- Konu Sahibi gulseren4434
-
curly cim güzelde ne demek müthiş ağlamamak için zor tuttum kendimi. bundan sonraki kpntrol 1 ay sonra. tahliller verdi doktorum. ya kıslar vajinal bölgeye hala sabun türü şeyler deymemelimi?
merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.
şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.
merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.
şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.
Kisslar Bugün Hastaneye Gittim Tahlil Yaptirmaya Sigortadan Yararlanmak Için Muayene Olmam Gerekliydi Doktor Karnimdan Bakti Yeni Resimle Geldim :) Bu Arada Doktora Progestani Fazla Yazin Dedim Sağolsun 10 Tane Yazdi Bende 6 Tanesini Aldim Meğer Bedavaymişşş Keşke Alsaydim Kullanmadiğimi Doktoruma Verirdim Ihtiyaci Olan Birine Verirdi Ne Kadar Akilsizim Dimi!
Kizlar Sizce Zeytinin çöpünün Yerinde Olan Küf Tehlikelimidir Ben Farkinda Olmadan Yedim Sanirim.yemek Küfü Zararli Biliyorum Ama Bunu Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?