- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben bugun 1600 kalori almis olcam aksam yemegiyle yarin daha iyi ayarlamam lazim:)Bazal metabolizma için gerekli kalori o. Yediğin yaktiğindan 1000 kalori düşük olursa haftada 1 kg verirsin. Ben 1200 alıyorum. Bazen 1400 de olabiliyor
tamm o zaman canım emzirirken günlük 1700 falan olması lazım zatenyok üç öğün için 1000 küsur
Ben ilk başladığımda 1800 ile başladım canım emzirdiğim için. şimdi de 1600 ile yapıyorum. toplamda 12 kilo verdim 4 aydaKizlar gunluk kac kalori hedefliyosunuz siz bende program indirdim ona gre ayarlicak 1900 kalori hesaplamks program iuyimk azmi cok mj napsam
Uhuuu super kilo vermissin bende 1700 u gecmemeye caliscamBen ilk başladığımda 1800 ile başladım canım emzirdiğim için. şimdi de 1600 ile yapıyorum. toplamda 12 kilo verdim 4 ayda
Ovvvvv o neymiş ya :OYa kızlar Dört tanecik içli köfte 750 kalori olur mu ya
Çok mu olmuş sizce ha bir de 20 dakika leslie yaptım bir de emzirme var spor olarakKızlar menümü yazıyorum
Sabah
Ispanaklı yumurta
Bir kase yoğurt
Bir kupa yeşil çay
Ara
Bir küçük elma
Öğlen
Üç kaşık mantar yemeği
Üç kaşık pilav
Üç su bardağı ayran
Yeşil sogan
Ara
Bir kupa şekersiz sütlü türk kahvesi
Akşam
Dört tane içli köfte
Salata
İki su bardağı ayran
Ara
Şekersiz çay
2 litre su
Yatmadan pul biberli limonlu yoğurt yicem
Yaa ama kestiremdm hassas terazim yok. Hani limon kadar küçük bir içli köfte kaç gram çıkar ki ben bilemedim kaç gram çıkar diyeKızlar geçen gün kuru incirin kalorisine bakayım dedim. 50 kalori çıktı adeti. Çok fazlaymış diye üzüldüm. sonra adetin yanında gram yazdığını fark ettim 25 grama göre verilmişti ben de evdeki inciri mutfak tartısıyla tarttım 9 gram çıktı dolayısıyla benim incirin kalori 18 miş.
Bunu neden anlattım.İnternetten direl erik kalori, içli köfte kalori vb diye yiyecekleri araştırıyoruz. gramına göre kalori hesabı daha doğru sonuç veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?