• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz sıkma canını tatlım hepimizde var sorunlar kilolar gelip geçicidir elbet gidecek sen iç huzurunu bul sağlıkla imtihan olma şükretmek için o kadar çok sebebimiz varki ama insanoğlu hep şikayete odaklı sporu da yaparsın bence hem sorunlarına kısa bi mola vermiş olursun ben spor yaparken herşeyi unutuyorum açıyorum müziği sadece ben
Ah canım ah. Biliyorum bu halimize bile hamd ediyorum ama işte. Yani dediğim gibi uzun hikaye ama kısaca söyle söyleyim babam 7 aydır cezaevinde oğlum doğduğundan beri ilk kez iki hafta önce açık görüşüne gittim ve gerçekten o günden beri psikolojik olarak bitik durumdayım. 7 aydır çok dirayetli duruyordum ki Zaten normalde de psikolojik anlamda çok güçlü biriyimdir. Ama demek ki benim dayanma gücüm de bu kadarmış. İnşallah kendimi toparladığımda tekrar aynı motivasyonla başlayacağım

Gecen hafta 71.7
Bu hafta 71.2
Fark 500
Anam artık yarım kilodan fazla gitmiyo adette oldum o kadar kan kaybettim yarım kilocuk vermişim şu son 1 kilo gidene kadar kaç hafta gececek acaba..

Gecen hafta 71.7
Bu hafta 71.2
Fark 500
Anam artık yarım kilodan fazla gitmiyo adette oldum o kadar kan kaybettim yarım kilocuk vermişim şu son 1 kilo gidene kadar kaç hafta gececek acaba..
Kilolar azaldıkça daha yavaş gidiyor sanki kilolar .bende 60 a gelene kadar 400-500 gr arası gidecek sanırım haftada :/

Günaydın kızlar geçen haftayla aynı 91,3 niye böyle takıldım kaldım bilmiyorum sporda yapıyorum detoks yapıcam sanırım :KK43:
Cnm vucüt dirence geçmiş ister detoks yap istersen sadece bi gün sırf karbonhidrat tüketerek vucüdu şaşırtabilirsin ben araştırdım da

Merhaba kızlar bende hala aynıyım
Geçen hafta 87
Bu hafta. 87
Yedigim pizza baklava yaptıgım sporlara karşılık geldi herldr 4 gün spor yaptım bir gün dans bir gün 3 mil lessie yaptım sonuç bu Çan'larım

Sabah peynir zeytin yumurta haşlanmış 2 dilim beyaz ekmek kaynanamfaydım . Saat 12:2 adet havuç
Saat 14: yumurtalı kıyma azıcık ekmek yoğurt
Saat 16: elma portakal
18: bir tabak yoğurt çorbası 3 adet ıspanaklı börek (katıklı ekmek )
Simidikik bu kadar ne çok yemişim .

Dün hiç ekmek yememiştim bugün ekmek çok yemişim

Kızlar yeos süt kampına girdiği için bakamıyor sanırlm tabloyu ben yapim dedim ama nerden yapıldığını bilmiyorum bir bilen varsa yardımınızla hlledeyim

Anlaşılan nerden yapıldığını bilen yok.

Merhaba kızlar oğluma sarelle verirken bir kaşık ağzıma attım . Benim zayıf noktam hamur işi çikolata nerden çıktı.
Bide helva yedim süt yapıyor diye . Şimdi dans edeceğim ceza bana dk size söylerim yaptıktan sonra Çan'larım

Evet tam olarak ceza olmasa 20 dk hızlı tempo da dans ettim terlrdim bile son son kaçamağım olsun . Size ders oldun kızlar

Bende şuan kendimi zor tutuyorum mutfaktaki çikolatalar bağrıyor sanki" gel gel gel ":mad:ama gitmiycem onlara yenilmiycem :KK20: yarınki kahvaltının hayali ile hepinize iyi geceler :KK36:

Kızlar menümü yazayım ;

Sabah menemen,peynir ,zeytin ,azıcık bal,şekersiz çay ,2 dilim çavdar ekmeği

Ara ;yeşil elma

Öğle ;bulgur pilavı ,nohut,yoğurt,yeşillik

Ara :az yağda yapılmış Mısır patlağı

Öğle yemeğini porsiyon olarak biraz fazla kaçırdığım için akşam yemeği yemeyecektim ama yarım saat önce yarım kase sütlü yulaf yedim çok acıktığını için

Bu arada kızlar yulafı yerken paketin üstüne bir bakayım dedim 100 gr için 324 kcal yazıyordu .kalorisi aslında bayağı varmış ben azdır diye acıkınca geçiştirmelik yiyordum .kalori programı olanlar bir bakabilir mi acaba bir kasesi kaç kalori?

Bende vardı uygulama canım ama kaşık hesabı söylüyor bir kaşık 36 kaloriymiş baktım senin için

:KK54: Çok teşekkürler Can'ım .bugün gene az kalori ile yırttım demek ki .bundan sonra dikkat edeyim ...

Back
X