• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T
ben de pilav makarna tüketmiyorum (çok çok nadir o da tadımlık) ama ben de ana öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum ve yoğurdumu akşam tek kasede yiyorum ara öğün yapmadığım için.. ayrıca çorbadaki pirince şehriyeye dikkat etmiyorum zaten öğlede kurumda çorba içiyorum o da ne varsa o.. işyerine bağlı olmak kötü birşey bu anlamda :KK43:
akşamları genelde tek çeşit yeriz o da genellikle sebze yemeği oluyor
ama ben de sana katılıyorum :KK66: Rebel92 Rebel92 obez dememeliydi sana o kadar da değil canımm
Teşekkür ederim kızlar bende kendimi obez olarak görmüyorum ama bugün spor yaparken bi baktım iğrendim kendimden

Ekmek yerine vasa veriyo buradaki bi diyetisyen bu hafta onu denemek istiyorum 2 tanesi 30 kalori kadarmış

Spor yaparken aynaya bakmıyorum ben arkamı dönüyorum aynaya:63:motivrm düşüyo ama bu jçhafta dizlerim ağrıyo en son perşembe spor yapmıştım bugün kesin yapmam lazım :spor:

Yaş 27
Boy 170
Kilo 73
4 aylık bir kızım var :KK46::KK200:

Sürekli spordan bahsedilince insanın yapasi geliyor :spor:

Azmi'n daim olsun canım ama senin kilonu görünce bi tuhaf oldum ben 90 larda 60 benim için mucize dedikleri şey olsa gerek zaten en son 10 yıl önce 6 lı rakamları görmüştüm
Senin de boyun uzundur canim benim boyum kisa.Ben de 5 yil once 4 lu rakamlardaydim.Farkimiz yoktur yani :KK66:

Gunaydin kizlar. Oglum dis cikarito sanirim hic durmuyo. O yuzden bende pek giremiyorum. Benimkine pek diyet denmez aslunda az yemeye bol su icmeye calisiyorum. Ama tatli goruncede dayanamiyorum :KK22: iki gundur kacamakli devam ediyirum ne yaxikki. Ama pes etmiycem. Bi ara 65 kiloya kadar cikmistim su an 63.5 . Az az da olsa vericem insallah.

Bu arada
yas 28
Boy 1.63
Kilom 63.5
Bebegim 7 aylik.

yaş 29 dan hallice, boyum 1,79, kilom 85,2, bebişim 11 aylık :anne:

ben de pilav makarna tüketmiyorum (çok çok nadir o da tadımlık) ama ben de ana öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum ve yoğurdumu akşam tek kasede yiyorum ara öğün yapmadığım için.. ayrıca çorbadaki pirince şehriyeye dikkat etmiyorum zaten öğlede kurumda çorba içiyorum o da ne varsa o.. işyerine bağlı olmak kötü birşey bu anlamda :KK43:
akşamları genelde tek çeşit yeriz o da genellikle sebze yemeği oluyor
ama ben de sana katılıyorum :KK66: Rebel92 Rebel92 obez dememeliydi sana o kadar da değil canımm
Kızlar insanların obez olup olmadığına vücuttaki yağ oranına göre karar veriyorlar .ben 38 beden ikon vücudumdaki yağ oranı tehlikeli seviyede idi.benden 10 kilo fazlası olan arkadaşın yağ oranı tehlikeli seviyede değildi .yani obezlik sadece kilo ile ilgili değil yağ oranı çok önemli ..

Kızlar insanların obez olup olmadığına vücuttaki yağ oranına göre karar veriyorlar .ben 38 beden ikon vücudumdaki yağ oranı tehlikeli seviyede idi.benden 10 kilo fazlası olan arkadaşın yağ oranı tehlikeli seviyede değildi .yani obezlik sadece kilo ile ilgili değil yağ oranı çok önemli ..
Ya oranına gmre değil de beden kitle endeksine göre karar veriyolar benm 29 muş sanırım vucudumdaki yağ zaten 30 kilo olmuş 17 kilo yağdan vermem lazım

Liste güncellenmis eline sağlık yeos yeos kaptan. bu arada boyun Maşallah uzun
İdeal kilon kaç ki senin

Kızlar hani spor yapamıyorum demiştim ya. Şu 15 dakikalık leslie lerden yapsam bir işe yarar mi.
Benim tek yaptığım güzel şey
ekmek yememek
Emzirmek
Su içmek. Bunların dışında beğendiğim hiçbirşey yok.

Slm kızlar. Ben aranızda yeniyim biliyorsunuzdur belki sık sık takip edemiyorum . Ben menü şeklinde pek bir şey yapmıyorum her zaman ne varsa onu yiyorum ama çok az yiyorum sabah kahvaltıdan sonra ekmek yemiyorum . Bir de akşam yemeği erken yiyorum ve ondan sonra yersen meyva ya da çay içiyorum bir şey yemiyorum . dört gün oldu buraya takılalı 200 gr vermişim Cuma'ya kadar bakalım ne kadar gidecek .2 lt su kesin içiyorum her gün. Bu arada sabah sadece aç karnına tartılıyorum ben herkes nasıl yapıyor?

Boy 160
Kg:61.800
Bebiş:45 günlük

Slm kızlar. Ben aranızda yeniyim biliyorsunuzdur belki sık sık takip edemiyorum . Ben menü şeklinde pek bir şey yapmıyorum her zaman ne varsa onu yiyorum ama çok az yiyorum sabah kahvaltıdan sonra ekmek yemiyorum . Bir de akşam yemeği erken yiyorum ve ondan sonra yersen meyva ya da çay içiyorum bir şey yemiyorum . dört gün oldu buraya takılalı 200 gr vermişim Cuma'ya kadar bakalım ne kadar gidecek .2 lt su kesin içiyorum her gün. Bu arada sabah sadece aç karnına tartılıyorum ben herkes nasıl yapıyor?

Boy 160
Kg:61.800
Bebiş:45 günlük
Can'ım kilon gayet iyi bence sen zamanla verirsin bir çaba harcamana gerek yık

Çok abartılı görünmüyor kilom ama 56 kiloydum hamileliğimden önce önce . Şimdi hiçbir kıyafetim olamıyor o yüzden kilo vermek istiyorum .

Back
X