En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

benim dr da son adete göre hesaplamıyo anlamadımki bende son adetime göre hesaplamıştım keseyi görelim diyo :sm_confused: :sm_confused

Az kalmış biraz daha sabır keseyi gördükten sonra yine endişe bitmiyor aslında yok kalp atışı o bitiyo aylık kontrollere dönünce acaba bi şeymi oldu seyyar ultrason olsun istiyor insan her gün görebilsin bebeğini. Yada ben öyleyim biraz evham yapıyorum.

canım benim sadece kız kardeşim biliyo hamile olduğumu bebeğime bişey olucak diye korkudan kimseye söyleyemedim aslında herkese haykırmak istiyorum ama kalbinin attını göreyim ondan sonra herkese söylerim bende çok evhamlıyımAllahım sağlıklı sia.s.hatlı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

Bende aynı şeyi yapmıştım kimseye söylemedim sadece ailem biliyordu ama çok zor içimdeki sevinci bastırdım o süreçte. Hakkında hayırlısı.

Valla al benden de o kadar.Olsa elimde şöyle tansiyon aleti kadar bir ultrason bilgisayarın monitörüne bağlayıp 7/24 izlesem bebişi.uyku uyumam herhalde.

Bir de biz biliyoruz tabii.naniknanik
Elacım hayırlı olsun bebişin.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.a.s.

Nasılsın diamond bebiş ne durumda hala hissediyormusun hareketlerini benim dr um en az 1 ay daha hissetmezsin dedi bende çok merak ediyorum. 13. haftadayız biraz kendilerini belli etseler.

Nasılsın diamond bebiş ne durumda hala hissediyormusun hareketlerini benim dr um en az 1 ay daha hissetmezsin dedi bende çok merak ediyorum. 13. haftadayız biraz kendilerini belli etseler.
Bebiş iyi çok fazla hissedemiyorum.Doktorum bana hissettim dediğimde inanmadı başka şeydir o daha bir-iki hafta sonra hissedersin dedi.Ama ben eminim bebiş hareketiydi.Neyse çok şükür üçlü testim de çok iyi çıktı.Yalnız bir de T3 ve T4 testi
istendi bunlardan T4 birazcık düşük çıkmış.Az sonra endokrinoloji bölümüne gideceğim.Belki ilaç kullanmam gerekebilirmiş.İnşallah vermez ilaç.Ama gerçekten bunun belirtileri var.Mesela el ve ayaklarda şişme yaparmış t4 düşünce.Aslında öncesinde yaptırmıştım bu testleri normaldi tüm değerler.Hamilelik ilerledikçe düşmüş.Neyse benim randevu saati geliyor.Kendine iyi bak.Görüşmek üzere.Şeniz

Merhaba Kisslar Bugün Eşimin çamaşirlarini Yikamak Için Eve Geldim. Babam Perşembe Günü Kismet Olursa 4 Damardan Ameliyat Olucak. Bende Bugün Doktora Gidicektim Ama Sali Günü Gittim çok şükür Iyi Görünüyor Dedi 2 Li Test Için 10 Hazirana çağirdi Inşallah Hepsini En Iyi şekilde Atlatirim Daha çok Erken Ama Doktorum Büyük Ihtimalle Kiz Dedi. Hepinizi çok öpüyorum çikmam Gerekiyor Hoşçakalin

Şimdiden çok geçmiş olsun gülseren babana acil şifalar. Demek kız görünüyor allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ama şanslı annelerdensin kız bebiş. Kendine dikkat et canım.

babana şimdiden geçmiş olsun. kendine dikkat et. fazla stres yapma.artık kalp bybass ları kolay oluyor üzülme acil şifalar

Maşallah bebişimize sağlıkla devam etsin inşallah

İnşallah sağlıkla atlatırsınız testleri, babana da Allah acil şifalar versin inşallah Allah yardımcınız olsun hepinizin

ne güzel sonuca yaklaşan bir üye daha..allah bizlere de nasip etsin..kızlar pazar transferim var..dualarınızı istiyorum...

gülseren hayırlı olsun...................

nestle inşallah sen de hamiş olursun............

kuzicim sen de sağlıkla büyüt bebişini bakalım....

ebrizm senin hafta sonun güzeldi galiba.benim ki eh işte.....

.dün 29 yaşıma girdim.vücut satim işliyor ama hala bebiş yok meydanda inşallah bu sene bari hamiş olurum kızlar.duanızı esirgemeyin..benden de herkese sevgiler....................

Hiç öyle düşünme canım ben 32 yaşındayım ve daha yeni hamile kalabildim bu iş sabretmek istiyor. Her şeyin hayırlısı yeni yaşın kutlu olsun ve inşallah bu yıl sana bi bebek getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…