- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonhidrat yiyeceğine daha çok enerji veren şeyler ye bence2 3 dilinden de mı ama gün içinde başka.ekmek.yemiyirun belki akşam 1 dilim
Canm şekerli şekersiz farketmez sadece hamurişi yemişsin o yediklerinin yerine kocaman bi tabak kıymalı sebze yada fırında tavuk falan yeseydin yanına bol salata çok daha iyi olurdu hamurişini yiyeceğin zaman ekmeği o gün yeme birde sadece tek öğünde ye hamurişi abartmadan.Aylnaylm1 dedi: ↑
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çok mu14 yarışma grubu azarladi beni yaa
(
ama fena da yapmadılar hani
Günde 6-7 dilim ekmek idealdir. Pilav makarna varsa 4-5 dilim..her zaman değil misafirim vardı hatta bunları yiycem diye sabah yemeidm normalde kahvaltıda 1 yumurta bazen iki peynir zeytin 2 3 dilim ekmek olur nadir olarak 4 5 e çıkar ekmek
Sadece sabah yiyorum ekmek akşam nadir 1 dilim yediğim pilav yemem ama sadece ana yemek pilavsa iki dört kaşıkGünde 6-7 dilim ekmek idealdir. Pilav makarna varsa 4-5 dilim..
Canım önemli olan kalorinin az olması değil emzirdiğimiz için 1800 civarı diye biliyorum tabi bunu yumurta peynir tb ekmeği salata (çeşitlendirenilirsin salatayı beyaz peynir köz biber haşlanmış buğday mercimek el) ara öğünlerde hurma badem 1000 kalori çok az gibi geldi bana baksan bi poğaçacı ile 2 tb ekmeği hemen hemen aynı kalori ama lif oranı yüksek olduğu için sağlıklı kalori almış oluyorsun bilmiyorum anlatabildimmi amaArkadaşlar bizim kaç kalori almamız lazım ben bugün arada yediğim fıstığa rağmen 1000 kalori almışım ve genelde de böle oluyo korkum kalorimin az gelip vucudun kendini kitlemesi ama şölede bişe var ben ekmek sewmem pilav sewmem abur cuburdan alıyorum kiloyu onuda bırakınca kalori kalmadı sanki
Cnm istemsiz böle oldu bununda farkında değildim bi program indirdim 1500 kaloriye ayarladım bugün bi 650 kalori daha alabilirsin yazıyo bende şaşırdım ki bugün arada bi avuç fıstık yedim akşam sütlü kahve içtimCanım önemli olan kalorinin az olması değil emzirdiğimiz için 1800 civarı diye biliyorum tabi bunu yumurta peynir tb ekmeği salata (çeşitlendirenilirsin salatayı beyaz peynir köz biber haşlanmış buğday mercimek el) ara öğünlerde hurma badem 1000 kalori çok az gibi geldi bana baksan bi poğaçacı ile 2 tb ekmeği hemen hemen aynı kalori ama lif oranı yüksek olduğu için sağlıklı kalori almış oluyorsun bilmiyorum anlatabildimmi amaebruliki arkadaşım bu konuda daha bilgili