- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Ha bak 464 mantıklı geldi çünkü haslama olan bulgurlu kıymalı yemeğe 700 800 çok korkunç rakamlar.Bendeki programda 4 adet normal boy haşlama içli köfte 464 kalori gösteriyo canım
Ben de yulaf lapayı yaptım yarısını yiyebildim bu defa şeker koymadım üstüne 4 çilek dilimledim bir avuçta çekirdek Yedim maalesef yürüyüşe çıkamadım hava buz şimdi evde yapıcam 500 tk ve zumba artık ne kadar yapabilirsem
Kardiyo programı canım içinde plank squat falan var yarım saat yapabildim normalde 40 dakika 500 kalori ben yaklaşık 370 yaktım bide zumba yaptım spor cezam tamamlandı iki günümüz kaldı tartıya çok dikkat edelimHa bak 464 mantıklı geldi çünkü haslama olan bulgurlu kıymalı yemeğe 700 800 çok korkunç rakamlar.
500 tk ne oluyor canım ?
Yatmadan yiyosun demi limon kabız yapıy bebekleri senden geçer pulbiberde poposunu yara yapabilirYa kızlar şimdi pul biberli limon lu yoğurt yiyorum. Daha önceden yiyip yararını görmüştüm. Ama şimdi bebeğe zarar verir mi bu içinde ki bir çay kaşığı pul biber
ben ne pulbiberler yiyomYa kızlar şimdi pul biberli limon lu yoğurt yiyorum. Daha önceden yiyip yararını görmüştüm. Ama şimdi bebeğe zarar verir mi bu içinde ki bir çay kaşığı pul biber
Evet yatmadan yarım saat önce yedim. Aslında çok işe yarıyor ama bebeğim henüz dört aylık. Miktarları azalttım yarım limon yerine bir kaç damla bir çay kaşığı pul biber yerine yarım çay kaşığı koydum yoğurt miktarını da artırdım gözlemleyecem bakalım benim bebe yiYatmadan yiyosun demi limon kabız yapıy bebekleri senden geçer pulbiberde poposunu yara yapabilir
Dolma ve sarma çok kalorili. Zeytinyağlı ve bol yağlı yapılınca . Geçen tadı damağımda kaldı. Porsiyonu da doyurmuyor.
Dikkat et yani işe yarıyomuş ama bebeklere zarar vermeyelimEvet yatmadan yarım saat önce yedim. Aslında çok işe yarıyor ama bebeğim henüz dört aylık. Miktarları azalttım yarım limon yerine bir kaç damla bir çay kaşığı pul biber yerine yarım çay kaşığı koydum yoğurt miktarını da artırdım gözlemleyecem bakalım benim bebe yi
Yok sadelimon değil canım yoğurt limon ve pul biber karışımı yiyorm karın yağlarını yakıyor. Yeşil çay seviyorum ben içmeye çalışıyorum her günLimon niye yiyorsunuz? Yağ yaksın diye mı? Ben günde yarım greyfurt suyu içiyorum. Limonu salataya sikinca da aynı etkisi olmaz mı? Mideme dokunur yersem. Bir de yeşil çay da yakiyormus, tokluk veriyormus. İceniniz var mı? Tadı nasıl?
Yalnız değilsin .ben de kötü gidiyorum .akşamları saat 10 gibi eşim yemek yemek istiyor bi süredir .çocuklarda sofra kurulunca yemek istiyor haliyle .benimde karnımın açık aya başladığı saatler oluyor ve ucundan ucundan atıştırıyorum ve sonuç;gün içinde iyi gitmemde akşam atıştırdıklarım kilo olarak geri dönüyor ...Merhaba kızlar ben bayadır kötü gidiyorum canım sıkıldıkça yedikçe yedim ne yazık ki ama aynadaki halimi görünce çok utandım ya o eski halimden eser YÖK şimdi bugun Yen'i bir başlangıç olsun inş
Yalnız değilsin .ben de kötü gidiyorum .akşamları saat 10 gibi eşim yemek yemek istiyor bi süredir .çocuklarda sofra kurulunca yemek istiyor haliyle .benimde karnımın açık aya başladığı saatler oluyor ve ucundan ucundan atıştırıyorum ve sonuç;gün içinde iyi gitmemde akşam atıştırdıklarım kilo olarak geri dönüyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?