• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaklaşık 5,5 senelik evliyim. ilk çocuğum. kızım 9 aylık. 10 gün sonra 10 aylık olcak inşallah. çalışıyorum, özel sektördeyim. 4 gün çalışıyorum süt iznimi 1 güne birleştirdim. istanbulda yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:dondurma:

sende durumlar nasıl? ne yapar ne edersin?
bebeğin henüz çok küçük, yaza kadar 80 i görürsün aslında ama öyle hamur işleriyle olmaz bu iş... sağlıklı beslenmen lazım. hepimizin tabi. tere çok süt arttırıyor, yemeni öneririm.bende artık işe yaramıyor o ayrı tabi. ve bebeğin uyudukça sen de uyu.
Bende 4.5 yıllık evliyim 3.5 yasında oğlum 18 günlük bir kızım var . Atanamayan öğretmenler grubundayım . 170 boyunda su an 87 kiloyum . Evlenmenden önce 65 kiloydum hedefim 63 iki çolukla başaracağım inş . Bugün lessi 15 dk yapacağım bakalım agrım olmaz sa devam edeceğim Can'ım

Kızlar aranız da Vita malt içeçegi kullanan var mı ben aldım da tadını beğenmedim

Kızlar zayıflayınca en çok neye hevesiniz var biraz motive olsun biZe :)
Ben en çok su pentide ki süslü çamaşırları giymek için vücudumu şekle sokmak istiyorum deli miyim ne :))
Neden deli olasın bütün kadınlar iç çamaşırını sever.
Ben başörtülüyüm canım . Bende zayıflayınca şöyle en güzelinden birkaç elbise almak istiyorum. Malum boy kısa kilo fazla hiç yakışmıyorlar. Zayıf olunca uzun kıyafetler dah güzel duruyor insanda . Tabi iç çamaşırı kısmınada kesinlikle katılıyorum. Bir zayıflasam baya borca giricem galiba

Kızlar dün çok geç geldim eve şarj bitti bakamadım

Kızlar ilk defa menü paylaşıyorum
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 5 zeytin, az kiraz domates, 1 dilim ekmek
ara: orta kahve
öğle : 2 tabak yeşil mercimek, 2 dilim ekmek ve lahana turşusu
ara:eek:rta kahve , 2 dilim ceviz ezmesi
akşam 5.45 te: 2 tabak kuru fasülye, 2 dilim ekmek , salata, lahana turşusu
yatmadan 1, 5 su bardağı havuç suyu( migren tedavisi için)

Ebrucum turşu baya yemişsin hafta içi de böyle yiyorsan o da baya şişkinlik yapar. Tartıda bundan farkedebilir. Ben Perş günü turşu yemiyorum mesela. 2tabak kuru fasulye de çok olmuş

yeos yeos ellerine sağlık liste için bu arada birinciliğini tebrik ederim seve seve spor işini alırım kendimden pay biçeyim akşam kini kase karışık çerez yedim 4 mil Leslie yapıldı üstündedir mekik çekildi
Kilo alan arkadaşlar haftasonunu saymayalım bence çünkü çocuğu evde olanlar var eşlerde tabi ama Pazartesi'den itibaren en az 3 gün yarım saatlik egzersiz uyar mı dışarda yürüyüş olabilir epiliktik bisikleti olanlar varsa onunla olabilir yada 2 veya 3 mil Leslie olabilir zamanla ceza değil iyiki diyeceğinize Emin'im çünkü faydasını gördüğüm için söylüyorum kızlar

Sağol canım. Bu durumda kilo alan 3 arkadaş ebruliki ebruliki Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz fulya3535 fulya3535 yukarda belirtilen şekilde 3gün en az yarım saat olacak şekilde spor yapma cezanız var. Bunu yaptığımız zaman da buraya yazın. Bir şekilde fırsat oluşturun

Bende sayıyorum ama bazen çok çıkıyo o yüzden ben yemeden önce bakıp öylemyiyorum MyFitnessPal programını tavsiye ederim canım

Bu uygulamayı ben de indirdim. 3gün oluyor. İle yarıyacağını düşünüyorum

yeos yeos cum kargaşada ancak yazdım. Ben bu hafta o kadar yediğim seye rağmen 200 gram fazla olunca emin olamadım oğlanı aşıya götürmesen birde evse tartıldım(bu hafta annemde kaldım) 65.5 değilmişim 66.5 mişim annemle bende ki tartı arası 1 kilo farkediyormuş. Güncel kilomu 66.5 yaparsan sana zahmet sevinirim yoksa haftaya da artı çıkarım.
Ben spor yapamıyorum çünkü hiç zamanım Yok ama bu haft bu yaptıklarım yüzünden 2 yada 3 (inşallah 3) gece uykumdan feragat edip 1-2 mile Leslie yapıcam.

Nasıl yani 1,2 kilo aldın bir haftada. Ne yapıp ne edip spora vakit ayırmalısın.
Bir haftada verirsin inşallah

Kızlar merhabaaa. Dün kayınvalidemde cuma sohbeti vardı oradaydım tartılamadım ve buraya da yazamadım. Üzücü de bi haber almıştık çünkü, aklımdan çıktı burası. Biraz önce tartıldım gecen haftaki kilomla aynıyım. Bu hafta spora da gidemedim

Sorun değil önüöüzdeki cuma yazarsın ve umarım kilo vermiş olursun

Bende 4.5 yıllık evliyim 3.5 yasında oğlum 18 günlük bir kızım var . Atanamayan öğretmenler grubundayım . 170 boyunda su an 87 kiloyum . Evlenmenden önce 65 kiloydum hedefim 63 iki çolukla başaracağım inş . Bugün lessi 15 dk yapacağım bakalım agrım olmaz sa devam edeceğim Can'ım

yeos yeos beni listeye ne zaman ekleyeceksin Can'ım

Maşallah canım Allah bağışlasın. İnş atanırsın benim kardeşim de öğretmen. O da açbu sene KPSS ye gidicek inş atanır hemen.
Spor konusunda çok zorlama kendini Leslie bile ağır gelebilir. Onun yerine bebeğin uyuduğu zaman bırakabileceğin biri varsa yanında çık eve yakın şekilde biraz yürü hem iyi gelir hem hareket olur. Cuma bildirimini yaparsın eklerim seni de

Kızlar dünki menüm;
Sabah; 1,5sb süte 3yk yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,1çaykaşığı bal
Ara sade Türk kahvesi
Öğle az çorba az sulu köfte(5top köfte,3parça kadar havuç,patatesinden yemedim),salata,1dilim kepek ekmeği
Ara;1sb kefir
Ara; 1dilimden daha az palamut
Akşam; yarım kase çorba 4yk pırasa 1dilim ttekmek
Yatmadan acıkmıştım yine kaptırdım kendimi 1,5 sb süt 1kk beyaz peynir biraz bal tereyağ, 2dilim tt ekmek yedim

Su 3lt
Spor; öğle aramda yaklaşık yarım saat tempolu yürüyüş. Yukarıya 10 dk yazmışım yanlış olmuş

Kızlar zayıflayınca en çok neye hevesiniz var biraz motive olsun biZe :)
Ben en çok su pentide ki süslü çamaşırları giymek için vücudumu şekle sokmak istiyorum deli miyim ne :))
Önceden eteğin üstüne belden oturtmalı gömlek giyip içine sokuyordum ve gayet düzgün oluyordu. Şimdi aynı şekilde giyinsem oturdum mu göbek bir yerden simitlerim başka versen çıkar. Bişey giyindim mi sağımdan solumdan pırtlayan bir bölgem olmasın istiyorum.

Ben o fantastik gecelikleri bazanın altına kaldırdım. Onlara yeniden hayat vermem lazım:olamaz:

Selam ben geldim ve hemen son sayfalardan okudum anlayabilmek icin.oncelikle sizi tebrik ediyorum.menuler cezalar sporlar verilen kilolar helal olsun size diyip alkisliyorum.sanirim ben ni kadar motive degilmisim kilo verme isine.halbu ki motiveyim saniyordum.
Asbahcem tavsiye etti burayi.
Biraz okuyayim kendine guvenebildigim an baslamak istiyorum.zira o gardrobun kapagini bile acmiyorum artik.iki kiyafetim oluyor.degistire degistire onlari giyiyorum.cok sinir bozucu.
Kendimden de bahsedeyim 162 cm boy.75 kilodayim.hedef 60. Ama sözde hedef simdilik.yemeye icmeye biraz dikkat ediyorum.ve hemen her gun 40 50 dakika yuruyorum.tempolu sayilmaz pek.

Kızlar akşama tarhana çorbası ve karnabahar yaptım ama şeytan bana makarna yaaaap makarna yaaap fiti. Acayip canım istedi. Yaparsam da öyle iki kalık kesmez beni ne olur biri bana dur desinnnn

Bugünkü menüm ;

Sabah ;menemen ,1,5 dilim ekmek ,peynir ,2çay kaşığı fındık ezmesi

Ara ;bişey yemedim :)

Öğle ; 3 dilim hamur

Ara ;bişey yemedim

Akşam ; 1 kase yoğurt çorbası (yağsız)

Öğlen hamur yediğim için ara öğün yapmadım ve akşam hafif yedim

Bugünkü menüm ;

Sabah ;menemen ,1,5 dilim ekmek ,peynir ,2çay kaşığı fındık ezmesi

Ara ;bişey yemedim :)

Öğle ; 3 dilim hamur

Ara ;bişey yemedim

Akşam ; 1 kase yoğurt çorbası (yağsız)

Öğlen hamur yediğim için ara öğün yapmadım ve akşam hafif yedim
Hamuru telafi etmeye çalışmışsın ama BEn çok yeterli bulmadım yediklerini :( su ne kadar içtin

kızlar oğlum hastaydı giremedim dün :(
bugünkü menüm;
sabah 11de: lorlu omlet,bi dilim süzme peynir, üç ince dilim burher peynir,4-5 tane zeytin bi dilim ekmek,maydanoz ve bi bardak çay
arada bi küçük muz ve su
akşam 6da:1 tabak kıymalı havuçlu kabak yemeği ve 1 kase yoğurt ve tabağı sıyıracak kadar bi küçük ekmek
ıhlamurda içtim şimdi su içiyorum bugün kapandı zaten artık ;)

Selam ben geldim ve hemen son sayfalardan okudum anlayabilmek icin.oncelikle sizi tebrik ediyorum.menuler cezalar sporlar verilen kilolar helal olsun size diyip alkisliyorum.sanirim ben ni kadar motive degilmisim kilo verme isine.halbu ki motiveyim saniyordum.
Biraz okuyayim kendine guvenebildigim an baslamak istiyorum.zira o gardrobun kapagini bile acmiyorum artik.iki kiyafetim oluyor.degistire degistire onlari giyiyorum.cok sinir bozucu.
Kendimden de bahsedeyim 162 cm boy.75 kilodayim.hedef 60. Ama sözde hedef simdilik.yemeye icmeye biraz dikkat ediyorum.ve hemen her gun 40 50 dakika yuruyorum.tempolu sayilmaz pek.
Hoşgeldin canm takıl buraya zayıfla ;) kendine bi beslenme programı hazrlamakla başla canm gününün temposuna yoğunluğuna bakarak, birden kısma birde yavaş yavaş kıs hadi hakkında hayırlısı :))

Sabah:: 1 poğaça, 1 büyük dilim peynir cay
Öğle: nohutlu tavuk pilav bir çorba kasesi kadar.
Arada 2 hurma
Akşam: 4 köfte 3 kaşık pilav iki dilim beyaz ekmek malesef.
Ara 1 portakal süt.
Su ancak 1 litredir
Bugün bu kadardı..

Hamuru telafi etmeye çalışmışsın ama BEn çok yeterli bulmadım yediklerini :KK43: su ne kadar içtin
Su 2 litre kadar içtim ama karnımda acıkmadı açılsaydı gene sütlü yulaf yerdim .şimdi de Plates yapacağım bugünü telafi için .kendimi çok kasmadan normal düzende kilo vermeye çalışıyorum hiç birşeyden mahrum etmeden kendimi .kaçamaklarda sadece sporu biraz daha arttırarak böylece oturmuş bir yeme düzenin olur inş kilo verirken

Hoşgeldin canım. Yürüyüşün ne güzel, biraz tempo katsan biraz da yediklerine dikkat etsen emin ol gider o kilolar. Bebeğin ne kadarlık

Kızlar bugünün menüsü;
Sabah; 2kk bpeynir, 1,5 haşlanmış yumurta, biraz bal tereyağ, 3-4 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Ara;1sb kefir
Öğle 1 kase yoğurta 3yk yulaf ezmesi,1ceviz
Akşam 1tabak çorba 1tabak kıymalı karnabahar
Ara diye mi saysam,3yk bebe bisküvili muzlu süt

Su3lt
Spor 45dk eliptik bisiklet (13km)

Henüz eşim de uyanık ve gün hala bitmedi inş Abur cubur yemem.

Ohh cok sukur dis bugdayi i atlattim. Ama yorulduk cook. Daha da tam taoparlayamadim evi ama neyse. Ptesiden iyibarrn daha dikkat ediyrm
Fotolarda yarmagul gibi kollarim çıkmış. Dogum gunune kadar 10 kilo vermeliyim. 3 ayda verirmiyim. Bence vermeliyim. Bnm kiz emmeyide birakti zaten ama hala buralardayım . Ptes cezami çekerim

Hoşgeldin canım. Yürüyüşün ne güzel, biraz tempo katsan biraz da yediklerine dikkat etsen emin ol gider o kilolar. Bebeğin ne kadarlık
11 aylik canim. Biraz takip etmekteyimsizi. Kendime guvenmeden baslayayim demek istemiyorum. Abur cuburu baya bi kestim. Zaten o atistirmalarin disinda asiri bir yemek kapasitem yok. Ama hic eksilmiyorum.

Back
X