Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman benmki çok az oluyoDoktorum emziren annelerin 1900 kaloriden aşağı beslenmemeleri gerektiğini söylemşti ben 1700 e tamamlıyorum 1900 olsaydı veremezdim
canım öncelikle tebrik edeyim iyi vermişsin.Kaloriye gelince 1700 e tammlarsan senin için iyi olur bence.Ama programda hata olabilir istersen dün bütün gün yediklerini yaz ben kendim bir tekntek toplayayım. Neden dersen 1000 kalorinin bizim gibi emziren ve bizim kilomuzda insanı doyurması biraz zor program eksik toplamış olbilir gibi geldi.Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar deyip ilk bildirimi yapıyım
Geçen hafta 77.4
Bugün 76.4
Fark 1 kilo
Ben pek hoşnut kalmadım
Canm dün kahvaltı yapamadım ama ağzıma 3 çatal tahin pekmez aldımcanım öncelikle tebrik edeyim iyi vermişsin.Kaloriye gelince 1700 e tammlarsan senin için iyi olur bence.Ama programda hata olabilir istersen dün bütün gün yediklerini yaz ben kendim bir tekntek toplayayım. Neden dersen 1000 kalorinin bizim gibi emziren ve bizim kilomuzda insanı doyurması biraz zor program eksik toplamış olbilir gibi geldi.
Cnm ben bi kere daha diyet yapmıştım doktor sıkı bi diyet olsun 1200 kalorilik diyet verdi ben onda bile hep altta kalıyodum kızıyodu 3 haftadır diyetteyim ilk defa öğün atladımRebel92 canım yok hesaplamama gerek sanırım, hakikaten az yemişsin canım. İstersen sen pek öğün atlama. ilerde istediğin kiloya gelince 1000 kaloriden yüksek besleneceksin bu sefer direk tekrar kilo olucak. emzirmeden diyet yapanlar bile 1500 cal almalı diye biliyorum. 1000 kalori bu sefer kaslarını eritirsin.
Arada olur öğün atlama o kadar sıkıntı edecek birşey değil ama kalorini sağlıklı olacaknyiyeceklerle arttır . mesela yoğurlu havucun yanına bir tabak bakliyat yemeği yeseydin hem protein kalsiyum ve demir alımın olurdu sütün daha besleyici olsun diye hemde kalorin artardı .Cnm ben bi kere daha diyet yapmıştım doktor sıkı bi diyet olsun 1200 kalorilik diyet verdi ben onda bile hep altta kalıyodum kızıyodu 3 haftadır diyetteyim ilk defa öğün atladım