• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorum emziren annelerin 1900 kaloriden aşağı beslenmemeleri gerektiğini söylemşti ben 1700 e tamamlıyorum 1900 olsaydı veremezdim

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar deyip ilk bildirimi yapıyım
Geçen hafta 77.4
Bugün 76.4
Fark 1 kilo
Ben pek hoşnut kalmadım

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar deyip ilk bildirimi yapıyım
Geçen hafta 77.4
Bugün 76.4
Fark 1 kilo
Ben pek hoşnut kalmadım
canım öncelikle tebrik edeyim iyi vermişsin.Kaloriye gelince 1700 e tammlarsan senin için iyi olur bence.Ama programda hata olabilir istersen dün bütün gün yediklerini yaz ben kendim bir tekntek toplayayım. Neden dersen 1000 kalorinin bizim gibi emziren ve bizim kilomuzda insanı doyurması biraz zor program eksik toplamış olbilir gibi geldi.

canım öncelikle tebrik edeyim iyi vermişsin.Kaloriye gelince 1700 e tammlarsan senin için iyi olur bence.Ama programda hata olabilir istersen dün bütün gün yediklerini yaz ben kendim bir tekntek toplayayım. Neden dersen 1000 kalorinin bizim gibi emziren ve bizim kilomuzda insanı doyurması biraz zor program eksik toplamış olbilir gibi geldi.
Canm dün kahvaltı yapamadım ama ağzıma 3 çatal tahin pekmez aldım
Ara öğün 10 adet badem
Öğlen peynir zeytin ince dilim helva domates salatalık 1 kupa şekersiz çay
Ara öğün bi avuç fıstık
Akşam 2 havucu kavurup yoğurtladım
22 de bi sütlü kahve içtim

Rebel92 Rebel92 canım yok hesaplamama gerek sanırım, hakikaten az yemişsin canım. İstersen sen pek öğün atlama. ilerde istediğin kiloya gelince 1000 kaloriden yüksek besleneceksin bu sefer direk tekrar kilo olucak. emzirmeden diyet yapanlar bile 1500 cal almalı diye biliyorum. 1000 kalori bu sefer kaslarını eritirsin.

bu arada ilk hedefime vardım . artık vücut kitle endeksim 1. sınıf obezden aşırı kiloluya düştü.inş normal kilo grubunu da görebilirim.

Rebel92 Rebel92 canım yok hesaplamama gerek sanırım, hakikaten az yemişsin canım. İstersen sen pek öğün atlama. ilerde istediğin kiloya gelince 1000 kaloriden yüksek besleneceksin bu sefer direk tekrar kilo olucak. emzirmeden diyet yapanlar bile 1500 cal almalı diye biliyorum. 1000 kalori bu sefer kaslarını eritirsin.
Cnm ben bi kere daha diyet yapmıştım doktor sıkı bi diyet olsun 1200 kalorilik diyet verdi ben onda bile hep altta kalıyodum kızıyodu 3 haftadır diyetteyim ilk defa öğün atladım

Cnm ben bi kere daha diyet yapmıştım doktor sıkı bi diyet olsun 1200 kalorilik diyet verdi ben onda bile hep altta kalıyodum kızıyodu 3 haftadır diyetteyim ilk defa öğün atladım
Arada olur öğün atlama o kadar sıkıntı edecek birşey değil ama kalorini sağlıklı olacaknyiyeceklerle arttır . mesela yoğurlu havucun yanına bir tabak bakliyat yemeği yeseydin hem protein kalsiyum ve demir alımın olurdu sütün daha besleyici olsun diye hemde kalorin artardı .
tabi bunlar naçizane abla tavsiyesi canım. kendini en iyi sen tanırsın kendin için en iyisini sen bilirsin

Günaydın kızlar geçen haftayla aynı 91,3 niye böyle takıldım kaldım bilmiyorum sporda yapıyorum detoks yapıcam sanırım :KK43:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bu hafta bende hareket yok aynıyım
kilo:67.5
fark:0
regliyim ve hala sanki tam olarak sökülemedim şiş hissediyorum aslında hafta boyunca bir kere öğlende balık ekmek ve bir öğlende de pide dışında kaçamak yapmadım onlarda da akşam az yemiştim muhtemelen vermişsem bile anca haftaya belli olur bol su içmeye devam edicem atarım inşallah şu ödemleri:KK66:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar... tatlı ve hamur işini azaltsam daha iyi olacak ama ben dediğim gibi diyet yapmıyorum. Daha iki aylık bebeğim. Sütüm azalır diye korkuyorum. Spor yapıp tatlıyla mücadele ediyorum. Ve genelde yeniliyorum:KK12:
3 gün önceki kilom: 85
Bugün: 84,4
Fark: 600gr

Günaydın. Bugün 67.5 çıktım yani 1 kilo artıdayım.
İki haftadır psikolojik olarak çok kötüyüm. Anlatmaya kalkasam uzun hikaye ama gerçekten iyi değilim. Çocuklar değil bahanem onlar için iyi olmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne zaman eski halime dönerim. Yine de bu gruptan çıkmayacağım en azından gidişatı görebiliyorum. Öyle işte. Cezamı yaparım inşallah.

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz sıkma canını tatlım hepimizde var sorunlar kilolar gelip geçicidir elbet gidecek sen iç huzurunu bul sağlıkla imtihan olma şükretmek için o kadar çok sebebimiz varki ama insanoğlu hep şikayete odaklı sporu da yaparsın bence hem sorunlarına kısa bi mola vermiş olursun ben spor yaparken herşeyi unutuyorum açıyorum müziği sadece ben

Muhtemelen spordan dolayı kaslar şişiyor anlamadım ben neden veremiyorum detox araştırıyorum karar verdiğimde sizede bilgi verecem inşallah

Back
X