• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlar bişey danisiyim dedim şu lahana diyeti amacım tamamen diyet olarak yapmak değil sonuçta sebze onu sadece çorba yerine icsem yine beslenmeme aynı şekilde devam etsem kahvaltı öğle akşam yemeği ara öğünler olarak diğer çorbalar yerinde lahana çorbası yapsam zararı olur mu sizce
Bence sorun olmaz. Sonuçta kahvaltını ara öğünlerini Eti'ni vs yiyceksin. Sadece çorba olarak lahana çorbası içeceksin. Eğer doğru anladıysam sıkıntı olcak bir durum yok.

Bence sorun olmaz. Sonuçta kahvaltını ara öğünlerini Eti'ni vs yiyceksin. Sadece çorba olarak lahana çorbası içeceksin. Eğer doğru anladıysam sıkıntı olcak bir durum yok.
Aynen canım ilk isim bi lahana almak olacak bulabilirsem eğer bi hafta denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

Bayanlar günaydın.Dün ceza olayını konuşmuşsunuz ben kaçırdım.Sizleri bilmem ama iki çocuk ve iş hayatıyla ben normal sporumu bile pek yapamıyorum.Ayrıca zaten sizin gibi bir menü takip etmiyorum. Kalori hesabıyla gidiyorum.Mesela gün içinde eşimle çıktığımızda çok ağır ssayalabilecek tatlı yemişliğim var ama kalorisini o gaünkü menüme ükliyorum 1800 ettiyse akşam yemeğimi yemeyerek dengeliyorum.gerçi bunu iki defa yaptım sadece ama ben ceza olayına uyamam sanırım.

Günaydın kızlar ya bu sabah tartıldım 69.0 çıktım kilo almamışım aslında :) afedersiniz dün tuvalete çıktım da ondan öyle oldu dün sanırım

ya bende tartıldım bugün dne göre 700 g almış görünüyorum şok oldum çok dikkat edemedim dün ama bu kadar da değildi. uzun süredir spor yapamıyordum dün biraz yürüdüm o yüzden olur mu bilmem

Rica ederim kızlar. Uğraştırıyor ama bjna değer

O kadarı biraz zor canım. Bnm hedefim ayda 3 kg. Şimdilik tutturuyorum.
Benim hedefimde ayda 2 kilo falan vermek insallah ver3bilirim
Kızlar merhaba,

Ceza konusunda fikir birliği yapmamız lazım. @askbahcem in önerisi yüksek kalorili yemekler için ceza uygulanması mesela.

Benim fikrim şu yönde;

İlk olarak cuma bildiriminde kilo alan arkadaşlara ceza keselim. Mesela haftanın 3 günü 15 dk veya yarım saat egzersiz olabilir.

İkinci olarak; menüsünde kaçamak yapanlara ceza uygulayalım. Bunu ya kişi kendisi belirlesin yapsın ve yazsın. veya her hafta 1 kişi bunu takip etmekle sorumlu olsun, Menüleri okuduğunda kaçamak yapan arkadaşın mesajına ceza belirlesin. Yapabilir misiniz? Ama eğer biz belirleyeceksek her gün menü paylaşımı yapmaya gayret etmemiz lazım.

Ayrıca ben ceza konusunda çok katı olmak istemiyorum. Zaten çok zor şartlarda diyet yapıyoruz(kendim için öyle) fırsat bulamayabiliriz vs. O yüzden olacaksa da ufak cezalar olmalı diye düşünüyorum. Zaten yapabilen fazlasını yapar.

Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum
ben onayliyorum ikisinide. Cok agir cezalar olmamak kaydiyla.
sadece spor cezasi olmayabilir. Calisan anneler yapamayabiliyo cunku. Mesela 1 hafta ekmek yemek yok yada onun gibi seylerde olabilir bence

ya bende tartıldım bugün dne göre 700 g almış görünüyorum şok oldum çok dikkat edemedim dün ama bu kadar da değildi. uzun süredir spor yapamıyordum dün biraz yürüdüm o yüzden olur mu bilmem
Olabilir. Spora ilk baslabdiginda bile tartida arti cikiliyo cogu zaman cok yuruduysen ondandir

Kimsecikler ugramamis bugun :))

Menumu paylasayim

Sabah

3 dilim tam bugday ekmegi
2 kk peynir
2 3 zeytin
Avuc ici kadar menemen

Ara
2 kuru kayisi
5 6 tane kuru uzum

Ara

Oglumun jelibonlarindan 2 3 tane
1 bardak sekersiz sutlu nescafe 3 tane hurma

Aksam

1 tabak pirasa yemegi
Bol kivircik dereotu havuc salatasi
Sabahdan kalan menemen vardi onuda indirdim mideye

1 saat sonrada rezene cayi icmeyi dusunuyorum

Bende zayıflamak istiyorum ben pkoluyum şu an bilmiyorum ama daha önce insilün direncim vardi kilo vermem bayağı zor oluyor yani ilaç da kullanamiyorum emzirdiğim için 2..3 kilo bile versem kar bana da yardimci olur musunuz..
Hoşgeldin bende pko hastasıyım iyi bilirim bel bölgesi kalınlaşması ve şişkinliği inşallah verirsin kaç aylık bebeğin kaç kaç kilosun biz burda menü ve spor paylaşımları ile birlikte motive oluyoruz

İyi akşamlar kızlar spor cezası tam benlik eğer çoklu katılım olursa ilk sayfadaki tablonun altına spor tablosu yapabiliriz en aZından haftada 5 gün spor yada egzersiz yapmayı kendimize hedef koyup gaza getirebiliriz birbirimizi katılım olursa ben yapabilirim haftalık spor tablosunu ☺️
Bugün sabahtan beri temizlik yaptım kaçamak YOk ama düzenli saatli beslenemedim o yüzden menü paylaşamıyorum ama yarından itibaren devam inşallah eşim evde olduğu için sporumu da yaparım bugün daha ne olsun ☺️
@Rzgrece menün süper bu arada tebrik ederim

Bende zayıflamak istiyorum ben pkoluyum şu an bilmiyorum ama daha önce insilün direncim vardi kilo vermem bayağı zor oluyor yani ilaç da kullanamiyorum emzirdiğim için 2..3 kilo bile versem kar bana da yardimci olur musunuz..
bende pkoluyum canım kilo veriliyor bir sıkıntı olmuyor belki emzirdiğimiz için bilmiyorum

Hoşgeldin bende pko hastasıyım iyi bilirim bel bölgesi kalınlaşması ve şişkinliği inşallah verirsin kaç aylık bebeğin kaç kaç kilosun biz burda menü ve spor paylaşımları ile birlikte motive oluyoruz
Bebeğim 4 aylık 71 kiloyum..menü var mi elinizde..

Merhaba kızlar, hafta sonu olunca buralara pek uğrayamıyorum.

Bugünki menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 5 -6 zeytin 3dilim ekmek
Öğle 1dolu tabak pırasa 1kase yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam 1 kase çorba 2kaşık ıspanak
Su 2,5 lt
Spor45dk tempolu yürüyüş
Bebeği babayla bıraktım. Çok iyi geldi. Yoksa fırsat bulamıyorum

iyi akşamlar kızlar menümü bildireyim

sabah dışarda kahvaltıdaydık ama ben dikkat ettim
2 bardak açık şekersiz çay
iki dilim peynir bir dilim kaşar
domates biber roka maydanoz
bir küçük parça omlet
bir kaç çatal kuymak bir dilim beyaz ekmek(tam buğday yoktu)

ikindide balık ekmek malesef :oops:
balık ekmek yedim diye sahilde yürüyüş de yaptım bide başka hiç bişey yemedim
rezenemi içtim iki litre su

Canmm nasil verdin ne kadar verdin neler yedin neler yemedin..
1 ocakta başladım canım. 7.5 kilo verdim. Spor çok az yaptım. kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin ekmek klasik.öğlen ve akşam yemeklerinde çorba sebze yemeği bakliyat yemeği balık vb dönüşümlü aralarda 1 sütlü kahve veya türk kahvesi yanına küçük bir tatlı kalorisine göre akşamda meyve yada havuç suyu içtim.
Bütün bunları kalori hesabına göre yedim. örneğin tarhananın kalorisi yüksek mercimek çorbasının kalorisi daha düşük yanına ona göre birşey seçiyorum

Kızlar moralim çok bozuk ya. cuma sabah teyit etmek için iki kez tartılmama rağmen aynı 77.5 çıkmıştı. cuma ekstraya girmedim ama buna rağman cumartesi sabah 78.2 çıktım bu sabahsa 78.3 çıktım. galiba cuma hatalı ölçüm yaptı tartı başka bir açıklamam yok.

Kızlar moralim çok bozuk ya. cuma sabah teyit etmek için iki kez tartılmama rağmen aynı 77.5 çıkmıştı. cuma ekstraya girmedim ama buna rağman cumartesi sabah 78.2 çıktım bu sabahsa 78.3 çıktım. galiba cuma hatalı ölçüm yaptı tartı başka bir açıklamam yok.
Yediğin bişeyler veya yaptığın spor şişirmiş olabilir.
Hem tartı hatalı tartmış olsa bile Yine de geçen haftaya göre yarım kilo vermiş oluyorsun. O yüzden bozma moralini.

Yediğin bişeyler veya yaptığın spor şişirmiş olabilir.
Hem tartı hatalı tartmış olsa bile Yine de geçen haftaya göre yarım kilo vermiş oluyorsun. O yüzden bozma moralini.
Korkum böyle geri tepmeler diyeti bırakmama neden olursa diye. Ama ben tartının yanlış ölçtüğünü varsayıp 78.2 den düşüyormuşum gibi düşünücem . inş ya vücudum ya da tartı böyle oyun oynamaz bir daha

Back
X