- Konu Sahibi zorisimbuldm
- #3.901
Canım yeter ki gitsin az ya da çokmerhaba arkadaşlar
dün kilo bildirimi bilerek yapmadım detokstan dolayı
başlangıç: 77
geçen hafta : 69,8
bu hafta: 69,1
fark :700 gr
detoks anca bu kadar işe yaradı .(((
bence artık vücudumda atacak toksinim kalmadı,,yağlarım kaldı kendimi kandırmamalıyım :))))))))
kilo veren herkesi tebrik ederim,biraz uğrayın yaaa motivasyon lazım bu arkadaşınıza...sevgiler kocamanından
Tebrik ederimmmm
Canım hoşgeldinnnnnselam hanımlar, sizin topiğede tatil gelmiş, pek kimse yok,
minikkelebk, canım seni daha sık buralarda görmek dileğiyle,
zorisimbuldm, maşallah canım hedefine ulaşmışsın,![]()
darısı bizlere canım
![]()
lamekan, canım diyete ara ver ama çok verme lütfen, sonra toparlaması zor olabilir.. sevgiler ...
bizeyeter canım gayet iyi kilon, çok dert etme bence, bende kızımın doğum gününe kadar 60 olmak istiyorum ama bu gidişle zor :)) iyi akşamlar...
osibuleb, hakikaten bi bakıp çıkıyorsun, arada yaz bişeyler özletme kendini, şampiyondan bahset mesela... öpüldün canım...![]()
Tatil gelmesi çok normalcanım
Uzunzamandır debelenip durduk
Herkes deniz planı yapıyor normal yaniişi
Sen nasılsın aç kilosun özlemişiz seni
Kocaman öpüyorum
Ayyy ne zor böyle kilo vermekdüşünüyorsan çabucak git canım,ha bu gün ha yarın derken insan bıkıyor heves falan kalmıyor..bende öyle oldu malesef..son çare diyetisyen toparlarsa diye gideceğim..eşimi ikna edersem senin kilonda ne var böyle güzelsin diyip duruyor..bi arkadaşım vardı sanırım minikkelebekti..hah onun eşi gibi sürekli ye diye baskı yapıyor.hep sevdiğim şeyleri getiriyor..zayıfken de hep söylenirdi çok zayıfsın diye...anlatamıyorum özgüvenim sıfır vereceğim diye..şu 7-8 kiloyu kendi zorumla ve çevrenin sabotajlarıyla verdim..cidden zor çevrende destek olmaması(
Allah yardımcın olsun canımbenim
Erkekler de vur deyince öldürüyor
Zayıflasan olmaz yesen olmazamaaaaaannnn