Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın netimiz bitti yazamadım bu hafta yeni gelenler hoşgelmişebruliki 600 gayet iyi tebrik ederim benimki ise
Geçen hafta :60.4
Güncel : 59.5
Fark: - 900 gr
Herkese bol eksili günler![]()
maşallah kızlar ikiniz de çok iyi vermişsiniz. İnşallah bugün herkesin durumu böyledir.Şu an tartıldm ve soklardaym. 72.1 çıkıyorum. Üstelik kiyafetle. Geçen hafta da kıyafetle tartıldığım için artık kıyafetli olacak. Eşim de dün zayıflamssn dedi :)
Geçen hafta 73.8
Güncel 72.1
Fark 1.7
Yüzde 2.303
Haftaya kaç olacak çok merak ediyorum
Bu arada sadece ip atlıyordum evin içinde. Bu anlık bir kilo kaybı değildir inşallah. tartı mi bozuk diye elime bir ve iki kilo olan erzak aldım. doğru artış gösterdi. İnşallah haftaya da en az bir gitmiş olur
Bu arada kaptan @yeos ikinci hedefim 65 olacak
Merhabalar süt azalmadan yapıyoruz canım menülerimiz az olduğunda birbirimizi uyarıyoruz ayrıca süt artırıcı sağlıklı besinleri öneriyoruz birbirimize ben diyet yapmadan da denedim aynı sütüm her bulduğumu yediğim günler sütüm daha azMrb kızlar emzirirken nasıl diyet yapıyorsunuz? Sütünüze etki ediyormu?
tebrik ederim canim cok iyi vermissin. Darisi bize insallah.Günaydın kızlar
Geçen hafta ;63.00
Bu hafta 61.7
Fark ;1.300 gr
Hoşgeldin inşallah verirsin kilolarını daha pek bi minikmişsiniz maşallahGünaydın herkese ne güzel bir başlık olmuş bari bende hemen monte olayım buraya güncel kilom 70.2 hedefim ilk hedef 64 ikinci hedef 58 başlangıçta 73 tu bebeğim de henüz 39 günlük![]()

İnşallah iki miniğim var bi de oğlum var 23 aylık o da daha koşuşturma içindeyim bakalım nasıl olacakHoşgeldin inşallah verirsin kilolarını daha pek bi minikmişsiniz maşallah![]()
Canım hoş geldin bende 2 ay oldu ama veremiyorum ben 90 kiloyum senin kilon çok fazla değil zamanla verirsinmerhaba ben de yeni doğum yaptım bir ay oldu ben de başlamak istiyorum kilo vermeye. Normal doğum yaptım Kg:62 boy 160
Hedef 54 kg .benide alın aranıza