• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen y
ben ne yapsam olmuyo. iki göğsümden 60 çıksa seviniyorum. 20-30 ancak çıkıyor. bazen o bile yok. iş yerinde sağıyorum. kimisi bu kadarcık süt için ne uğraşıyorsun sana da yazık falan diyo ama ben sağmaya devam ediyorum. az çok ne olursa kardır.
hiç bırakma canım aynen devam.Ben ilk bebeğim emmek istemedi diye gece 2 saate bir saat kurup sağıp yatıyordum . gündüzde aynı şekilde 1 yaşına kadar durmadan sağdım azda olsa sütteki fayda hiçbirşeyde yok

Benim hedefim hızlı kilo vermek değil kesinlikle.Daha önce de söylemuştim vücuda aldığımız toksinler yağlarımızın arasında birikiyormuş.yağlar parçalandıkça açığa çıkıp sütle bebeğe geçiyormuş.
hem bu nedenle hem sütün azalmaması için ilk 4 ayda ayda 1 kilo sonrasındaaa ayda iki yada 3 kiko verilebilir diye biliyorum. Bebeklerimizin sağlığı ve süt içebilmeleri önemli.
Yani gayet iyi gidiyoruz grupça bence.Motivasyonumuzu bozmadan aynen devam
Bunu bende okumuştum aynen benimde hedefim bu şekilde zaten burası olmasa ben kendimi biliyorum dahada alırdım

Benimde sütüm az 1 saat oldu işten geleli ayran içtim bi bardak şimdi sağacağım bakalım ne kadar çıkacak yeos yeos bende aynıyım canım 60 çıkınca nasıl seviniyorum mecburen gece yatmadan mama takviyesi yapıyoruz
Akşama pırasa var bide ıspanak var ama içinde pirinç var onu yemek istemiyorum pirinç ekmek makarna hamur işleri sanki doyurmuyor dahada acıktırıyor beni bunu farkettiğimdrn beri lifli gıdalara yöneldim mesela kabak acayip tok tutuyo geçen gün yumurta ile kavurarak yapmış k.validem küp doğrayıp tadı da Nefisti tavsiye ederim kızlar hem hafif hem doyurucu üzerine sarımsaklı yoğurt ile

sen y

hiç bırakma canım aynen devam.Ben ilk bebeğim emmek istemedi diye gece 2 saate bir saat kurup sağıp yatıyordum . gündüzde aynı şekilde 1 yaşına kadar durmadan sağdım azda olsa sütteki fayda hiçbirşeyde yok

ben de senin gibi düşünüyorum canım. tek göğsümden 100-120cc çıktığı oluyordu önceden. ama şimdi günde 3 kere sağıyorum 100 çıksa iyi dediğim oluyor. pentagram42 pentagram42 ben de gece emziriyorum. yetmiyor ki uyumuyor, sonrasında mama veriyorum öyle uyuyor.

Moralinizi bozmayın canım süt çok önemli elinizden geldiğince devam edin. Sonra vicdan azabı oluyor daha çok emzirseydim diye. Şimdi kızımı emzirirken oğlum görüyorda anlıyor anneden süt emileceğini düşününce çok üzülüyorum.

günaydın kızlar... ben dün çok gzl beslendim aslında

sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost
ara sade türk kahvesi
ara 1 avuç içi beyaz leblebi
öğle 1 kase çorba 1 zeytinyağlı enginar 1 dilim tt ekmek
ara 1 avuç beyz leblebi
ara çeyrek muz
akşam 4yk yeşil mercimek 4 beyaz lahana dolması salata yarım bardak ayran 1dilim tt ekmek

su 3lt
spor 45dk yürüyüş

ancak gece uyandığımda aç hissettim kendimi ve yarımdan daha az galeteyle 1 ceviz yedim

yeos yeos gayet başarılı ve güzel bi menü valla keşke bu kadar iradeli olsam
Günaydınlar bu arada dün akşam Leslie 5 mil yaptım ☺️Bayağı yoruldum bugünde sabah az yağlı peynir ve Çavdarlı ekmekle tostumu 1 haşlanmış yumurtamı domates marulla yedim işe geldim suya yükleniyorum öğle yemekleri yağlı çıktığı için kendime evden ıspanak yemeği ile yoğurt getirdim yemeğe kadar saat 10:30 gibi şade kahve ile hurma yiyecem yanında☺️

günaydın canlarım..yeos oh maşallah güzel bir gün menüsü yapmıssın pentagram seninde kahvaltin 10 numara haydi kızlar yılmadan devam ediyoruz yavaş yavaş olsun zayflamalar ama temiz olsun haziran 1 e kadar dikkat edecegim bakalım tartı ne diyecek bana

kızlar gece yatmadan önce 30 dk.4 kaşık yogurt 1 cay kaşığı pul biber yarım limon karışımı sizce sütü etkiler mi yapan var mı göbek yaglarını yaktığı soyleniyor yogurt limon sıkıntı cıkarmaz da biber sütü acıtır mı acaba deneyen duyum alan var mı

yeos yeos gayet başarılı ve güzel bi menü valla keşke bu kadar iradeli olsam
Günaydınlar bu arada dün akşam Leslie 5 mil yaptım ☺️Bayağı yoruldum bugünde sabah az yağlı peynir ve Çavdarlı ekmekle tostumu 1 haşlanmış yumurtamı domates marulla yedim işe geldim suya yükleniyorum öğle yemekleri yağlı çıktığı için kendime evden ıspanak yemeği ile yoğurt getirdim yemeğe kadar saat 10:30 gibi şade kahve ile hurma yiyecem yanında☺️

seninde bugünki menün güzel olcak gibi görünüyor. dünki sporun da süper olmuş.
ben bgn çok su içmiyim diyorum ama şimdiden 1 lt bitti

kızlar gece yatmadan önce 30 dk.4 kaşık yogurt 1 cay kaşığı pul biber yarım limon karışımı sizce sütü etkiler mi yapan var mı göbek yaglarını yaktığı soyleniyor yogurt limon sıkıntı cıkarmaz da biber sütü acıtır mı acaba deneyen duyum alan var mı
bu kürü ben de duymuştum ama yapmadım. çok biberli olmazsa sorun olmaz heralde. sonuçta yemeklere de kullanıyoruz

günaydın canlarım..yeos oh maşallah güzel bir gün menüsü yapmıssın pentagram seninde kahvaltin 10 numara haydi kızlar yılmadan devam ediyoruz yavaş yavaş olsun zayflamalar ama temiz olsun haziran 1 e kadar dikkat edecegim bakalım tartı ne diyecek bana

sağol canım. bgn de dikkat ediyorum ama spor yapmıycam bugün. yarına kaslarım şişmesin

bende spor olarak sadece evde annemle birlikte leslie 2 mil yapıyoruz ama annem sagolsun pişiriyor 1 ay sonra bulamazssınız yapamazssınız ye diyor ama ben dikkat etmeye calışıyorum 3 seneden beri nerdeyse hic 70 küsürlüleri göremiyordum şukur 15 gündur aç karnına 70 i sabitledim.hamilelikte çok kilo almadım 9 kilo aldım beni kilo aldıran bebişim olsun diye yaptığım tedavi süreçleri 5 kere tüp bebek denemesi olunca aldık olsun bebişime feda 4 ayda vereceğime 1 senede veririm

Bende yapmayı düşündüm ama korktum açıkçası süte geçer diye halbuki yemeklerde kullanıyoz bide annem ev yapımı verdi sağolsun kendi yapmış kesin etki eder ama ben daha yeşil çaya Yen'i başladım korkumdan

bende spor olarak sadece evde annemle birlikte leslie 2 mil yapıyoruz ama annem sagolsun pişiriyor 1 ay sonra bulamazssınız yapamazssınız ye diyor ama ben dikkat etmeye calışıyorum 3 seneden beri nerdeyse hic 70 küsürlüleri göremiyordum şukur 15 gündur aç karnına 70 i sabitledim.hamilelikte çok kilo almadım 9 kilo aldım beni kilo aldıran bebişim olsun diye yaptığım tedavi süreçleri 5 kere tüp bebek denemesi olunca aldık olsun bebişime feda 4 ayda vereceğime 1 senede veririm
Rabbim kucağını doldurmuş ya şükür elbet gider kilolar ben ilk kızımda 6 Aydan sonra vermeye başlamıştım 1.yaşında sporla desteklediğim için diyeti çok fit olmuştum kimse inanmıyordu çocuğum olduğuna biraz zaman biraz sabır

Rabbim kucağını doldurmuş ya şükür elbet gider kilolar ben ilk kızımda 6 Aydan sonra vermeye başlamıştım 1.yaşında sporla desteklediğim için diyeti çok fit olmuştum kimse inanmıyordu çocuğum olduğuna biraz zaman biraz sabır
Aynen canım sabırla devam edelim yeter haziran 1 65 kilo göreceğimi umuyorum belkide 63 filan da olur saglıgımız yerinde olsunda gerisi geliyor

Günaydın kızlar annem yine istanbullara gitti ben yine annemlere geldim kardeşlerime bakmaya dikkat ediyorum tabiki..
Sabah uyanınca 1 bardak su
Kahvaltı 2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
1 yumurta
Cay
Öğlen kuru pilav var ekmeksiz yerim
Akşama bakalım artık yazarım yine

Günaydın bayanlar inşallah gününüz güzel geçer ☺️
Sabah kahvaltısı ;1 adet haşlanmış yumurta ,peynir ,tost ekmeğinin yarısı kadar tost ve şekersiz çay .

Öğlen ;bulgur pilavı ,etli patates (2-3 kaşık kadar alacağım ) ve yoğurt

Akşam da ızgara balık olacak inş .yanına da bol salata .

kızlar dün annem sağolsun ben işten geldikten sonra da bebeğime baktı. sen git biraz yürüyüş yap dedi. ben de 45 dk kadar yürüdüm. en az benim kadar istiyor kilo vermemi. verdin verdin, veremezsen yerleşir üzerinde kalır bizim gibi olursun diyor. annem teyzem annannem falan hep kilolu. öyle kalmamı istemiyor.
yürüyüş o kadar iyi geldi ki.. terledim, eve gelince bir duş aldım. bebişimi de aldım yıkadım. gece de biraz az uyansaydık çok iyi olurdu ama olsun...

Kızlar bugün görmeliydiniz iş yerinde masada gün menüsü vardı el atmadan kurtuldum. Ama bu hafta verdiğimi hissetmiyorum hiç . Spor yapmaya fırsatım olmadı pek. Yarın belli olacak bakalım.Şiş hissediyorum kendimi

Back
X