- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmuş iyi bize bakıp ibret alırlar sonrası daha kolay olur :)Merhaba,
Bu bildirim sadece annelere geldi. Bu sebeple yanlış annelere(yeni doğum yapmamış) mesaj attıysak kusura bakmayın.
Ooo kimleri görüyoruumm :))Ben 65 kiloyla doguma girdim. 10 ay gecti suan 54 kiloyum. Hedefim 2-4 kilo vermek ama asıl onemli olan sıkılaşmak çünkü kilom cok olmamasina ragmen gobekliyim.
Boyum 155 yasim 26
Artık hepimiz şişkoyuz hippŞişko olduğumuzu yüzümüze vurdun kazen abi.. saol..![]()
Günaydııınn :)) bende katılayım aranıza :)
10aylık bi oğlum var.
Doğuma +23 kiloyla gittimdoktorum yapma az ye yeter dese de belli bi noktadan sonra zevkine yemeye başladım
şuan pişmanmıyım evet pişmanım hemde çooook.
6 kilo fazlam kaldı bi türlü gitmiyo çünkü sürekli ekmek, aburcubur vs yiyorum
Boy: 1.69
Kilo: 60
Hedef:54
Bugün kontrol günümüz akşama ancak girebilirim tekrar.herkese güzel bol sütlü bir gün diliyorum :))
Teşekkür ederim :)) ama pek başarı sayılmaz doğumda 7-8 kilo gidiyo zaten bu durumda ayda 1kilo ancak vermiş oluyorummaşallah güzel vermişsiniz ama tebrik ederim
Neden kestin ki memeden??benim ikizlerimde 28 nisan doğumlu ve memeden kestik bugun 3. günümüz.Ben şu ana kadar 7 kilo verdim![]()
2 yaşını bitirdiler yeter bence artık.Neden kestin ki memeden??
Allah seni.. 28 nisan diyince geçtiğimiz nisan sandım :))2 yaşını bitirdiler yeter bence artık.
:))))Allah seni.. 28 nisan diyince geçtiğimiz nisan sandım :))