• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
IMG_9598.webp
Hemen vazgeçme. Ve vermen gereken sadece 10 kilon var. Ben 91 ile başladım bu yola. İdeal kilom 58. Ben 65 olsam yeter bana diyorum. Ama 65e bile 25 kilo var.. 6 yaşında bir çocuk cüssesi cikacak bedenimden. Nasıl olacak ne zaman olacak bilmiyorum. Kaba Saba sinirli yapımdan bile uzaklaşmaya başladım kilo verdikten. Aşırı kilolardan kendimi beğenmez ve eşime karşı da kendimi geri çeker olmuştum. 4.5 kilo verdim ama aynaya bakınca biraz biraz beğenir oldum. Yılma. Kalori sayacı indir telefonuna ya da bilgisayarına. Daha net gör yediklerini. Yılma ama.
Al benden öyle Can'ım kendimi kadın gibi bile görmüyorum eşim YÖK diyor ama ben aynaya bile bakamıyorum öyle karnım haricinde çok sarkan bir yerim Yok ama 89 kilo 170 boyundayım . Ve ideal kiloma 30 kilo var bunu oğlumda yaptım neden tekrar yapmayayım diyorum

Çok yorgun bitkin olsam da çıktım bugun 40 dk yürüdüm dışarda
Akşam yumurtalı patates salatası yedim ekmek yemeğinde doymadım 1.5 tabak yenilmiştir biraz onun pişmanlığı var .sadece

Merhaba kızlar 12 gün oldu düzenli spor yapıyorum arada 2 gün yapmadım okadar beslenmem çok iyi olmasa da dikkat ediyorum bakalım kaç gün sonra sonucunu alacağım
Bugun çok yorgun ve mutsuzdum ama gene de çıktım yürüdüm 40 dk 5000 adım attım bugünlük bu kadar benden. Sporsuz uyku yok bana

İyi geceler herkese menü paylasimi yapmıyorsunuz galiba arkadaşlar herkes sadece spor paulaşmış menü iyi sayılırdı bugün benim de ve temizinden 45 dk tempolu yürüyüşümu yaptım

Benim gibi birkaç kişi nisan ayı için ayrı hedef belirlemişti sanırım nasıl gidiyor hedef durumunuzBen baya büyük hedef koymuşum zorlanıcam. Ama ulaşamasam da aylık hedef beni biraz daha motive ediyor ulaşmak için çabalıyorum

Benim gibi birkaç kişi nisan ayı için ayrı hedef belirlemişti sanırım nasıl gidiyor hedef durumunuzBen baya büyük hedef koymuşum zorlanıcam. Ama ulaşamasam da aylık hedef beni biraz daha motive ediyor ulaşmak için çabalıyorum
Bende 17 mayısa kadar 6 kilo hedef koyfum ilk ay verebilmiştim bakalım ne kadar gidecek haftalım 1500 vermem lazım

Rebelcim sen diyetisyenede gittin sanırım ne dedi
Sorma benm boyum 160 seni obez olarak değerlendiriyoruz dedi 20 kilo fazşan var ve benm tartım yanlışmış 74 kilo çıktım ben yediklerimi yazmıştım bunlar çok böle zayıflayamazsın dedi sütün yemeyle alakası yok 4 lt su iç sütübe hiçbişe olmaz dedi

Sorma benm boyum 160 seni obez olarak değerlendiriyoruz dedi 20 kilo fazşan var ve benm tartım yanlışmış 74 kilo çıktım ben yediklerimi yazmıştım bunlar çok böle zayıflayamazsın dedi sütün yemeyle alakası yok 4 lt su iç sütübe hiçbişe olmaz dedi

Merhaba
Yemekle sütün alakası yokmuymuş yani bende diyetteyım yemeyınce bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum cevabın için tesekkürler

Merhaba
Yemekle sütün alakası yokmuymuş yani bende diyetteyım yemeyınce bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum cevabın için tesekkürler
Zaten olmadığını bende düşünüyorum o yüzden baya kısmıştım yememi suyla alakalı bişe süt benm hocamda derdi annenin deposunu kullanır çocuk anne yemezse die

iyi akşamlar kızlar iki gündür giremedim şimdi okudum yazılanları kilo alanlar ve bırakmayı düşünenler lütfen moralinizi bozmayın burası bizim kalkanımız bırakmayalım birbirimizi başaracağız inşallah :)

ben de cuma akşam ve dün akşam biraz kaçırdım malesef :( eşim iki haftadır yoktu gelince dışarı çıktık öyle kızartma hamurişi börek çörek tatlı falan yemedim et yedik ama biraz çok yedim cuma akşam. dün akşam da dışardaydık 7de yemek bitmişti, orda da tabakta et brokoli roka maydanoz ve küçük bi patates püre vardı onları yedim ortadaki şeylerden de tırtıkladım salatadan yani. ama sonra bi pişman oldum sanki kendimi çok kilo almış gibi hissettim :( eşim bu sabah gitti ben de kendi düzenime döndüm gerçi biraz iştahım da açıldı ama kendimi tutuyorum yine de biraz bşiler yiyince moralim bozuluyo sonra midem ağrıyo psikolojik mi acaba :KK64:

Merhaba kızlar sabah kahvaltıya gittik kızartma filan aldım tabağıma evde yapmıyorUm özlemişim ys 2 dikim çavdar ekmeği yedim peynir zeytin sigara böreği Krep zahter salatası tereyağı bal 2 çatal yazınca baya yedigimi fark ettim
Ara : çağla çilek
Akşam : çok yeğim ys annem yapmıştı dayanamadım 3 adet kabak dolması 12 adet yaprak sarması salata cacık ekmek YÖK ama dolmayı çok kaçırdım ya . Sonra ağzıma birşey sürmedim hatta açım duan . Bugun spor yok maalesef

Günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
Kahvaltı 3 kaşık yoğurda kivi rendesi tarçın
Ara
2 yk yoğurt
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası bi tavuk butu fırında bi tabak yeşil salata yağsız tızsuz
Ara bir elma 2 ceviz
Akşam 8 kaşık yağsız tuzsuz ıspanak kavurması 2 yk yoğurt bu kadar yediklerim

Back
X