En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

canım çok acil şifalar diliyorum babana allah onu başınızdan eksik etmesin ....benim bildiğim sadece röntgen odasına girmek yasak orayada girdiğini sanmıyorum korkma canım allaha bol bol dua et bebeğini allaha emanet et canım
 

Sen izmirdemi yaşıyorsun şekercim bilmiyordum. Bende İzmirde yaşıyorum. Haklısın şimdiden dışarıya çıkmak cesaret istiyor. Tadını çıkarmışsın allaha emanet olsun bebişlerimiz allah onları korur.
 

Çok geçmiş olsun gülserencim bebeğinin hassas döneminde bunları yaşaman gerçekten talihsizlik. Allah babana bir an önce şifa versin inşallah hastaneler konusunda kendi dr unun önerilerinden dışarı çıkma bence canım bizler için en iyisini şu an onlar biliyor ne deseler yapmak zorundayız. En kısa zamanda her şeyi atlatır ve dinlenmeye başlarsın umarım.
 
gülserencim çok geçmiş olsun Allah babana acil şifalar versin.canım benim koridorda bulunman bebeğe zarar vermez herhalde ama fazla stres verebilir o yüzden sen kendini fazla yıpratmamaya çalış.artık günümüzde tıp bu konuda çok iyi merak etme hemen senin bebişin dedesini koruyacaktır hiç merak etme tekrar çok çok geçmiş olsuna.s.
 
Merhaba Pelus , nerelerdesin epeydir bakiyorum seni goremiyorum nasil gidiyor ? Hersey yolundadir umarim . Gordun mu bebisini yada bebislerini durum ne ? Iyisindir INSALLAH .
 

Merhaba Gulseren , oncelikle cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin . bebein icin de endiselenme benim annem amilyathane hemsiresi hemde ebe ve bana ve kardesime hamileyken 9 ay hastanede imis hicbisey olmamis cok sukur sadece UV isinlarina maruz kalmaman lazim , Icini rahat tut cnm ...dualarimiz senle .
 
gulserencım cok gecmıs olsun babana acıl sıfalar dılıyorum ama sen kendınede dıkkat et bılıyorsun bız kolay elde edemıyoruz bebıslerımızı
 
gülseren mrb sanırım hatırladım seni tüp bebek yaptırıp hcg düşüp SONRA çıkmıştı doğru hatırlıyorsam sana yazmıştım EĞR YANLIŞ HATIRLIYOSAMDA KUSURA BAKMA CNM ÇOK OLDU . ALLAH ÖNCELİKLE ACİL ŞİFALAR VERSİN... SONRA KENDİNE ÇOK DİKKAT ET HEMDE ÇOK BENDE MÜJDELİ HABERİ VERMİŞTİM SİZLERE İLK TÜP BEBEK DENEMEM TUTMUŞTU HEMDE İKİZ Bİ KIZ BİR ERKEK VE İŞTE O İKİZLERİMİ 10 GÜN ÖNCE 23.HAFTALIK ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM.... ALLAH HEPİNİZİN SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ..ÖNCE MÜJDELİ HABERİMİ VERMİŞTİM SİZLERE ŞİMDİ ACI HABERİMİ VERİYORUM.........
 
Gülserencim büyük geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin babana.endişelenmene gerek yok bebişin için birşey olmaz o kadardan korkma.Ama kendini de yıpratma bu kadar lütfen.Öyle hemen karar verilmez ameliyata bir sürü alternatifi var.Muayeneni bu Cuma sanıyordum.
 
Merhaba Pelus , nerelerdesin epeydir bakiyorum seni goremiyorum nasil gidiyor ? Hersey yolundadir umarim . Gordun mu bebisini yada bebislerini durum ne ? Iyisindir INSALLAH .

nazcım ben de seni merak ettim hatta sonuç bekleyenlerde sormuştum seni.kesemizi gördük Allaha çok şükür geçen c.tesi çok mutluyuz ama ben biraz zor geçiriyorum bu dönemi sürekli çıkarıyorum yinede Allaha şükür ben her sıkıntıya razıyım yeterki küçük fasulye iyi olsun.şimdi sen söyle bakalım sen nasılsın gördün mü bebişinia.s.
 
Gülserencim çokkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babacığına canım, özellikle radyasyon bölgeleri ve röntgen odalarının kapılarında zaten hamileler girmesin diye yazıyo, o bölümlerin dışında birşey olacağını sanmam, hemşireler doktorlarda hamile olabiliyo olsa onlara olur Allah korusun
 

oy oyyyy peluşcum gördün demek keseyi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah, bulantıların nezaman başladı
 
mrhb gülserenciğim allah acil şifa versin babana canım korkma ve stres yapma bebeğinide düşün hemen ameliyata almazlar benim annemde anjio oldu ve ameliyata gerek kalmadı inşallah babanda iyi olcak öptüm canım
 
oy oyyyy peluşcum gördün demek keseyi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah, bulantıların nezaman başladı

kuzicim özür dilerim yeni gördüm yazını ben ne yazık ki bu son hafta sadece yatıyorum bulantılarım 6.haftanın başında başladı bugün 8.haftaya girdik 12.haftanın sonunda biter dediler ben de gün sayıyorum.ama yine de burda ki herkese Allah bugünleri göstersin diliyorum senide tekrar tebrik ediyorum bugünleri tadını çıkar canıma.s.
 

Ayy zor iş ya, bende hep o bulantılardan korkuyorum valla bide çalışıyorum işe gidip gelirken yollarda ne yaparım midem bulanırsa diye düşünüyorum inşallah olmaz öyle şeyler, Allah yardımcın olsun inşallah kesilir en kısa zamanda, bunlarda işin tuzu biberi işte Allah hayırlı evlat versinde katlanırız neyapalım
 

Az kalmış peluş biraz daha sabır benimde bulantılarım berbattı kendime gelemiyordum ve hiç bir şey yiyemiyordum ve toplam 5 kilo bile kaybettim. Ama çok şükür 13. haftaya girdim ve biraz rahatladım yavaş yavaş yemeklerimi yemeye başladım sabahları yine bi,raz oluyor ama önceki haftalarla kıyaslanmaz bile sadece bi miğde hassasiyeti kalıyor. Hiç geçmiycek gibi gelsede çok şükür atlatılıyor. Biraz daha zamana ihtiyacın var.
 

Hiç korkma allah her şeye göre sabır veriyor. Bende iş yerinde atlattım o bulantıların şiddetli dönemini. Hemde bizim şirket yemekleri ofista yapılıyor 250 m2 bir ofis mutfak kokusu her yerden hissediliyor ama bir şekilde sabır ettim. Şimdiden bunlar içinkendini endişelendirme. Her şeyin hayırlısı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…