K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gulseren4434
-
Günaydın canım, doğru söylüyorsun aslında.Ama gerçekten yormadım hiç kendimi,eşim de dikkatli kullandı.Şehirlerarası yollar şehir içinden daha güvenli ve düzgün.Doktora gidinceye kadar bile daha çok sarsılıyorum.doktorum da fazla kasıyor benim.Neredeyse 9 ayı yatakta geçirtecek.Muayenehaneden uğurlarken falan,hadi şimdi doooğru eve diyor:))Neyse bu gezme bana epeyce gider.Zaten şu 2 ay gezdim gezdim.Sonrasında iyice ağırlaşılır.Bir de İzmir de sıcaklar bastı mı hiç bir yere çıkılmaz zaten.
Merhaba Kisslar, Bana Ne Kadar şanssiz Olduğumu Söylüyordunuz Asil Beni üzen Olay 2 Gün önce Canim Babamin Geçirdiği Kalp Krizi, Numune Hastanesi Ekg çekmesine Rağmen Mide üşütmesi Diyor Babam Iyi Olmayinca 1 Gün Sonra Başka Hastaneye Gidiyor Numunede çekilen Ekg Ye Bakiyor Seni Nasil Eve Gönerdiler çok Büyük Bi Kalp Krizi Geçirmişsin Halada Geçiriyorsun Diyip Acil Karşisindaki Hastaneye Götürüyorlar Anjio Yapiliyo 1 Gün Yoğun Bakimda Kaldi şimdi Odada Ama Gözetim Altinda Bugün Belli Olucak Ama 2 Damar Tikali Ve Ameliyat çok Korkuyorum... Bu Arada Hastanede Hamilelerin Girmesi Yasak Odalar Var Ben Tabiyki O Odalara Girmedim Ama O Katta Bulundum Yogun Bakim Katinda Vardi Mesela 1 Gün Sonra Doktorumu Aradim Bulunma DediKorkuyorum Hastanede Karşima çikan Doktora Sordum Dişariya Zarari Yok Merak Etmeyin Dedi Neye Inanim Bilmiyorum. şimdi Hastaneye Gidiyorum Hem Bebegime Hemde Canim Babamdan Dualarinizi Esirgemeyin Olurmu... Doktora Gitmek Için Cumayi Beklemek Istemiyorummm 2 Hafta Oldu Ultrasona Gireli Birşey Olumu Yaaaa
Merhaba Kisslar, Bana Ne Kadar şanssiz Olduğumu Söylüyordunuz Asil Beni üzen Olay 2 Gün önce Canim Babamin Geçirdiği Kalp Krizi, Numune Hastanesi Ekg çekmesine Rağmen Mide üşütmesi Diyor Babam Iyi Olmayinca 1 Gün Sonra Başka Hastaneye Gidiyor Numunede çekilen Ekg Ye Bakiyor Seni Nasil Eve Gönerdiler çok Büyük Bi Kalp Krizi Geçirmişsin Halada Geçiriyorsun Diyip Acil Karşisindaki Hastaneye Götürüyorlar Anjio Yapiliyo 1 Gün Yoğun Bakimda Kaldi şimdi Odada Ama Gözetim Altinda Bugün Belli Olucak Ama 2 Damar Tikali Ve Ameliyat çok Korkuyorum... Bu Arada Hastanede Hamilelerin Girmesi Yasak Odalar Var Ben Tabiyki O Odalara Girmedim Ama O Katta Bulundum Yogun Bakim Katinda Vardi Mesela 1 Gün Sonra Doktorumu Aradim Bulunma DediKorkuyorum Hastanede Karşima çikan Doktora Sordum Dişariya Zarari Yok Merak Etmeyin Dedi Neye Inanim Bilmiyorum. şimdi Hastaneye Gidiyorum Hem Bebegime Hemde Canim Babamdan Dualarinizi Esirgemeyin Olurmu... Doktora Gitmek Için Cumayi Beklemek Istemiyorummm 2 Hafta Oldu Ultrasona Gireli Birşey Olumu Yaaaa
Merhaba Pelus , nerelerdesin epeydir bakiyorum seni goremiyorum nasil gidiyor ? Hersey yolundadir umarim . Gordun mu bebisini yada bebislerini durum ne ? Iyisindir INSALLAH .
nazcım ben de seni merak ettim hatta sonuç bekleyenlerde sormuştum seni.kesemizi gördük Allaha çok şükür geçen c.tesi çok mutluyuz ama ben biraz zor geçiriyorum bu dönemi sürekli çıkarıyorum yinede Allaha şükür ben her sıkıntıya razıyım yeterki küçük fasulye iyi olsun.şimdi sen söyle bakalım sen nasılsın gördün mü bebişinia.s.
oy oyyyy peluşcum gördün demek keseyi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah, bulantıların nezaman başladı
kuzicim özür dilerim yeni gördüm yazını ben ne yazık ki bu son hafta sadece yatıyorum bulantılarım 6.haftanın başında başladı bugün 8.haftaya girdik 12.haftanın sonunda biter dediler ben de gün sayıyorum.ama yine de burda ki herkese Allah bugünleri göstersin diliyorum senide tekrar tebrik ediyorum bugünleri tadını çıkar canıma.s.
kuzicim özür dilerim yeni gördüm yazını ben ne yazık ki bu son hafta sadece yatıyorum bulantılarım 6.haftanın başında başladı bugün 8.haftaya girdik 12.haftanın sonunda biter dediler ben de gün sayıyorum.ama yine de burda ki herkese Allah bugünleri göstersin diliyorum senide tekrar tebrik ediyorum bugünleri tadını çıkar canıma.s.
Ayy zor iş ya, bende hep o bulantılardan korkuyorum valla bide çalışıyorum işe gidip gelirken yollarda ne yaparım midem bulanırsa diye düşünüyorum inşallah olmaz öyle şeyler, Allah yardımcın olsun inşallah kesilir en kısa zamanda, bunlarda işin tuzu biberi işte Allah hayırlı evlat versinde katlanırız neyapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?