- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
Selam canım nasılsın? Ben de emziren anne diyeti ile 12 kg verdim. Açıkçası arkadaşlarla yapılan eğlenceli ve gazlamalı diyet olayı çok iyi oluyor. Bebeğim 6 ay 10 günlük 85,9 ile başladım şu an 74 ümHerkese merhaba
7 aylık bebeğim var 84 kiloyum kendime motivasyon arkadaşları arıyorum
İlk olarak Mehtap yakutun youtube da emziren anne örnek diyet listesi var onunla başlmayı düşünüyorum fikirlere açığım
İyiyim teşekkürker sabah başlayıp akşam bozmalı devam ediyorum kimse yazmayınca motivasyon sıfır Maşallah çok güzel vermişsiniz benimde öyle gazlanmaya ihtiyacım var bebeğinizide Allah bağışlasın bizden miniksinizSelam canım nasılsın? Ben de emziren anne diyeti ile 12 kg verdim. Açıkçası arkadaşlarla yapılan eğlenceli ve gazlamalı diyet olayı çok iyi oluyor. Bebeğim 6 ay 10 günlük 85,9 ile başladım şu an 74 üm
Merhaba canım bunun cevabı kişiden kişiye değişiyor ben yemezsem sütüm olmuyor mesala şimdide yapmak istediğim çok abur cubur tüketiyorum bunları azaltmak arada yürüyüş eklemek gibiMerhaba kızlar ben de emziren annenin lakin 3 aylık olacak benim bebiş 80 kg yum biraz daha beklesem mi sadece anne sütü alıyor sütüm azalır diye korkuyorum
Ben de öğünleri yine fazla yapar dediğin gibi abur cubur yerine daha sağlıklı beslenirimMerhaba canım bunun cevabı kişiden kişiye değişiyor ben yemezsem sütüm olmuyor mesala şimdide yapmak istediğim çok abur cubur tüketiyorum bunları azaltmak arada yürüyüş eklemek gibi
Ozaman olur yarın tartılıp başlayalım mıBen de öğünleri yine fazla yapar dediğin gibi abur cubur yerine daha sağlıklı beslenirim
Olur başlayalımOzaman olur yarın tartılıp başlayalım mı
Günaydın pazartesi günü 84.2ydim bugün 82.9 olmuşumOlur başlayalımtam alışveriş yapmasam da uymaya çalışırım in alışverişe kadar
Maşallah 5 günde 1 buçuk kilo çok iyi ben de tartılıp geliyorumGünaydın pazartesi günü 84.2ydim bugün 82.9 olmuşum
Sen benden daha zayıfsınBaşlangıç 79.60 kg
Çok fark yok arada boy 1.64 senin kaçtıSen benden daha zayıfsın
Bende 1.67 yim aynen önce hedefim seni yakalayıp sonra geçmek olsunÇok fark yok arada boy 1.64 senin kaçtı
Bol şanslar diliyorum o zamanBende 1.67 yim aynen önce hedefim seni yakalayıp sonra geçmek olsun
Bence gayet güzel menü afiyet olsun bende çok kasmıyorum zaten12.08.22
11.00
1.5 haşlanmış yumurta
2 küçük biber
3 çeri domatesi
2 tatlı kaşığı lor
Yarım dilim ekmek
5 çubuk kızarmış patates (dayanamadım)
12.30
Şeftali
14.15
1 bardak süt
16.00 misafirim vardı
2 buçuk minik poğaça
20.00
2 yaprak marul
1 domates
6 ince parmak tavuk köfte
2 3 kaşık mantı
Su 2 L (gece de içerim )
Spor yok
Benide 2. Yada 10.takım mezun etti hatırlamıyorum baya oldu 2deydim kapamdı bi ara 10daydımBol şanslar diliyorum o zaman
Aynı zamanda 9. Takımdan mezunum
Neyse ilk günün günahı olmasın hadi kaçamak yerine daha sağlıklı şeyler yersek daha iyi meyve ya da fit tariflerden yaparızBence gayet güzel menü afiyet olsun bende çok kasmıyorum zaten
Sabah kahvaltı 2 yumurta peynirli tavada 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 2 ince dilim karpuz 10 badem 1 dilim ekmek
Araöğün kurudut,kuru üzüm, fıstık, badem 1 kase yaptım, rezene çayı içtim ilk defa denebilir
Akşam 4 kaşık pilav 5 fırın köfte birkaç kalın dilim fırın patates yanında haydari
Araöğün frappe, ekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?