• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?

hoşgeldin canım. boyuna göre kilon normal aslında. bölgesel problem genellikle yapısal oluyor. ben de basenliyim, zayıfken de en geniş yerim orasıydı mesela. bu durumu ancak sporla toparlayabilirsin.
tatlı isteğini kesmek için tarçın öneriliyor. suyuna kabuk tarçın koyabilirsin. bir dr arkadaşıma tatlı isteği seni vurduğunda dilinin ucunu toz tarçına değdir, o tatlı isteğini keser demiş. dene istersen.

Canm hoşgeldin zayıflatcaz seni çok fazlan yok zaten.. tatlı için bir elmayı rendeleyip üstüne tarçın döküp fırına verebilirsin veya tarcın cayı içebilirsin.. ayrıca evde tatlı abur cubur bulundurma kesinlikle kahvaltıda bile recel çikolata tarzı olmasın.. bol su iç sebzeye ve proteine ağırlık ver yemek yyerken önce salatadan başla vs.. zamanla çok daha fazla seyler paylaşırız burda sen yeterki azimli ol :KK66:

Hoş buldum kızlar. Tarçını yazdım bir kenera evde var bol miktarda. Yalnız bu ara yediğime ictigime pek dikkat edemiyorum. Çünkü evde iki haftadır yatili misafir var. Onlar gider gitmez sizin örnek menüleri deneyeceğim. Havalar da düzeliyor yürüyüşe de çıkarım ama spor hiç benlik değil. Umarım ben de sizin kadar başarılı olurum.

Bilmiyorum yapıyo musunuz ama bence diyet günlüğü tutun hergün yediklerinizi içtiklerinizi yazın baktınız çok acıktınız önceki bakın dün bunlarla durdum bugünde dururum deyin işe yarıyo bence

Kızlar ben çok zorlanmaya başladım. Diyette zaman geçtikçe alışmam gerekiyorken daha çok acıkır oldum. Aralarda çok zor sabrediyorum bir dahaki öğüne kadar. Nereye kadar bu şekilde gidecek bilmiyorum
En güzeli acıkmayı beklemeden ara öğünleri yapmak, ve acıktığını hissettiğin an kesicek bişiler yemek. Mesela yoğurt, kuru kayısı, incir vs, elma, ceviz gibi. Evde olsam bu araları yeşillikle doldururum ama işte öyle olmuyor yıka şakla zor oluyor. Ben de bu söylediklerimi yiyorum çoğu zaman

Bugün ki menüm
Sabah 7 kahvaltı
Bir küçük tabak menemen
1/4bağ maydanoz
Biraz peynir
3 çatal tahin pekmez
Ara öğün 10
10 adet badem
Bir bardak şekersiz hoşaf
Öğlen yemeği 13
5 yk kıymalı karnıbahar yemeği
1/4 paket labne
Ara öğün 14.30
Sütlü nescafe
Akşam yemeği18
5 yk mantarlı tavuk sote
3 yk yoğurt
Bi havuç rendesi
3.5 litre su

bugün üçüncü spor günümü de tamamladım. yarım saat kondisyon bisikleti ve kızım ana kucağındayken 13 kat inip çıktım. Cezamı doldurmuşumdur inş yarın sporsuz geçiricem

Selam herkese kızlar ben de diyetten bu yana baya bir bağışıklık düşüklüğü oldu eskidende bağışıklığım düşüktü hatta ciddi bi rahatsızlığa yakalanmıştımda çocuk yapmak için 1 sene daha ertelemiştik kullandğm ilaçlardan..
Şşmdide Allah korusun bidaha uğramasında genel anlamda 15 - 20 gündür toparlanamadım bu hafta artı çıkabilirim ne yazıkki çünkü toparlanmak için saldım bu hafta.. iyileşirsem cezayı uygularım iyileşmezsem başka bir hafta cezamı uygularım..

geçmiş olsun canım benim :KK43: oğlum da bronşit şu an, buhar falan aldı ama bi sürü de ilacı var içmek istemiyor uyuyamıyor iştahı azaldı Allah hepsine acil şifa versin.. dr. cereyanda kalmayacak ve sigara dumanı solumicak sakın dedi sigarayı dışarda içmiş gelmiş biriyle bile aynı ortamda olmicak dedi 2 yaşına kadar 3 defayı normal sayarız ama önü alınmazsa astıma çevirebilir takipte olalım dedi. size neler dedi doktor?
Benim oğlum ilk defa bronşit oldu 3.5 yasında su an . Kızım da 24 günlük bronşit başlangıcı dedi dikkat etmezsek bronşite çevirir dedi . İlaç antibiyotik veriyoruz oğluma buhar bir kaç daha ilacı var bakalım inş iyileşirler

geçmiş olsun canım benim :KK43: oğlum da bronşit şu an, buhar falan aldı ama bi sürü de ilacı var içmek istemiyor uyuyamıyor iştahı azaldı Allah hepsine acil şifa versin.. dr. cereyanda kalmayacak ve sigara dumanı solumicak sakın dedi sigarayı dışarda içmiş gelmiş biriyle bile aynı ortamda olmicak dedi 2 yaşına kadar 3 defayı normal sayarız ama önü alınmazsa astıma çevirebilir takipte olalım dedi. size neler dedi doktor?
Size de çok geçmiş olsun sllsh şifa verdin Can'ım

Kızlar bu gece oğlum hiç uyumadı ağlamadı ama uyumadı da şuan ben sadece anne sütü veriyorum aç kalmış olabilir mi

Kızlar bu gece oğlum hiç uyumadı ağlamadı ama uyumadı da şuan ben sadece anne sütü veriyorum aç kalmış olabilir mi
Canım kelin merhemi olsa kendi başına sürer. Gerçekten zor bunu anlamak,kendi bebeğimi bile anlayamıyorum.Aç mı doyuyor da başka sıkıntısı mı var

biz de bu geceyi çok zor geçirdik. 4-6 arası uyanıktı kızım. ben de 7 olmadan kalktım işe geldim. aç olsa ağlardı ama sen sağma şansın varsa sağıp bir bak istersen

kızlar psikolojik olarak toparlayamıyorum kendimi...

zayıfladığımın farkındayım. 85 in altını garantiledim. 79 a az kaldı. aslında çok hırsla devam etmek istiyorum ama sütümün azalması beni çok üzdü:( diyetimi yumuşattım. biraz daha fazla yiyorum. su zaten içiyorum bol bol. 2 hafta güzel yesem diyorum, bakalım değişiklik olcak mı...
etrafımda sütüm olsun diye geri alma verdiğin kiloları, zaten hep azdı diyenler var (önce kendini düşün diyolar sanki). bu düşünceyi yadırgıyorum ama çok yakınım bunu diyenler ve tepki veremiyorum.

yiyip içtiğim halde sütüm olmasa kesilse bu kadar üzülmem. şimdi ben çok yemiyorum diye mi sütüm gidiyor diye düşünüyorum... belki başkası olsa bırakmıştı uğraşmayı. ben yine 2 kaşık kadar çıksa da iş yerinde sağmaya devam ediyorum. sağmazsam hepten gider diye...

bu hafta olmaz ama haftaya süt iznimi bir hafta cuma sonraki hafta pazartesi alıyım diyorum. 4 gün hiç bişi yapmam eşimle de konuşurum yemek falan işlerini ondan isterim. yeni doğduğu zamanki gibi sürekli emziririm, kompostolar içerim. o uyuduğu zaman ben de uyurum. emzirme kampı yaparım. inş o zamana kalmadan artar...

Canım kelin merhemi olsa kendi başına sürer. Gerçekten zor bunu anlamak,kendi bebeğimi bile anlayamıyorum.Aç mı doyuyor da başka sıkıntısı mı var
Diş çıkarıyo o yüzden pek emmiyo eskisi gibi açtır die düşünüyorum

biz de bu geceyi çok zor geçirdik. 4-6 arası uyanıktı kızım. ben de 7 olmadan kalktım işe geldim. aç olsa ağlardı ama sen sağma şansın varsa sağıp bir bak istersen
Sağdığımı da emmedi yoğurt verdim yemedi sütün olmasa emmek istemez diyolar ama biberonu da almıyo

Merhabalar kızlar spor yapamıyorum bende regl olamadığım için acayip bi ağrı ve şişkinliğim var yarın bende kesin artı çıkıcam hiisediyorum eve bi kere misafir geliyo kalanları yemesem çöpe gidecek üzülüyorumda bidaha yaptığımda hepsini işyerine getirip arkadaşlara vericem ah şu nefsimiz bugün bari 5 mil yapayımda haftaya nasılsa cezalı olucam şimdiden çekmeye başlıyayım yeos yeos canım sütün için dua ediyorum inşallah bi an evvel artar ek gıdaya ne zaman başladınız biz 4 aylık olduk dün ufaktan başlayayayımmı erken mi sizce

Merhabalar kızlar spor yapamıyorum bende regl olamadığım için acayip bi ağrı ve şişkinliğim var yarın bende kesin artı çıkıcam hiisediyorum eve bi kere misafir geliyo kalanları yemesem çöpe gidecek üzülüyorumda bidaha yaptığımda hepsini işyerine getirip arkadaşlara vericem ah şu nefsimiz bugün bari 5 mil yapayımda haftaya nasılsa cezalı olucam şimdiden çekmeye başlıyayım yeos yeos canım sütün için dua ediyorum inşallah bi an evvel artar ek gıdaya ne zaman başladınız biz 4 aylık olduk dün ufaktan başlayayayımmı erken mi sizce
Cnm 40 kilo nasıl gider die face de bi sayfa var ece die bi kadın 8 ayda 40 kilo vermiş bu çöpe gider nefsimi tutamıyorum diyosan bi ona bak derim kadının az mi insanı hırslandırıyo biz 4 20 günlüğüz bugün ilk i yaptık

sağol canım, inşallah.
benim bebeğim 10 aylık olcak. eğer sütün yetiyorsa, kilo alımı iyiyse hiç bişey verme 6 aylık olana kadar. benim 4. ayda sütüm azaldı, o ay 250gr kadar almıştık 1 ayda. öyle olunca 5. ayda ek gıdaya başladık, sebze püresiyle. 6. aydan sonra gece uyumuyor diye mamaya başladık. şimdi akşam muhallebisine mama katıyorum gece uyandığında da emzirip üzerine mama veriyorum. dün akşam 7 gibi yemişti. muhallebi yapmadım. 10:30 gibi emzirdim mama verdim uyuttum, 2 gibi uyandı yeniden mama verdim. 4 gibi yeniden uyandı mama vermek istemedim. emzirdim emzirdim emzirdim... artık göğsüm acıdı emmekten ama yaklaşık 6 ölçek mama emdikten sonra uyudu. saat 6 olmuştu :(

Cnm 40 kilo nasıl gider die face de bi sayfa var ece die bi kadın 8 ayda 40 kilo vermiş bu çöpe gider nefsimi tutamıyorum diyosan bi ona bak derim kadının az mi insanı hırslandırıyo biz 4 20 günlüğüz bugün ilk i yaptık

ben de ona bakıyorum. özellikle sabah açıyorum sayfasını. acayip motive edici oluyor

biz de başarabiliriz kızlar
ece.webp

Back
X