Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fatsecret kullanıyorum ben. Tek tek gezmiyorum her yemek için. Harcadigim kaloriyi de hesaplıyor bana. Sohbet alanı da var..

Kizlar gunluk kac kalori hedefliyosunuz siz bende program indirdim ona gre ayarlicak 1900 kalori hesaplamks program iuyimk azmi cok mj napsam

Bazal metabolizma için gerekli kalori o. Yediğin yaktiğindan 1000 kalori düşük olursa haftada 1 kg verirsin. Ben 1200 alıyorum. Bazen 1400 de olabiliyor

Bazal metabolizma için gerekli kalori o. Yediğin yaktiğindan 1000 kalori düşük olursa haftada 1 kg verirsin. Ben 1200 alıyorum. Bazen 1400 de olabiliyor
Ben bugun 1600 kalori almis olcam aksam yemegiyle yarin daha iyi ayarlamam lazim:)

Kizlar gunluk kac kalori hedefliyosunuz siz bende program indirdim ona gre ayarlicak 1900 kalori hesaplamks program iuyimk azmi cok mj napsam
Ben ilk başladığımda 1800 ile başladım canım emzirdiğim için. şimdi de 1600 ile yapıyorum. toplamda 12 kilo verdim 4 ayda

Bende menümü yazayım hemen kaçamak yapmadan
Kahvaltı 08:00 2 dilim tb ekmeği ile 2 dişim light beyaz peynir yeşillik sandiviçh
Ara Yok
Öğle kağıt kebabı etleri ve bezelyeleri sadece
2 kaşık pilav cacık yarım kase mercimek çorba
Ara yarım muz 5 çilek
Akşam 1 kase mercimek çorba 1 biber bir kabak dolma orta boy yoğurt az ıspanak kavurması
Yanlışım yoksa bende 1500 kalori civarı almışım akşamda süt içicem belki biraz patlamış mısır
Yurtdışı sınavı için aile hekimim verdi belgeyi ama 79 kilo olarak hesapladı yazılı sınavı geçersem 3 aya kadar en aZından 82 filan olmam lazım ders çalışmaya başladım ev işleri çocuklarla ne kadar çalışabilirsem artık

Canım acayip şu geçen yaptığım yulaf lapasından çekiyonpatlamış Mısır yerine onuda yapabilirim regle daha 10 gün var şimdiden belirtiler başladı karnım şiş ağrım var ama akşam annemle yürüycez yine 1 saat

Ben de akşamı yedim kızlar 6 buçukta
8 yk kıymalı taze fasülye bi kase yoğurt bi dilim tb ekmeği ve yarım kuru soğan ay soğanın hastasıyım yaaaa her saat olsa yerim kokusu olmasa
Mutfak kapandı artık su ve bitki çayı
Artık midem küçülmüş ama bi tabak yemek bile acayip doyuruyo beni çok mutlu oluyorum

Ya kızlar Dört tanecik içli köfte 750 kalori olur mu ya

Kızlar diyetime sadık kalıyorum. Bu hafta hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum.
Sabah 2 galete biraz çeçil peyniri 7-8zeytin 1 çatal kavurma ince bir dilim eski kaşar
Ara 1 sade Türk kahvesi
Öğle az çorba az İzmir köfte(2köfte 2dilim patates 2yk bulgur pilavı 2 Yk yoğurt 1dilim kepek ekmek salata
Ara 1 galeta
Ara 1 sb kefir
Akşam 8 pazı dolması ama küçüklerdi 2 Yk pazı kavurma biraz peynir kaşar çay
2,5lt su
Kendimi tok hissediyorum ama gece kalkıp yemek yememek için 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum veya 1sb sürme içerim
Spor yapamıycaktım bugün ben de spor niyetine bebeğimi aldım parka gittim akşam üzeri yarım saat kadar dışardaydık ama döndüğümde baya terlemiştim

Bence fena birgün değildi

Eveeeet yoğurdumu yedim ama yanına bir kaşık pazı kavurma da ekledim. Şimdi yatma zamanı. Tartıya son iki çok dikkat

Kızlar geçen gün kuru incirin kalorisine bakayım dedim. 50 kalori çıktı adeti. Çok fazlaymış diye üzüldüm. sonra adetin yanında gram yazdığını fark ettim 25 grama göre verilmişti ben de evdeki inciri mutfak tartısıyla tarttım 9 gram çıktı dolayısıyla benim incirin kalori 18 miş.
Bunu neden anlattım.İnternetten direl erik kalori, içli köfte kalori vb diye yiyecekleri araştırıyoruz. gramına göre kalori hesabı daha doğru sonuç veriyor.

Kızlar menümü yazıyorum
Sabah
Ispanaklı yumurta
Bir kase yoğurt
Bir kupa yeşil çay

Ara
Bir küçük elma

Öğlen
Üç kaşık mantar yemeği
Üç kaşık pilav
Üç su bardağı ayran
Yeşil sogan

Ara
Bir kupa şekersiz sütlü türk kahvesi

Akşam
Dört tane içli köfte
Salata
İki su bardağı ayran

Ara
Şekersiz çay
2 litre su

Yatmadan pul biberli limonlu yoğurt yicem

Çok mu olmuş sizce ha bir de 20 dakika leslie yaptım bir de emzirme var spor olarak

Yaa ama kestiremdm hassas terazim yok. Hani limon kadar küçük bir içli köfte kaç gram çıkar ki ben bilemedim kaç gram çıkar diye

Bendeki programda 4 adet normal boy haşlama içli köfte 464 kalori gösteriyo canım
Ben de yulaf lapayı yaptım yarısını yiyebildim bu defa şeker koymadım üstüne 4 çilek dilimledim bir avuçta çekirdek Yedim maalesef yürüyüşe çıkamadım hava buz şimdi evde yapıcam 500 tk ve zumba artık ne kadar yapabilirsem

İnstagramda bulduğum sayfalar acayip motive ediyo milletde nasıl bi azim var arkadaş maşallah ama grubumuz aktif oldukça ben daha ki sarılıyorum sağlıklı beslenme olayına ne kadar da bilinçliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…