En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

neslihancım beni ne güzel anladın, vallahi bende şaşırdım çamaşırım karnımda iz yapar çokmu sıktı acaba derim, birşey yerim bebişime zarar verirmi, otobüse binerim çok zıplattı, yatarım böyle yatsam bebeğim rahatsız olurmu derim ve daha neler neler ama asıl olan nedir biz naparsak yapalım rabbim koruduktan sonra gerisi boş. bu arada yoğutta hiç hoşuma gitmiyo tatlicadiarzu ama yiycem. ya karun ne zaman büyümeye başlıyor?

gülserencim canım allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağını al ve bütün güzel günlerini anlarını tadını çıkararak yaşa canım.bende ayın onüçünde kese görmeye gideceğim ama durum çok kritik malum değerler gerekli oranlarda yükselmedi

gülserencim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza. Bende hastaneye git gel ultrasona girdim kaç gündür iş hastane arasını dokumaktan nete bile giremedim. Canım benim ya demek kalp atışlarını duydun çok güzel bir duygu olsa gerek. Allah bizlerede o günleri gösterir inşallah. canım benim kendine iyi bak

SAĞOL CANIM ALLAH SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU GERÇEKTEN AMA KORKULARDA BİTMİYOR TABİ. BU ARADA ŞANSLISIN Kİ İŞ YERİN ÇOK ANLAYIŞLI BİDE BUNU SIKINTI YAPMIYORSUN EN AZINDAN.

SAĞOL CANIM İÇİNİ RAHAT TUT SENİN GİBİ OLUPTA İYİ SONUÇ ALANLAR VAR BİLİYORSUN Kİ.RABBİM GÜZEL HABERLER ALMANI NASİP ETSİN

Bende geçen eşimin isteğiyle balık yedim hiç güzel değildi.Havuzdan değil dolaptan çıkarılmıştı belliydi.eşim özellikle uyardığı halde.
Neyse yedik sonra biraz tur attırayım size dedi eşim.Arabayla az bişe turladık.Eve giderken bana dondurma aldı mı?
Ben onu erimesin diye hemen yedim mi?
Sonra aldımı beni bir telaş...Aynı sen gibi gülserencim.
sattlerce suratımız asık durduk.Nasıl bir vicdan azabı çektim varya.Sadece çekenler anlar.Ben senin küflü zeytini çok iyi anladım canım.Ama çok az bişey olmaz.

bende okumuştum küflü yiyecekler yada besin zehirlemesi çok tehlikeli diye.
Bende ya zahirlenirsem diye bi üzüldüm bi üzüldüm.

Balıkta taze değil di ya sorma gitsin.

neyseki ertesi gün bebeğim iyiydi.Sende korkma canım bebeğin iyidir.Yine de dikkat et.

Geçen bir arkadaş suyumdan içti.küçük pet şişeden.Sonra ben unuttum içtim aynı şişeden.O arkadaşında boğazıçok kötü ağrıyordu.Sonrası yine bende pişmanlık.Kendimizi daha hamile gibi koruyamıyoruz galiba.

geçmiş olsun darkinlife'cım, ay canım ne kadar korumaya çalışsakta bazı şeyler gözdende kaçabiliyor işte allahım bebişlerimizi korusun.... bide bende çiğ et ve sebzeden geçen bi mikrop varmış oda çıktı of canım çok sıkılıyor sanada bu test yapıldımı?

Kizlar Bir Yanlişliği Düzeltmem Lazim O Testim Normalmişşşş :) Tahlilleri Yaptirdiğim Hastanenin Doktoru Beni Yaniltmiş Ona Karşi Bağişiklik Kazanmişim Ama Kizakmikçiğa Karşi Dikkat Etmem Lazimmiş.... Dark'cim Senin Mide Bulantilarin Ne Zaman Geçti?

Ya Birde Karin Ne Zaman şişmeye Başliyor Son Bi Sorum Karindan Bakilan Ultrasonun Bir Zarari Varmi Burada Ilaçlari Yazdirmak Için Muayene Olmam Gerekiyordu 10 Gün Içinde Kontrole Gidebilirim Sizce Gidimmi?

toxoplazma testi sanırım istemiştir mutlaka doktorun.Allah korusun düşüğe yol açıyor.

Walla 2li de istedi mi bilmiyorum.
Yoksa benden başka kan alınmadı hamile kaldıktan sonra.

Ne geçmesi ayol ne geçmesi :))))))))))))))) Kim dedi geçti diye.Bazen geçer gibi oluyo ama yok hala var.Hatta bugün bile bulandım kola içtim walla :bbo:
yatıştı içince.Şimdilik ara ara devam ediyor.İnşallah geçer.Sen ne alemdesin bulantılarla?

ay ne bilim canım 12 haftalıktan sonramı geçiyor... benim bulantım yok sadece herşeyi yiyemiyorum iştahsızlık gibi bugün eve geldim aç kaldım sayılır ablamda yiyordum en azından... ama inanın iştahsız miğdem kalkınca çok mutlu oluyorum bebişim iyi demekki diyorum kendimi iyi hissettiğimde korkuyorum tatlicadiarzu

Ya Birde Karin Ne Zaman şişmeye Başliyor Son Bi Sorum Karindan Bakilan Ultrasonun Bir Zarari Varmi Burada Ilaçlari Yazdirmak Için Muayene Olmam Gerekiyordu 10 Gün Içinde Kontrole Gidebilirim Sizce Gidimmi?

Benimki şişmeye bşladı ilk zamandan.Kardeşim bi pantolon almıştı o da dar geldi bana.bende hamiş pantolonu aldım.Özellikle hamile kot bi pantolonum var onda baya şişiyo karnım :)

Yok canım ultrasonun bi zararı olmaz.
Git tebi niye gitmeyesin.Her fırsatta git.

Benim doktor 20 günde bir çağırıyor beni.Sizlerinki nasıl?

valla bendede şişlik var ama yatmaktan kilo aldığımı düşünüyorum çarşamba günü bebişim 1 cm'di (7 haftalıkta normal dimi) oda şişlik yapmak heralde... doktorum 1 ay sonra gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…