- 9 Ekim 2015
- 1.139
- 1.619
- 133
inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?
hoşgeldin canım. boyuna göre kilon normal aslında. bölgesel problem genellikle yapısal oluyor. ben de basenliyim, zayıfken de en geniş yerim orasıydı mesela. bu durumu ancak sporla toparlayabilirsin.
tatlı isteğini kesmek için tarçın öneriliyor. suyuna kabuk tarçın koyabilirsin. bir dr arkadaşıma tatlı isteği seni vurduğunda dilinin ucunu toz tarçına değdir, o tatlı isteğini keser demiş. dene istersen.
Canm hoşgeldin zayıflatcaz seni çok fazlan yok zaten.. tatlı için bir elmayı rendeleyip üstüne tarçın döküp fırına verebilirsin veya tarcın cayı içebilirsin.. ayrıca evde tatlı abur cubur bulundurma kesinlikle kahvaltıda bile recel çikolata tarzı olmasın.. bol su iç sebzeye ve proteine ağırlık ver yemek yyerken önce salatadan başla vs.. zamanla çok daha fazla seyler paylaşırız burda sen yeterki azimli ol![]()
Hoş buldum kızlar. Tarçını yazdım bir kenera evde var bol miktarda. Yalnız bu ara yediğime ictigime pek dikkat edemiyorum. Çünkü evde iki haftadır yatili misafir var. Onlar gider gitmez sizin örnek menüleri deneyeceğim. Havalar da düzeliyor yürüyüşe de çıkarım ama spor hiç benlik değil. Umarım ben de sizin kadar başarılı olurum.