Merhaba kizlar,
Uzulerek kilo bildirimi yapicam bu hafta maalesef

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,1
Bu haftaki kilom 55,3
Fark: +200 
Hedef: 50
Kilo vermem durdu mu ne??? Hatta almisim bu hafta maalesef...bana oyle birsey deyinki sagligimi etkilemesin ama kilo vermemi tekrar baslatsin..  
Gercekten diyet miyet isleri bana gore degil..kafama gore takilarak kilo vermek daha kolayima gidiyor..tabii bu demek degilki abur cubur yiyorum surekli...yani azar azar herseyden biraz biraz...sanirim bu haftaki kilo alisimi p.tesi gunu yedigim pizzaya borclugum...sizler ne alemdesiniz kizlar??? Zorisimbuldum bacim sen cok hakliydin...2 ileri bi geri yapiyor bu sekilde..ben herhalde haftasonlari bazen kantarin topuzunu kaciriyorum ondan oluyor...ertesi hafta toparlayim derken bi bakiyorum hoop tekrar haftasonu gelmis gene ayni terane...bu hafta daha cok dikkat edeyim bari..buarada 2-3 gunluk detokslar filan ise yarar mi acaba??? 
Su 54 u bir goremedim yaa hayret birsey..bu hafta sonuda cok dikkat edicem ne yapalim...mekik cekeyim dedim ama maalesef yapamadim...bebisim cok huysuz tum hafta zombi gibi gidip geldim ise..dun neyseki erken yattik az birazda olsa dinlenmisim...
Buarada kizlar benim bebis dedigim gibi aksamlari ve geceleri emiyor...ama cok fazla kalkiyor gece..hatta bazen oyleki gece gece mama yapiyoruz..bu normal mi? Kime sorsam bu yasta normal degil diyor...10 aylik buarada bebegim...gece cok fazla kalktigim icin inanin hiccc dinlenemiyorum..son iki gundur bas agrisindan catladim resmen...sizler neler yaptiniz ya da yapiyorsunuz...??
Acaba emdigi icin mi kalkiyor? Beni ozledigi icin mi? Yoksa cok mu simarttim bu bebeyi bennn???