• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?
Canim zatrn hep mama takviyeli gidiyrdum. Hep az di
Sutum ama kizim emmeyi seviyordu. Esimin kuzeninin esi var beni baya kiskanir. Onun sutu hic gelmemis hic emzirmmeis. Ay sen emziirysn ben ehic emziremedim dedi nazara cok inanirim ben . Kizim ogunden sonra zorla emdi. Gece uykusunda verdim hep ama sut az bide emmeyince kesildi.
Gecende de muz yedirdim yaninda. Nasil gozu kaldiysa kizim muz yemez oldu en cok yerken.
Valla daha yaninda bisey yedirmeye korkuyrm

Ay uzak durun şöyle insanlardan ya. Uyuz olduğum insan tipleri .onlar kıskançlık yapacak diye bebeklerin rızıkları azalıyor böyle .insan bi maşallah falan der .sende söyle bişey söylediğinde bence "maşallah deyin nazar değiyor bişey yedirtmiyordum sonra yazık bu çocuklara "diye :bicak::KK11::sopa::sopa:

fulya3535 fulya3535
aynı durum bende de oldu.
görümcemin bebeği bizden 2 ay büyük. o hep mama verdi sütü az diye.
birgün beraber konuşuyoruz. bebeğim 3 aylık kadar.
benim sütüm az zaten, sen sağınca ne kadar geliyor dedi. ben de o zaman süt bol. bir göğsümden 120 çıktığı oluyordu:nazar:dedim; işte 60-80 falan birinden geliyor.
kadın bir tepki gösterdi bana "neee birinden mi ben ikisinden 40 çıkartamıyorummmm"
ne tepki verceğimi şaşırdım...
aradan iki gün geçti. bebek ağla ağla ağla susmuyor. bir sağdım ki.... 20cc bile çıkmadı... o ay 250gr kadar kilo aldı. 4.aydan sonra ek gıdaya geçtik, mamaya başladık.
o günden sonrada sütüm hiç eskisi gibi olmadı:KK43: şimdi bir göğsümden 30 gelse mutlu oluyorum.

kesildi dedin ya sıkınca veya sağınca hiç gelmiyor mu

Merhabalar kızlar işlerim çok yoğun uğrayamıyorum haftasonu bile yani o derece ama diyete olmasa bile sağlıklı beslenmeye devam inşallah bu cuma artık 90,8 de olsa 91 sen kurtulmak istiyorum geçmişi okuyamadım okumaya çalışıp gelicem inşallah öpüldünüz tatlı anneler

Ben de sağıp bakmak istiyorum yeos yeos cum azaldı ama ne kadar olduğunu bilmiyorumda korkuyorum çok azsa diye. Çok azaldıysa daha farklı önlemelr almak lazım askbahcem askbahcem in dediği gibi

Bende spor yapmıyorum. . Sadece daha sağlıklı daha az kalorili beslenmeye çalışıyorum .. bugün kahvaltı : 1 bardak açık çay, 1 yumurta,domates salatalık, 1 tk fındık ezmesi ,2 dilim ekmek
Ara:1 sb tarçınlı sut+1 greyfurt
Öğlen : 1 kase tavuk haslama+1 kase yoğurt
Ara: 2 ceviz+1 hurma
Aksama: zeytinyağlı kabak+cacik

Menümü bildireyim ;

Sabah :yumurta ,peynir ,zeytin

Ara ;2 çatal pasta

Öğle ;bulgur pilavı,et,bir tabak yoğurt,bol yeşillik

Ara ;3 adet kuru incir

Akşam ;yumurtalı sebze kavurma ,3 kaşık domatesli makarna

şeker dengemi biraz bozdum galiba kendime yarım saat Plates yazıyorum :)

Kızlar dün yarım saat parkta yürüyüş yaptım , bugün de 15 dk leslie 1 mile 15 dk kondisyon bisikletine bindim.Cezamın ikinci gününü tamamladığımı düşünüyorum. Ne dersiniz

iyi akşamlar canlar bol sütlü geceler olsun hepimize MAŞALLAHH :)
Menümü bildireyim
sabah 1 kalın dilim peynir bir dilim kaşar 7-8 zeytin 4-5 çeri domates maydanoz bir dilim tb ekmek bir bardak çay
ara yok
öğle domates çorba bezelyeli etli yemek pilav bir küçük dilim ekmek
ara yok
6da akşam yemeği kıymalı kabak marul salatası kuru soğan yoğurt bir dilim tb ekmek
su içicem ve bitki çayı:kahve:

Kızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, 1haşlanmış yumurta
Ara 1sade Türk kahvesi
Ara 1avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba, 2köfte, salata, 1çiğköfte,1dilim kepek ekmeği
Ara yok
Akşam 1tabak çorba,6yk pırasa 1dilm tb ekmeği
Yatmadan 1bardak kefir
Su 4 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

fulya3535 fulya3535
aynı durum bende de oldu.
görümcemin bebeği bizden 2 ay büyük. o hep mama verdi sütü az diye.
birgün beraber konuşuyoruz. bebeğim 3 aylık kadar.
benim sütüm az zaten, sen sağınca ne kadar geliyor dedi. ben de o zaman süt bol. bir göğsümden 120 çıktığı oluyordu:nazar:dedim; işte 60-80 falan birinden geliyor.
kadın bir tepki gösterdi bana "neee birinden mi ben ikisinden 40 çıkartamıyorummmm"
ne tepki verceğimi şaşırdım...
aradan iki gün geçti. bebek ağla ağla ağla susmuyor. bir sağdım ki.... 20cc bile çıkmadı... o ay 250gr kadar kilo aldı. 4.aydan sonra ek gıdaya geçtik, mamaya başladık.
o günden sonrada sütüm hiç eskisi gibi olmadı:KK43: şimdi bir göğsümden 30 gelse mutlu oluyorum.

kesildi dedin ya sıkınca veya sağınca hiç gelmiyor mu
Yok artik emmedikce 1 hafta icinde gitti. Bende sagmayu biraktim enson ikiisinden 10cc cikti.
Bu arada kizimla 1 saat yuruyus yaptim cezami cektim

Yok artik emmedikce 1 hafta icinde gitti. Bende sagmayu biraktim enson ikiisinden 10cc cikti.
Bu arada kizimla 1 saat yuruyus yaptim cezami cektim
ben de artık sağdığımda öyle çıkıyor. 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama 1 yaşına kadar da olsa devam edebilsek iyiydi. şimdilik devam ediyorum ama acaba 1 hafta diyete ara versem bulgur pilavı falan mı yesem diye düşünüyorum.

kızlar eve geldikten sonra dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum. zaten bu hafta annemdeyim. bütün gün annem bakıyor bebeğime. akşam da anne sen biraz daha bak da ben gidiyim spor yapıyım diyemiyorum.
dün öğle aramda 40 dk yürüyüş yaptım, bugün de yapmayı düşünüyorum.

kızlar eve geldikten sonra dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum. zaten bu hafta annemdeyim. bütün gün annem bakıyor bebeğime. akşam da anne sen biraz daha bak da ben gidiyim spor yapıyım diyemiyorum.

bende de aynı durum var kocam yok yanımızda kayınvalidem kalıyor bizle bebeğe de o bakıyor 2 buçuk 3e doğru evde oluyorum hadi ben çıkayım da yürüyeyim diyemiyorum ben de işe gelip giderken yolun bi kısmını yürüyorum napıyım

Bebekle cikamiyormusunuz. Biz simdieve geldik. Kizimla 1 saat yuruduk. 1.saatte parkta oyalandik. Yoksa bende naisl cikarim. Evde de leslie her zaman yapamadum .sonuc ortada

Bebekle cikamiyormusunuz. Biz simdieve geldik. Kizimla 1 saat yuruduk. 1.saatte parkta oyalandik. Yoksa bende naisl cikarim. Evde de leslie her zaman yapamadum .sonuc ortada

4:30-5 arası eve geliyorum canım, soyun dökül, bebeğe bişiler yedir falan derken hava serinlemiş oluyor. gelir gelmez çıksam da bebekle tempolu yürüyemiyorum zaten. ben de yürüyüş yaptım mı terlemek istiyorum. hafta sonu babaya bırakıp ya dışarı çıkıyorum yürüyorum veya eliptik, dans falan yapmaya çalışıyorum.

kızlar spor olayını bir şekilde hallederim de...
sütüm çok azaldı. bugün de sağdım. iki göğsümden 1-2 yemek kaşığı kadar çıkmıştır heralde. acaba bir iki hafta diyete ara versem yesem içsem mi diyorum.. sütüme etki eder mi diye. sonra vicdan yapmıyım.
zaten sütüm azdı 4. aydan beri ama bu hafta hepten gidik. :(

kızlar spor olayını bir şekilde hallederim de...
sütüm çok azaldı. bugün de sağdım. iki göğsümden 1-2 yemek kaşığı kadar çıkmıştır heralde. acaba bir iki hafta diyete ara versem yesem içsem mi diyorum.. sütüme etki eder mi diye. sonra vicdan yapmıyım.
zaten sütüm azdı 4. aydan beri ama bu hafta hepten gidik. :KK43:
Cnm bol bol humana süt su tüketsen artış olmuyor mu cnm ?

Back
X