- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Yok cnm şişlik hissi vermiyor .sadece tadı biraz değişik :)bende artık akışına bırakıcam canım. ne kadar olursa emsin bebeğim... mayayı ilk defa duyuyorum. şişlik hissi vermiyor mu
ayyyy yeni bebek mi geliyor yoksaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm şişlik hissi vermiyor .sadece tadı biraz değişik :)bende artık akışına bırakıcam canım. ne kadar olursa emsin bebeğim... mayayı ilk defa duyuyorum. şişlik hissi vermiyor mu
ayyyy yeni bebek mi geliyor yoksaaaa![]()
Biliyorum öyle olduğunu da başka türlü yiyemem ki.. Amacım protein miktarını artırmak. Yoksa kıymalı da sevmem.. Bebeğim 16 aylık. Grip hapı bile kullanabiliyorum. Meme boş da olsa emiyor, herifçioğlu dudak tiryakisi :)canım sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama kıymalı ıspanak iyi bir demir deposu. üzerine yoğurt koyunca demirinden istifade edemezsin. ayrıca keten tohumuda östrojen içerdiği için sütüne zararı olabilir.
Canm dediğim gibi ben doktorla zayıfladım bi ara o kesinlikle 7 den sonra bişe yememem gerektiğini sölüyodu ordan alışkanlıkRebel92 canım sen doğrusunu bilirsin ama çok erkem saatte yemeyi bırakıyorsun bence. Bu şekilde metabolizma hızın çok düşer. Kilo vermekte esas olan yatmadan 3 saat önce yemeyi kesmektir. Sonra istediğim kiloya düşersin aöa metabolizma bozulursa sana ya kilo olarak geri emir yada bağışıklık çöküntüsü
Bende güvenemedim yani sonuçta işin ucunda minicik bebeklerimiz varKızlar bugün chia yı araştırdım. Farklı yorumlar var ama ben tehlikeye irmeyip kullanmayacağım. Kk de bir sayfada bir anne bebeğinin kandaki değerlerinden birini oynattığını söylemiş Bazısı o kadar kafadan yazıyor ki sitülerin keten tohumu süt için gerükli diyor o yüzden bilgilerini güvenilir bulamadım en iyisi kullanmamk gibi geldi
Anladım canım benim etrafımda zebellah gibi diyetisyen kaynıyor maşallah da :) hatta şu instagramda meşhur diyetisyen var merve bilge Atalay oda benim ortaokuldan beri arkadaşım hepsi aynı şeyi söylüyor son öğün uykudan 3 saat önce olacak diye. Yani 10 da yatıyorsan 7 de bitir tabi de bebekle ne kadar uyunursa :))) dediğim gibi sen bilirsin yine deCanm dediğim gibi ben doktorla zayıfladım bi ara o kesinlikle 7 den sonra bişe yememem gerektiğini sölüyodu ordan alışkanlık
Dukan yaptiysaniz atak yapiyrm bi nevi. Mesela sabah yunurta peynir sut ara sut oglrn tavuk sis aksam firinda tavuk. Sadece oflen azcik salata yedim . Arada agzima bi lokma bisey attim fln ama yinedw uydum sanirim.Protein detoksunu nasıl yapıyorsun? 15 gundur proteinde hep açık veriyorum. Ayarlayamadim bir türlü. Anlatır mısın?
Ah dukaaaan ah. Az yapmadım vaktinde :))Dukan yaptiysaniz atak yapiyrm bi nevi. Mesela sabah yunurta peynir sut ara sut oglrn tavuk sis aksam firinda tavuk. Sadece oflen azcik salata yedim . Arada agzima bi lokma bisey attim fln ama yinedw uydum sanirim.
Canım öyle kısıtlama. Protein olan herşey var. Yumurta,süt,yoğurt,tavuk,balık,kırmızı et bunları 3 gün tüketeceksin sonrasında sebzeler ekleniyorEt, süt yumurta sadece.. Doymam sanki..
Bu beslenme olayları çok göreceli ben hemşireyim bizim hocamızda derdi kahvaltı erken olcak die akşam için öle bişe hatırlamıyorum nasip bakalım veremezsem bide öle denerimAnladım canım benim etrafımda zebellah gibi diyetisyen kaynıyor maşallah da :) hatta şu instagramda meşhur diyetisyen var merve bilge Atalay oda benim ortaokuldan beri arkadaşım hepsi aynı şeyi söylüyor son öğün uykudan 3 saat önce olacak diye. Yani 10 da yatıyorsan 7 de bitir tabi de bebekle ne kadar uyunursa :))) dediğim gibi sen bilirsin yine de
Et, süt yumurta sadece.. Doymam sanki..
Canım öyle kısıtlama. Protein olan herşey var. Yumurta,süt,yoğurt,tavuk,balık,kırmızı et bunları 3 gün tüketeceksin sonrasında sebzeler ekleniyor
Günlerdir bunu arıyordum!!! Teşekkürler.Eki Görüntüle 1971587 Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum
ayyy çok gzlmiş... geçen gün kardeşim gördü göğsümü...Eki Görüntüle 1971587 Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum