• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
51 le hamile kaldım 74 le doğuma girdim 81 günlük bi bebeğim var 56 ya düştüm :) hemde hiç bişey yapmadım ne bulursam yiyorum :) ama nurtopu gibi Küçümencik bı göbek var o gitsin lutfeeeennnn :bicak::bicak:

ahahah kazen beni hissetmiş valla,
tam da aradığım grupsunuz kızlar.

ben diyet yapamıyorum ama, o konuda çok başarısızım. Yine de Canan hocanın beslenme alışkanlıklarına uymaya çalışıyorum. Ekmeği hayatımdan çıkaramadım yine de.

benim derdim 2 çocuk var, ikisinde de kendime 5 kilo kattım. hamilelikte falan çok aşırı kilo almadım, doğumdan sonra da o kiloları verdim hemence, ama ikisinden de 5 kilom kaldı işte. çoğu kıyafetim böyle dar dar oluyor, hele yazlıklarım hiç olmuyor.

ben de sporla aranıza katılayım. gerçi diyet olmadan kilo verilmez diyorlar ama, yine de tatlıdır reçeldir tüketmiyorum, diyetimsi birşey var yine de yani :)

yaş 30, mevcut kilo 65, hedef yaza 55, seneye bu zamanlara 50 :KK200::KK200::KK200:

Günaydııınn :)) bende katılayım aranıza :)
10aylık bi oğlum var.
Doğuma +23 kiloyla gittim :olamaz: doktorum yapma az ye yeter dese de belli bi noktadan sonra zevkine yemeye başladım:skandal: şuan pişmanmıyım evet pişmanım hemde çooook.
6 kilo fazlam kaldı bi türlü gitmiyo çünkü sürekli ekmek, aburcubur vs yiyorum :KK43:

Boy: 1.69
Kilo: 60
Hedef:54

Bugün kontrol günümüz akşama ancak girebilirim tekrar.herkese güzel bol sütlü bir gün diliyorum :))

maşallah güzel vermişsiniz ama tebrik ederim

Yaaa ben daha çok yeniyim. Bebişim aralıkta doğacak. O yüzden şu anda zayıflama gibi bi imkanım olamaz zaten. Doğduktan sonra artık dahil edersiniz.

Selamlar... bana da bildirim geldi.Bebeğim 2 aylık ve benim 5-6 kilo fazlam var doğumdan kalan.Sizce katılmalı mıyım yoksa ek gıdayı beklemeli miyim süt açısından bebeğim anne sütü alıyor sadece.

benim ikizlerimde 28 nisan doğumlu ve memeden kestik bugun 3. günümüz.Ben şu ana kadar 7 kilo verdim:KK49:

Bende katılayım yoksa bu gidişle kilo falan veremeyeceğim :))
58 le hamile kalıp 76 ile bitirdim. Doğumdan sonra 60 a kadar inip tekrar 64 e azimle şevkle çıktım :KK70: kilodan ziyade bıngıl bıngıl yağlarım var, hadi bakalım ne zaman gidecek :)
Biz bu cuma yı pas geçiyoruz değil mi :))))

Şuan;
Kilo: 63
Boy: 165
Hedef: 56

sabah az yağda yumurta, 1 bardak ballı süt 2 burgu peynir 3 4 zeytin 1 küçük küp helva 1 bardak çay

Ben aksam cok yemezsem sabaha iyi hissediyorum. Tika basa bi his olmuyor yani ...Ama kahvaltimdan kismiyorum.. gun icinde sut uretmek de lazim ..
Sizler kisiyor musunuz yediklerinizden?

Back
X