aynı konuyu iki kere açmışsınız yasak yanlışlıkla oldu sanırımmerhaba arkadaslar 6 aylik oglum var ve emziriyorum 77 kiloyum ve kilo vermek istiyorum sanirim esimde rahatsiz bu durumdan belli etmiyo dile getirmiyo ama sanki rahatsiz gibi geliyo bana neler yapmam lazim cok da asiri yiyen biri degilim cok takiyorum artik kilomu caresiz hissediyorum emzirdigim icin :--(
evet yanlis oldu malesefaynı konuyu iki kere açmışsınız yasak yanlışlıkla oldu sanırım
siz neler yapiyosunuzdiyetisyene gittinizmiDiyetisyene gidin. Biz ne söylesek boş. Ben de aynı dertten muzdaribim
su ayran hosaf yesillik zaten 6 aydir hergun tuketiyorum zaten sutum iyi yetiyo oyuzden ek gidaya gecmedik dahaKaratay diyorum canimm zaten sut icin bol su yesillik yetiyor
Ben seneler önce gitmiştim. Bir süre eski bildiğim diyetine devam edeceğim. Baktım olmuyor, gideceğim. Benim ideal kilomdan 5 fazlam var ama 9 vermek istiyorumsiz neler yapiyosunuzdiyetisyene gittinizmi
1.65 boyumBoyunuz kaç
ins verirsinBen seneler önce gitmiştim. Bir süre eski bildiğim diyetine devam edeceğim. Baktım olmuyor, gideceğim. Benim ideal kilomdan 5 fazlam var ama 9 vermek istiyorum
1.65 boyum
Tamam zayiflamak icin karatay yap diyorumsu ayran hosaf yesillik zaten 6 aydir hergun tuketiyorum zaten sutum iyi yetiyo oyuzden ek gidaya gecmedik daha
sutumde sikinti yok yetiyo tesekkur ederim karatay diyetini arastircamCanım kiloyu kafaya takıp sütünden olma. Sen emzirmeye devam ederken süper kilo verebilirsiniz diyetisyene git yada karatay diyeti, dukan diyeti güç 2 yaparak da verebilirsin.bu diğerleri bi araştır.yağdan veriyorsun kardan vermeden sağlıklı şekilde zayıf la ya bilirsin.
oho ben daha şimdiden 93 kilo oldum benim herif yandı o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?