- Konu Sahibi gulseren4434
-
merhaba arkadaşlar şirketim taşındığı için bu hafta hiç yazamadım. Cumartesi günü kontrolüm vardı 2 kızım olucağını öğrendim çok mutluyum 3 lü tarama testimide c tesi günü yaptırdım bu gün sonuç aldım çok şükür her şey çok iyi allah sonuna kadar sağlıkla yardım etsin ve benmi gibi bekleyen her keze kısmet etsin.
merhaba arkadaşlar şirketim taşındığı için bu hafta hiç yazamadım. Cumartesi günü kontrolüm vardı 2 kızım olucağını öğrendim çok mutluyum 3 lü tarama testimide c tesi günü yaptırdım bu gün sonuç aldım çok şükür her şey çok iyi allah sonuna kadar sağlıkla yardım etsin ve benmi gibi bekleyen her keze kısmet etsin.
hadi hayırlı olsun canım gözün aydın eeee benimkilerle beşik kertmesi yaparız artık:roflol::roflol:
Neeeee inanmıyorummmm, iki kızmı eminmi doktorun çok şaşırdım hep erkeğe alıştıkya iki kız garip geldi valla, oyyy negüzelll süsler süsler durursun maşallah, hep böyle sağlıkla devam etsin hayatları,
tüp bebekler genelde erkek oluyo diyoduk, demekki oldumu kızda oluyomuş :)
Ebrizm gözünüz aydın canım.Kızlar başka bi tatlı oluyor bence çok şanslısın.
hayırlı ömürleri olsun bebeklerinin inşallah.
Çok teşşekkürler canım olur valla şimdiden biz ayarlıyalım bu işi senin oğluşlarından iyisinimi bulucaz. Allah hepimize sağlıklı evlatlar sağlıklı doğumlar yaşatsın.
kızlar neredeyse 2 haftadır yoktum neler neler olmuş.Maaşallah yeğenlerim çok iyilermiş.Çoook sevindim.teyzeleri öpüyor hepsini.
ebrizm,menekşe cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlı olsun canlarım.....
Butterfly sen de kayboldun ortalardan benim gibi.Nasıl gidiyor,neler yapıyorsun?Ben pek fırsat bulamıyorum yazmaya.Ya ben evede olmuyorum,hemen 5 dakikalığına başka yerden girip kontrol ediyorum gelişmeleri,ya da bende misafir oluyor ne zamandır,hiç yazamıyorum.Ama şöyle bir bakıp herkesi takip edip çıkıyorum,girmesem olmuyor,merak ediyorum çünkü.
Bu arada önümüzdeki hafta yapılcak tonla test varmış koca bir liste faksladı doktor.İçinde tetanoz aşısı da var maalesef.Çok yakıyormuş duyduğum kadarıyla,3 gün kolunu kaldıramıyormuşsun,doğruysa dedikleri.sağlık ocağına gidip yaptıracağım artık.Şeker yükleme testi falan da istedi.Ondan da korkuyorum,kiloluyum çünkü diyet verecek yaaa.
yaa canım bizim internette bir problem vardı.o yüzden giremedim.12. lucrini yaptım tık yok hala adet olamadım.bu sfer stres de yapmadım ama işte yine gecikti.hastaneyi aradım benim dr cumartesi hastanedeymiş randevu aldım.adet olsan da olmasan da gel dediler.
ya bu arada başka bir topikte denemenin 3 ten 2 ye düştüğü yazılmış ben tedaviye başladım beni de kapsar mı acep bu durum.zaten zor denkleştirdik parayı.kafayı yiycem yaaa.hastaneyi aradım tekrar ,açmıyorlar sanırım çıkmış herkes senağlama
diamond sen de çok yorma canım kendini.bebiş nasıl annesi???[/
İnşallah öder yaa bu sonuçta yeni birşey,sen önce başlamışsın inşallah umduğumuz gibi olur.Bebişim iyi çok şükür tekmeleyip,dönüp duruyor karnımda.
demek şeker yükleme o şekilde oluyor.Sanırım sonra idrardan bakılıyor değil mi?
Ebrizm gözün aydın kızlarımız geliyormuş.sağlıkla gelsinler inşallah ,senin adına çok sevindim.Cici cici giydirir süslersin artık fıstıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?