Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
56.6 kgKilomuzda ayni mi peki :)
ben yeni sezaryen olduğum da yani 1 sene aci çektim bence daha çok yenisonBen ikinci kez sezaryen oldum.iki bucuk ay oldu. Ip atlasam nasil olur. Muhtemelen kotu olur. Diyet yapsam bile spor cok zor. Sadece yürüyüş yapardim. Oda artik iki cocukla olmuyor
Kilosu özellikle 69 70 71 72 73 olan arkadaşlar gözüm üzerinizde. Paylaştığınız menü lere ve yaptığınız sporlara dikkat etcm. Kilolarımz Çok yakın.
Listeden baktım 8 kişi var
Slm canım ben sıkı diyetteyim hedefim en az haftada bir kilo
Ben çok sıkı diyette değilim canım keşke olabilsem arkadaslardan iyi ilerleyenler var umarim seni de motive ederler
Valla sana hic diyet yapmiyorum cnm diyip de gizli gizli yapacagimi falan sanma;cok ciddiyim gercekten de pek diyet denilemez benimkine... yalnizfa gece yemiyorum hatta aksam yemegi sonrasi yememeye calisiyorum... gun icinde hareket ediyorum.. diyete girince sutum yok denilecek kadar azaldi. Gerci gecen gun ilk adetimi oldum sanirim onun da oyle bi etkisi oldu...
Canım eğer sütün etkilenmeyecekse rebeli takip et. Ben 85 le başlayıp şuaraya geldim ve günlük hayatımın karmaşasından yorulduğum için dengeaiz menüler yapıyorum.
sen ne yaptın be arkadaşım . 8 aylık bebeğe haftada 1 kilo çok hızlı değil mi. ayda 4 - 5 kilo demek. Ki bu normal kişinin ayda verübileceği kilo.Slm canım ben sıkı diyetteyim hedefim en az haftada bir kilo
Ramazanı bende düşünüyorum ya tutmak istiyorum zaten gündüz pek emmiyo benim ki geceleri emiyorda gündüz vız vız ama nasıl tutucam bilmiyorum önceki gebelikten zaten duruyo 29 gun oruç bide bunu eklemesemKızlar 2 haftam kaldı sonra eski motive günlerime dönücem inşallah. Şimdi çok düzenli gidemiyorum. 2 haftasonra ramazan tam karar vermedim ama tutmayacağım sanırım süt kesilir iyice diye ama bilemiyorum.
Bence de canım ama gece yeterli suyu içmeyi başarabilir miyim acaba zaten sütüm az temelli gider mi bilmemRamazanı bende düşünüyorum ya tutmak istiyorum zaten gündüz pek emmiyo benim ki geceleri emiyorda gündüz vız vız ama nasıl tutucam bilmiyorum önceki gebelikten zaten duruyo 29 gun oruç bide bunu eklemesem
Peyniri kibrit kutusu kadar yiyorum da işte yumurtayla aram hiç iyi değil en fazla haftada 3-4 gün falan onun yerine günlük iki tatlı kaşığı chia tohumu yemeye çalışıyorum.protein hem tok tutar hem besler canım. penirini ve yumurtanı arttır bence
Canım ben pek kilo veremiyorum sadece her şeyi yiyorum ama az yiyorum önceden abur cubur çok yiyordum önu azalttim tamamen bırakmış değilim inşallah bırakmayı başaracağım