• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama sanırım 45 gündü spor için gün sınırı. Yeni doğum yaptıysan diyet yapma.
Yeni doğum derken ben 2.5 aylık ve doğduğu günden beri dikkat ediyorum herşeyden yiyorum ama daha dikkatli daha az

Aylnaylm1 dedi:
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çok mu :( 14 yarışma grubu azarladi beni yaa :(( :D ama fena da yapmadılar hani

Aylnaylm1 dedi:
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çok mu :KK43: 14 yarışma grubu azarladi beni yaa :KK43:( :KK70: ama fena da yapmadılar hani
sen emziriyor musun? kalori olarak çok değil belki ama kalitesiz bir beslenme olmuş sanki emziren bir anne için.

Emziren ve diyet yapan bir annenin 1700_ 1800 kalori alması gerekir günlük. Bu kaloriyi tamamen fos karbonhidrattan alıp hem kendimiz hem bebeğimiz için sağlıksız bir durum oluştururuz ya da aynı kaloriyi protein karbonhidrat ve yağ dengesini kurarak vitaminlerimizi demirimizi azaltmadan yapabilir ve sağlıklı ,zayıf oluruz. Seçim bize ait.Ben yakında bir dahiliye uzamanına gidip bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Bir değer düşüklüğü var mı diye.

Kizlar bugun tum gun protein alip vucutu sasirtmak niyetindeyim. Oglen azcik bukgur yedim sadece bakalim yrn tarti kac gr eksik gosterecek. Detoks yapiyrm bi nevi.

sen emziriyor musun? kalori olarak çok değil belki ama kalitesiz bir beslenme olmuş sanki emziren bir anne için.

Emziren ve diyet yapan bir annenin 1700_ 1800 kalori alması gerekir günlük. Bu kaloriyi tamamen fos karbonhidrattan alıp hem kendimiz hem bebeğimiz için sağlıksız bir durum oluştururuz ya da aynı kaloriyi protein karbonhidrat ve yağ dengesini kurarak vitaminlerimizi demirimizi azaltmadan yapabilir ve sağlıklı ,zayıf oluruz. Seçim bize ait.Ben yakında bir dahiliye uzamanına gidip bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum. Bir değer düşüklüğü var mı diye.
her zaman değil misafirim vardı hatta bunları yiycem diye sabah yemeidm normalde kahvaltıda 1 yumurta bazen iki peynir zeytin 2 3 dilim ekmek olur nadir olarak 4 5 e çıkar ekmek

İki çocuğum var .ilkine ;58 kilo ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim .ikşncisine ; 65 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim cnm

79la evlendim. Bebek için 69a düştüm. 86 ile doğurdum. (Her gece sucuk ekmek yerdim) 2. Ye 82 ile kaldım 94 ile doğurdum. 3. Ye 88ile kaldım 98 di sanırım doğum yaptığımda. 91.5e rejimsiz düştüm. 3 bebeğimden en uzun bu bebeğimi emziriyorum. Bu arada okuyunca bayağı almışım.

Bende bugün yediklerimi yazayım. Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, az keçi peyniri, maydonoz domates salatalık.
Ara: 1 kuru incir 1 türk kahvesi
Öğle: 1 tabak ıspanaklı kıymalı erişte 1 dilim ekmek
Ara: 1 hurma 3-4 çiğ badem
Akşam: 1 kase çorba 1 tavuk pirzola, 1 ince dilim börek.
Aralarda bol bol ısırgan rezene çayı içtim. Şu an tatlı için çıldırıyorum Bakalım ne kadar dayanıcam
Bugün yaptığım antrenman: 30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş, 20 dk eliptik bisiklet, 30 dk eğimli bisiklet
İnşallah sizinle daha motive olurum.

Bende bugün yediklerimi yazayım. Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, az keçi peyniri, maydonoz domates salatalık.
Ara: 1 kuru incir 1 türk kahvesi
Öğle: 1 tabak ıspanaklı kıymalı erişte 1 dilim ekmek
Ara: 1 hurma 3-4 çiğ badem
Akşam: 1 kase çorba 1 tavuk pirzola, 1 ince dilim börek.
Aralarda bol bol ısırgan rezene çayı içtim. Şu an tatlı için çıldırıyorum Bakalım ne kadar dayanıcam
Bugün yaptığım antrenman: 30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş, 20 dk eliptik bisiklet, 30 dk eğimli bisiklet
İnşallah sizinle daha motive olurum.
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çay

akşam 1 karnıyarık 1 tane haşlanmış tavuk pirzola ve 6 kaşık havuç salatası. Egzersiz sadece 30 dakika ciftetelli :D

Menüm kızlar ; bayağıdır paylaşmamıştım ;

Sabah ; sucuklu yumurta (sucuklar benim kuzulara itina ile yedirildi ;) ,peynir zeytin

Ara ;yok

Öğle ; karalahana kavurması ,bir dilim beyaz ekmek ,

Ara; meyve

Akşam;çeyrek döner ,ayran

Ara ; meyve

Bugünlük bu kadar yatmadan yoğurt yiyebilirsin biraz yada yulaf

Kızlar yarın detoks yapayım diyorum fakat ne yapayım fikir verebilecek olan var mı

Kızlar yarın detoks yapayım diyorum fakat ne yapayım fikir verebilecek olan var mı
Bende düşünüyorum ama süt azalır diye korkuyorum Yen'i toparladım daha insragramda sayfalar var haftalık detoks programları diyetisyenlerin ücretli sanırım sonuçlar gayet güzel ama işte süt azalırmı diye korkudan girişmiyorum hiç
Kızlar internette denk geldimi size bilmiyorum bi kadın 1 ay boyunca günde 3 litre su içmiş cildindeki değişimleri göstermiş bende 2 haftadır yapıyorum gerçekten aynaya baktığımda hissediyorum daha bi parlıyo cildim cuma tartıdaki etkisini de görürüm inşallah

Kizlar bugun tum gun protein alip vucutu sasirtmak niyetindeyim. Oglen azcik bukgur yedim sadece bakalim yrn tarti kac gr eksik gosterecek. Detoks yapiyrm bi nevi.
Tartım fazla bile cikartti yarabbim yaa. Sanirim pili bitiyor.bgn yeni pil aldirmaliyim. 81 ile 79.8 arasi sonuçlar. Ama bence 80in altina düştüm. Detoks ise yaradimi bilmiyrm yaradi galiba. Ahbnm salak kafam kizim 10 gunlukken 79kiloudum sonra 10 kilo aldim en son 88.8 dim. Simdi kafami taslara vuruyrm. Ins daha da vericem havalar duzelsinde yuruyelim bol bol

Kızlar meraba bayadr yoktum yavrum anca toparladı bende regl oldum ve sanki kocamanmışım gbi şiş hissediyorum diyeti dün azcık bozdum :/ öğlede peynrli pide yedim ama akşam bi tabak kıymalı pazı yedim 6da o kadar bugün daha az yicem ama bakalım regl btnce gder ancak bu şişlk inşallah

Back
X