- Konu Sahibi gulseren4434
-
Hiç korkma allah her şeye göre sabır veriyor. Bende iş yerinde atlattım o bulantıların şiddetli dönemini. Hemde bizim şirket yemekleri ofista yapılıyor 250 m2 bir ofis mutfak kokusu her yerden hissediliyor ama bir şekilde sabır ettim. Şimdiden bunlar içinkendini endişelendirme. Her şeyin hayırlısı.
Hazirancım nasıl gidiyo canımcım, varmı hissettiğin bişeyler
iyi gidiyor canım sen nasılsın senin nasıl hamişlik nasıl. Maalesef ne ağrım ne sancım hiçbirşey hissetmiyorum galiba bu seferde tutmayacak. yarın büyük gün heyecanlıyım ama herkes benden daha çok heyecanlı nasıl dört gözle bekliyorlar annem babam eşim kardeşim İnşallah bebeğim bana tutunmuştur.
Ayy inşallah canım yaaa inşallah heyecanınız mutlulukla tamamlanır Allah yardımcın olsun inşallah, :1hug:
herkeste belirti olmuyo zaten onu kafana takma sen, güzel haberlerle gel
Ben henüz bişey anlamış değilimki ultrason gününü bekliyorum işte, ozaman ancak içim rahatlayıp gerçekten hamileymişim diyebilicem sanırım
İnşallah canım sende şimdi telaşlısındır keseyi göreceksiniz sonra kalp atışları sonra tehlikeli dönem derken hamileliğin biter ve bebeğini ve hatta bebişlerini kucağına alırsın. yazdığın değerlere göre ikiz üçüz olma şansı yüksek gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah dediğin gibidir canım ya gerçi ben ömrü hayartımda adet sancısı nasıl oluyor bilmiyorum çok sorunsuz geçer ağrısız sızısız. Hayırlısı canım benim herzaman diyorum hayırlısı ise olsun. dualarınıza ihtiyacım olacak dua edin kızlar
Oyy iyi dayanmışsın valla, bakalım biz neler görücez hayırlısı inşallah
Sende dayanırsın merak etme bir şekilde günler geçiyor ben haftalardır acaba şu kritik dönemi atlatıcazmı crinonun ne zaman bitiricez derken hepsi geçti 13. haftaya girdik bile bir şekilde zaman geçiyor ve sağlıklı olalım bizlerde bebeklerimizde inşallah.
Ebrizm bu sabah uyandığımda kahverengi leke vardı sonra işe gittim ve kırmızı kanama başladı doktoru aradım, şimdi eve git dinlen pedi dolduracak kadar kanama olursa haber ver dedi eve geldim azar azar devam etti kanama şimdi lekelenme şeklinde sadece birde iki gündür kasıklarımda çok fazla dolgunluk hissi şişlik var çok moralim bozuldu herşey gayet iyi giderken bu ne şimdi, sendede oldumu böyle kanamalar lekelenmeler
kuzi senin kaçıncı haftan?bebek yerleşirkende bu tür kanama ve kahverengi akıntı normal diye biliyorum korkma rahat ol ben sorun olduğunu sanmıyorum strese girmea.s.a.s.
Kaçıncı hafta olduğunu bilmiyorum daha keseyi görmeye gitmedik ama 4-5 hafta arası olması lazım, ben o yerleşme kanamasını test sonucunu almadan 3 gün önce yaşadım zaten yine böyle bir kanama oldu 1 saat kadar sürdü ve geçmişti, inşallah dediğin gibidir canım, herşey iyi giderken şok oldum birden
iyi gidiyor canım sen nasılsın senin nasıl hamişlik nasıl. Maalesef ne ağrım ne sancım hiçbirşey hissetmiyorum galiba bu seferde tutmayacak. yarın büyük gün heyecanlıyım ama herkes benden daha çok heyecanlı nasıl dört gözle bekliyorlar annem babam eşim kardeşim İnşallah bebeğim bana tutunmuştur.
Geçmiş olsun kuzi hiç ayağa kalkma bence sırt üstü dinlen. Tüp bebek bile olsa son adet tarihine göre kaçıncı haftada olduğunu hesaplayabilirsin. Transferden itibaren sayılmıyor.
Sağol canım, hadi bugün kalkmadım yarın işe gitmem lazım napıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:,
doktora sordum nasıl hesaplanacağını son adet tarihinden hesaplanmayacakmış keseyi görmeye gidince hesaplıycaz dedi, dondurulmuş embriyo ya bunlar belki ondan değişiktir
Sağol canım, hadi bugün kalkmadım yarın işe gitmem lazım napıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:,
doktora sordum nasıl hesaplanacağını son adet tarihinden hesaplanmayacakmış keseyi görmeye gidince hesaplıycaz dedi, dondurulmuş embriyo ya bunlar belki ondan değişiktir
Rapor alma şansın yokmu canım ben kalp atışını duyana kadar rapor yıllık izin ne imkan varsa kullandım. İşe gidince istediğin kadar dikkat et yinede çok yoruluyor insan ve ben hep korktum. Benim son adet tarihime göre hesapladılar neye göre bilmiyorum tabi.
bende anlamadım hesap işini benide haziranın 11-12 gibi keseyi görmek için çağırdı kalbi içinde haziran 21 gibi gidicem bugün 14 gün ama belim çok ağrıyo benimde çok korkuyorum senağlamasenağlama senin kaçıncı günün?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?