• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende artık akışına bırakıcam canım. ne kadar olursa emsin bebeğim... mayayı ilk defa duyuyorum. şişlik hissi vermiyor mu

ayyyy yeni bebek mi geliyor yoksaaaa:anneadayı:
Yok cnm şişlik hissi vermiyor .sadece tadı biraz değişik :)

Kızlar bugün chia yı araştırdım. Farklı yorumlar var ama ben tehlikeye irmeyip kullanmayacağım. Kk de bir sayfada bir anne bebeğinin kandaki değerlerinden birini oynattığını söylemiş Bazısı o kadar kafadan yazıyor ki sitülerin keten tohumu süt için gerükli diyor o yüzden bilgilerini güvenilir bulamadım en iyisi kullanmamk gibi geldi

Rebel92 Rebel92 canım sen doğrusunu bilirsin ama çok erkem saatte yemeyi bırakıyorsun bence. Bu şekilde metabolizma hızın çok düşer. Kilo vermekte esas olan yatmadan 3 saat önce yemeyi kesmektir. Sonra istediğim kiloya düşersin aöa metabolizma bozulursa sana ya kilo olarak geri emir yada bağışıklık çöküntüsü

canım sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama kıymalı ıspanak iyi bir demir deposu. üzerine yoğurt koyunca demirinden istifade edemezsin. ayrıca keten tohumuda östrojen içerdiği için sütüne zararı olabilir.
Biliyorum öyle olduğunu da başka türlü yiyemem ki.. Amacım protein miktarını artırmak. Yoksa kıymalı da sevmem.. Bebeğim 16 aylık. Grip hapı bile kullanabiliyorum. Meme boş da olsa emiyor, herifçioğlu dudak tiryakisi :)

Rebel92 Rebel92 canım sen doğrusunu bilirsin ama çok erkem saatte yemeyi bırakıyorsun bence. Bu şekilde metabolizma hızın çok düşer. Kilo vermekte esas olan yatmadan 3 saat önce yemeyi kesmektir. Sonra istediğim kiloya düşersin aöa metabolizma bozulursa sana ya kilo olarak geri emir yada bağışıklık çöküntüsü
Canm dediğim gibi ben doktorla zayıfladım bi ara o kesinlikle 7 den sonra bişe yememem gerektiğini sölüyodu ordan alışkanlık

Kızlar bugün chia yı araştırdım. Farklı yorumlar var ama ben tehlikeye irmeyip kullanmayacağım. Kk de bir sayfada bir anne bebeğinin kandaki değerlerinden birini oynattığını söylemiş Bazısı o kadar kafadan yazıyor ki sitülerin keten tohumu süt için gerükli diyor o yüzden bilgilerini güvenilir bulamadım en iyisi kullanmamk gibi geldi
Bende güvenemedim yani sonuçta işin ucunda minicik bebeklerimiz var

Canm dediğim gibi ben doktorla zayıfladım bi ara o kesinlikle 7 den sonra bişe yememem gerektiğini sölüyodu ordan alışkanlık
Anladım canım benim etrafımda zebellah gibi diyetisyen kaynıyor maşallah da :) hatta şu instagramda meşhur diyetisyen var merve bilge Atalay oda benim ortaokuldan beri arkadaşım hepsi aynı şeyi söylüyor son öğün uykudan 3 saat önce olacak diye. Yani 10 da yatıyorsan 7 de bitir tabi de bebekle ne kadar uyunursa :))) dediğim gibi sen bilirsin yine de

Protein detoksunu nasıl yapıyorsun? 15 gundur proteinde hep açık veriyorum. Ayarlayamadim bir türlü. Anlatır mısın?
Dukan yaptiysaniz atak yapiyrm bi nevi. Mesela sabah yunurta peynir sut ara sut oglrn tavuk sis aksam firinda tavuk. Sadece oflen azcik salata yedim . Arada agzima bi lokma bisey attim fln ama yinedw uydum sanirim.

Anladım canım benim etrafımda zebellah gibi diyetisyen kaynıyor maşallah da :) hatta şu instagramda meşhur diyetisyen var merve bilge Atalay oda benim ortaokuldan beri arkadaşım hepsi aynı şeyi söylüyor son öğün uykudan 3 saat önce olacak diye. Yani 10 da yatıyorsan 7 de bitir tabi de bebekle ne kadar uyunursa :))) dediğim gibi sen bilirsin yine de
Bu beslenme olayları çok göreceli ben hemşireyim bizim hocamızda derdi kahvaltı erken olcak die akşam için öle bişe hatırlamıyorum nasip bakalım veremezsem bide öle denerim

Kızlar menüm
Sabah byaz peynir domatesli kepek ekmeğine tost 1 haşlanmış yumurta
Ara sade Türk kahvesi
Ara 3 kuru kayısı
Öğle az çorba,salata,1çiğ köfte, 2 köfte, salata, 2dilim kepek ekmek
Ara 1 kuru kayısı
Ara 1galeta
Akşam 1kase çorba 5 Yk yumurtalı Bulgurlu ıspanak kavurma, salata
Birazdan 1 kase yoğurt 3 Yk yulaf ezmesi
Su 2lt

Bu saatte yemek doğru olmayabilir ama bnm gibi gece yemek yeme alışkanlığı olanların yatmadan bişi yemesi gerek. Yoksa gece kendimi mutfakta buluyorummmm

Bu sabah sinirim bozuldu kendimi hafiflemiş hissettiğim gidip tartıldım 89 çıktı tartı da bu kadar dikkat ediyorum günde ekmek tüketmiyorum Bile sadece sabah of of ben usandım bu kilo işinden

IMG_7747.webp
Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum

günaydın kızlar, cumaya son 2 kaldı çok dikkat edelim.
gece uyandığımda canım ceviz istedi. sabaha öteledim. 1 ceviz yedim, 1lt suyun bitmesine de çok az kaldı. şimdi de kahvaltımı yapıyorum

Back
X