En büyük hakaret

Hakaret mi ? akannehir Öyle bir şey olmaz aramızda şükürler olsun. Hakaretin olduğu yerde ne sevgi ,ne de saygı kalmıştır.guclubacismileZaten bir arada kalmanın bir anlamı olmaz.kafamçokkarıştı

bir keresinde çok kızddırmıştı beni

sen benim için hiçbirşeysin dedim (bu hakaret değil ama)

dediğim en kötü kelime oydu ama o çok koydu ona çok zoruna gitmişti aylarca unutamadı hep söyledi...

tabi ben kızgınlıkla söyledim asla gerçekten değil

Son düzenleme:
Hakaret mi ? akannehir Öyle bir şey olmaz aramızda şükürler olsun. Hakaretin olduğu yerde ne sevgi ,ne de saygı kalmıştır.guclubacismileZaten bir arada kalmanın bir anlamı olmaz.kafamçokkarıştı

a.s. kesinliklee katılıyorum.

hakaret değil ona argo bi kelime bile söylememişimdir.eğer hakaret varsa yada kaba laflar varsa saygı bitmiştir.sevgide dünden bitmiştirki öyle cümleler kuruluyordur.

5 yıllık evliyim, 10 yıldır beraberiz. Sesler elbette zaman zaman yükseldi. Gerilim arttı ama hiç hakaret olmadı aramızda. Çünkü birbirimize saygı duyuyoruz.Şeniz İnsan sakinleştiği zaman duyduğu sesin tonunu unutuyor da duyduklarını unutmuyor. Hakaretin olduğu yerde saygı yoktur, saygı yoksa sevgi darbe alır, sevgi darbe alırsa çekilmez zamanlar başlamış demektir. Ne gerek var? Öfkeden bir şey görmüyorsa gözümüz birimiz hava almaya çıkarız. Asla o halde halletmeyiz...

5 yıllık sevgili ve + 2 yıllık evlilik =7 yıl, elbette tartışmalar, ağlamalar, sızlanmalar olmuştur ama
hakareti bırakın aptal bile dememişizdir birbirimize

sesimizi yükselttiğimiz olmuştur (özellikle benim)
ama asla hakaret etmedik
umarım etmeyiz de...

ayagini istemeden masaya carpip bardaklari devirmisti
bende koca burnundan gozun gormuyorki
demistim kizarak cok alinmisti gonlunu almak icin
munumunu yaptim dakikalarca..

yok ama ciddi kizdigim zaman patladigim zaman
bir kac kez gerizekali ve essek dedim
iyi bir sey degil kesinlikle..

Son düzenleme:
Biz sanırım bu konuda dozu aştık. İkimizde çok agresifiz. Ve kızgınlık anında çok ağır hakaretler edebiliyoruz. Bu özellikle son 2 kavgamızda oluyor. Çok üzücü. Keşke hem kendim hem eşim için bu problemi aşabilecek bir çözüm yolu bulabilsem. Barışınca tabi ki çok özürler dileyip pişman oluyoruz ama ağızdan çıkan laf geri girmiyor. senağlama

Gerizekalı dedim , beyinsiz dedim. e bunlar hakaret olmayacakda ne olacak dimi.:hulya:

Hakaret değilde, nişanlıyken eşime sinirlenmiştim,
o söylediğimi hakaret olarak algıladı tabi.
Bir çay bahçesinde oturmaya gitmiştik,
kola içmek istedik, eşimde sipariş verirken,
teneke kola var mı dedi, ben de siparişi verdikten sonra kızgın bir şekilde,
tam ne dediğimi hatılamıyorum ama teneke değil kutu kola,
diye söyleyince acayip sinirlenmişti.
Onu küçük düşürdüğümü hissetmiş.
Şimdi ne zaman kutu kola istese, güleriz.

Bizde bu konuda dozu aşanlardanız maalesef.
gerizekalı, salak gibi şeyler söylediğimi hatırlıyorum oda söylemişti kavga anlarında ama
sonra onları söylediğim içinde bi dünya ağladığımı bilirim. Bazen sinirimi kontrol edemiyorum
oda aynı.. sadece bir kere beni o kadar kızdırdı ki resmen ''krize girdim ki seninle evlendiğime bin pişman oldum ne halin varsa gör demiştm'' ama barıştıktan sonra kaç kere özür dilediğimi hatırlamıyorum. gerçektende nasıl çıktı öyle birşey ağzımdan sonra bende şaşırdım.
oysa bir an bile pişmanlık hissetmedm.
normaldede çok kibar konuştuğumuzda söylenemez, birbirimizede çok saygılıyız ama şaka yollu bile birbirimize takılırken, kavga esnasında baya abartıyoruz gerçi ilk evlendiğimiz zamanlardaydı o şimdi evliliğimiz oturdukça dahada olgun davranıyoruz. önceki kadar kontrolsüz değiliz.

ona çok kızdığım da 'beni sevmiyorsun! , beni üzüyorsun' , beni aldatırsın da şimdi' diye bağrırım..
o da sen beni adi görüyorsun bana hakaret ediyorsun der..

en büyük laflarımız bunlardır.. kavga ederken bile nazlanıyorsun diyor eşimbayanssulusmile

Başlık sanki hakaret etmek çok normal de en büyüğü soruluyormuş gibi olmuş.
Gerçi hakaretin büyüğü küçüğü olur mu bilemiyorum ama eşler arasında olması çok üzücü olur sanırım.
Biz de çok şükür saygımızı yitirmeyenlerdeniz.

seni küçükken 3 defa havaya atıp 2 kere mi tuttular demiştim:roflol:
ee haketmişti amaboshayallersmile

Valla sevmem ben öyle hakaret küfür bazen ağzımdan deli eşek gibi sözler çıkardı ağzımdan kavga anında değil sakalasirken felan o zaman bile esim çok bozulur
geçenlerde alış veriste kıyafet bakıyoruz hayatım gel bide bunlara bak dedim
eşimde yok ya baksana hepsi sibidi isi diyince ne olacak sende zibidisin cikiverdi ağzımdan
biliyorsmun birbirimize saygimiz biterse sevgide biter diyince ben dumur oldum o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…