sizde daraltma yapınca iz kalıyor mu? Teşekkürler
Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.Peki birşey daha sorucam burun daraltıldı mı sizde daraltma yapınca iz kalıyor mu? Teşekkürler
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))ya emre bey ıcın önce randevu alıyosun görusmek ıcın felan ama ben naıs yapcam bılmıyorum nası gıdecm edecm offf(
Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))
hahaha aynen burun kardeşi olduk aynı gün ameliyat olmamızda iyi oldu birlikde iyileşicez :) perşembe gününü iple çekiyorum merak ettim:)
ucunu daralttı biraz şu an dikişlerimin bir kısmını aldı ona rağmen şu an bile çok göze çarpmıyor izi zamanla kaybolur kalmaz iz:)
mrb cnm bnde persmbe gunu yanı yarn kontrle gıtcm 7de tamponlarm fln alınck bnde cuma gunu amelıyat oldm suan asırı mor ve sısım ama sabredıyorm daha kendımı hıc gormedım bı kac kere uzaktn yanlıslkla gordm ama cok net deıl gozlerm kapanck kadr sıstıgım ıcın ama ıyıye gıdıyorm galıba yarn kesın karsılasırz snn randevn kacta
Emre Bey'den önce görüştüğüm bir doktor bana daraltırım ama iz kalır haberin olsun falan demişti ondan merak ettim sana sormak istedim. daha çok etrafımızdada kemik düzeltme ameliyatları olduğu için çok kararsızım nasıl olur daha kötü olur mu diye.
benimde çok morluklarım şişliklerim oldu hiç korkma benim 8.günüm bugün iniyor yavaş yavaş yarın 7buçukda ordayım bende karşılaşırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?