- Konu Sahibi gulseren4434
-
canımcım ondan bişeycik olmazz içini rahatlatmak içinn böle durumlarda bol bol yoğurt tüket annelik böle bişey iştee,,bende yakında kafama huni takıpta gezecemm ne zormuş yaaa,,bazen hamileliğimi kendime zehir ediyorummm:1no2:
canım benim ben birşey olacağını zannetmiyorum ama için rahat olsun istiyorsan biraz yoğurt ye iyi gelir.hem zaten senin sürekli yemen gerkiyor.
gülserencim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza. Bende hastaneye git gel ultrasona girdim kaç gündür iş hastane arasını dokumaktan nete bile giremedim. Canım benim ya demek kalp atışlarını duydun çok güzel bir duygu olsa gerek. Allah bizlerede o günleri gösterir inşallah. canım benim kendine iyi bak
gülserencim canım allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağını al ve bütün güzel günlerini anlarını tadını çıkararak yaşa canım.bende ayın onüçünde kese görmeye gideceğim ama durum çok kritik malum değerler gerekli oranlarda yükselmedi
nasıl güzel bir duygudur eminim.yakında bende duyacağım inşallah.
Yapılmadı canım bana o test.
Adı neymiş o testin?
Sebzeleri sirkeyle yıkamak lazım.
toxoplazma testi sanırım istemiştir mutlaka doktorun.Allah korusun düşüğe yol açıyor.
Kizlar Bir Yanlişliği Düzeltmem Lazim O Testim Normalmişşşş :) Tahlilleri Yaptirdiğim Hastanenin Doktoru Beni Yaniltmiş Ona Karşi Bağişiklik Kazanmişim Ama Kizakmikçiğa Karşi Dikkat Etmem Lazimmiş.... Dark'cim Senin Mide Bulantilarin Ne Zaman Geçti?
Walla 2li de istedi mi bilmiyorum.
Yoksa benden başka kan alınmadı hamile kaldıktan sonra.
Ne geçmesi ayol ne geçmesi :))))))))))))))) Kim dedi geçti diye.Bazen geçer gibi oluyo ama yok hala var.Hatta bugün bile bulandım kola içtim walla :bbo:
yatıştı içince.Şimdilik ara ara devam ediyor.İnşallah geçer.Sen ne alemdesin bulantılarla?
Ya Birde Karin Ne Zaman şişmeye Başliyor Son Bi Sorum Karindan Bakilan Ultrasonun Bir Zarari Varmi Burada Ilaçlari Yazdirmak Için Muayene Olmam Gerekiyordu 10 Gün Içinde Kontrole Gidebilirim Sizce Gidimmi?
Benimki şişmeye bşladı ilk zamandan.Kardeşim bi pantolon almıştı o da dar geldi bana.bende hamiş pantolonu aldım.Özellikle hamile kot bi pantolonum var onda baya şişiyo karnım :)
Yok canım ultrasonun bi zararı olmaz.
Git tebi niye gitmeyesin.Her fırsatta git.
Benim doktor 20 günde bir çağırıyor beni.Sizlerinki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?