• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de katılmak istiyorum. 162 boy, 88 kiloyum, ilk hedefim 80, 2. hedefim 65. Çocuğun 16 aylık. 1 haftadır diyetteyim, 91 ile başladım.

Bebeğim 2 aylık. 83 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım. Şu an 85 kiloyum. Kilolu hamile kalmıştım artık zayıflamanın zamanı geldi. Boyum 172. 32 yaşındayım. İki tatlı mı tatlı kuzucuğum var İlk hedefim 75, ikinci hedefim 65. Bugün sporada başladım. İnş gider kilolar

Kızlar dün pizza kola patates cipsi halka soğan simit tuzlu şekerli pasta baklava tüm zararlı seyleri yemiş bulunuyorum ... doktor için tüm gün dışardaydık sonra avm de gezdik salata yemek istemedim ya aylardır doğru dürüst çıkmamıştık yedim ama hep pişman ola ola yedim aynada çok çirkin duruyorum
canım tabiki arada bizim de aoluk almaya ihtiyacımız var.Ama keşke biraz daha kontorllü kırsaydın. Mesela pizza yeseydin kola yerine ayran içseydin soğan halkası ve pataesi sayılı yiyebilirdin gibi. Ama olsun şimdi zarardan dönersin. bir daha kırsan bile daha incelikli kır bence . Bende diyetin başından beri kaçamak yaptığımda böyle yapıyorum.

Merhabalar kızlar ne güzel kalabalıklaşıyoruz Yen'i gelen arkadaşlar hoşgelmişler bilgilerinizi yeos yeos kaptanımıza yapıyoruz sanırırm oda emzirme kampına girecekti inşallah çözüm olur
Burda hava hep kapalı depresyon havası tam spor yapmak bile istemiyorum kendime gelmem lazım cezamın ilk gününü tamamladım darısı diğer günlere inşallah
Menü bildirmek işe yarıyor aslında mecburiminyapsak yapsak menü bildirimimi gerçi emziren anneler olarak daha esnek bizim diyetler ama yazınca hataları daha iyigörürürüz
E eminim çok haklısısn canım benimde giymek istediklerim var boyuna alışveriş sitelerine bakıyorum herşey indirimde ama beden yokŞu an 40 bedene bile razıyım

Bu arada herkesin bebeği kaç aylık :) ve kaç kiloyla doğum yapıp şu an kaç kilosunun
Benim 4 aylık 108 kg ile Doğum yaptım 97 idim 1 ay sonra şuan 91 buranın çok faydasını gördüm hoşgeldin bu arada umarım hedefine ulaşır fit bir anne olursun

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. Zira motivasyona çok ihtiyacım var. 2 ay oldu doğum yapalı. Korkudan hiç tartılamamıştım. Bugün cesaretimi toplayıp tartıldım 85 kiloyum. Zaten 83 le hamile kalmıştım. Boyum 1.72. Sıkı bir diyetten ziyade tatlı ve abur cuburu keserek ve spor yaparak kilo vermek istiyorum. Kilo bildirimleriniz ne zaman?

Geç gördüm bu sayfayı :) yaş 27 kilo 72 boy 166 hedef 66 sonraki hedef 55

Ben de katılmak istiyorum. 162 boy, 88 kiloyum, ilk hedefim 80, 2. hedefim 65. Çocuğun 16 aylık. 1 haftadır diyetteyim, 91 ile başladım.

Bebeğim 2 aylık. 83 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım. Şu an 85 kiloyum. Kilolu hamile kalmıştım artık zayıflamanın zamanı geldi. Boyum 172. 32 yaşındayım. İki tatlı mı tatlı kuzucuğum var İlk hedefim 75, ikinci hedefim 65. Bugün sporada başladım. İnş gider kilolar

hoş geldiniz kızlar, inş bol zayıflamalı haftalar geçiririz hep beraber... cuma günleri 12 ye kadar;
geçen hafta:
bu hafta:
fark:
şeklinde kilolarımızı bildiriyoruz.
amacımız birbirimizi motive ederek tavsiyelerimizi paylaşmak, hep beraber zayıflamak.. ,
çok sıkı tutmuyoruz ama cuma kilo almış olursak haftanın 3 günü min. yarım saat olacak şekilde spor cezanız var, bunu da yaptığınızda @pentagram42 arkadaşımıza bildirmeniz gerekiyor. sporu size uygun olanı seçiyorsunuz, yürüyüş olur, leslie olur vs size kalmış.
şimdilik menü bildirme şartımız yok ama menülerimizi paylaşınca ne yediğimizi görmüş oluyoruz, daha iyi oluyor.

@florence_N yaşı da bildirir misin canım

ben 65 ile evlendim. 86 ile hamile kaldım. doğuma kadar en yüksek 105 gördüm. 90 la diyete başladım. en son 83,4 kiloydum.
amaaaa bu hafta sütüm çok azaldı diye diyeti baya esnettim. hatta diyet yapmadım diyebilirim. motivasyonum çok düştü. yarından hiç umudum yok. bu hafta sonu emzirme kampı yapıcam önümüzdeki hafta duruma göre diyetime yeniden şekil vericem.

Yaşım 34. Herkese başarılar dilerim. Çok başlayıp bıraktım. Bu sefer spor da yapıyorum, tabi spor denirse. Günde 30 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum. İşe yarar mı bilmem..

Sabah 1.5 yumurta, 1 domates, 3 ince dilim kızarmış ekmek, Zile pekmezi 1 YK, açık çay, 1 kibrit kutusu süzme peynir, sınırsız maydanoz ve dereotu. Arada 1 lokum yedim. Şuan kahve içiyorum. Play storede kalori ve egzersiz sayacı olan bir program buldum fatsecret diye onu kullanıyorum. Bebegi küçük olan annelere de nacizane tavsiyem sadece tatlıyı ve ekmeği kessinler. Bir anne sütü ile sıkıntı yaşamış, üzüldüm

Yaşım 34. Herkese başarılar dilerim. Çok başlayıp bıraktım. Bu sefer spor da yapıyorum, tabi spor denirse. Günde 30 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum. İşe yarar mı bilmem..

hergün düzenli 30 dk yapsan fazlasıyla işe yarar bence

Yapmaya çalışıyorum ama bacak kaslarimda bir ağrı, hamlık vs hissetmiyorum. 45 dk yaptım dün, sıkıldım diye bıraktım. Daha yeni hissetmiştim bacak kaslarimi. Sertlik ayar yeri bozuk, boşta çeviriyor tekeri, yine de kalori yakıyor muyum acaba?

florence_N florence_N yine de yakıyorsundur canım. ben bindiğimde viteslerini arttırıp azaltıyorum. vücudu şaşırttmak gerekiyirmuş. ama düz de çok yakıyorsundur.

15 dk eliptik yaptım, şuan bisiklet modundayim. Kayissiz eliptik bile yordu. 120 oldu nabzım. Sıkılmazsam 45 dk da bisiklet inşallah.

Ay ne güzel herkes spor yapıyo ben mekikten ileri gidemedim temizlikten fırsat bulupta

Temizlik de bir spor. Oyuncakları tek tek çömelip kalkıp toplamak dahi spor.

Merhaba Çan'larım dünü unuttUm bugüne yeniden başlıyorum sabah tartı da fazla çıktım zaten ya .
Bugün kahvaltı zeytin peynir tereyağlı yumurta bol yeşillik 2 dilim ekmek . Azıcık tereyağı incir reçeli tahin pekmez
Ara rezene kimyon
Ara şekersiz kahve
Öğlen : ıspanak bir tabak Dereotlu yoğurt bir adet turşu yeşillik ekmek Yok ,
Şimdi dans edeceğim en az yarım saat inş

Ekiptik bisikleti olanlar benim de var bir 15 gün daha geçsin başlayacağım malum sezeryan ameliyat oldu biraz daha zaman geçmesini bekliyorum . Sonra beraber yarışlar yaparız ne dersiniz

Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama sanırım 45 gündü spor için gün sınırı. Yeni doğum yaptıysan diyet yapma.

Back
X