- Konu Sahibi gulseren4434
-
kuzicim ben 2. puregonumu yaptım bugün.onun dışında iyiyim.çarşamba kontrolüm var.bakalım bu sefer ben de hamiş olabilecek miyim????
Kızlar nasıl gidiyo iyimisiniz
İnşallahhhhh canım inşallah bu defa yüzünü güldürür Allahım, :1hug:
kenzul arş duasını oku arasıra çok güzel bi dua
Bugün yapıldı testlerin hepsi bitti çok şükür.Bir tek tetanos aşısı kaldı.100 ünite glikoz yüklemesi yapıldı.Sabah aç gidiyorsun kan veriyorsun önce.Sonra şekerli su içiyorsun,2 saat değil tam 3 saat bekliyorsun ve saat başı kan veriyorsun.4 kere kan alındı yani.Bir de sakın bir yere kaybolmayın fenalaşabilirsiniz yüklemeden dolayı diye bir yere göndermek istemediler. Ben de ben hergün bunun iki katı kadar şeker yüklüyorum bünyeye zaten dedim.Ben tatlıyı çok severim.Verdiği günlük şeker tüketimimin altında.tabii bunları kolayca söylüyorum ama bir de şeker çıkarsa beni diyete sokarlarsa görürüm o zaman.İnşallah çıkmaz.İdrarı şeker yüklemeden önce verdim.
Bugün bir de geçen haftalardaki ayrıntılı ultrasona benzer farklı bir ultrasona girdik.geçen hafta beyin,kalp ve tüm içö organlar ölçüldü ve incelendi.Bugün de kalp ekosu çekildi bebişin.resmen yarım saat kalbinin içini gözlemledi.Korkunç bir duygu biliyor musunuz.herşey adamın iki dudağının arasında hala.Aklım almıyor yani.dese ki bu bebeğin kalbinde şöyle bir problem var,düzelmez falan.ne yapabilirsin ki.Onu sordum ben de tabii herşeyin yolunda olduğunu öğrenip rahatladıktan sonra.Problem varsa ne yapılıyor diye.resmen sonlandırılıyormuş gebelik.Hala riskler devam ediyor yan.Allah'a emanet,Allah korusun ama insan korkuyor.
Kızlar nasıl gidiyo iyimisiniz
Bugün yapıldı testlerin hepsi bitti çok şükür.Bir tek tetanos aşısı kaldı.100 ünite glikoz yüklemesi yapıldı.Sabah aç gidiyorsun kan veriyorsun önce.Sonra şekerli su içiyorsun,2 saat değil tam 3 saat bekliyorsun ve saat başı kan veriyorsun.4 kere kan alındı yani.Bir de sakın bir yere kaybolmayın fenalaşabilirsiniz yüklemeden dolayı diye bir yere göndermek istemediler. Ben de ben hergün bunun iki katı kadar şeker yüklüyorum bünyeye zaten dedim.Ben tatlıyı çok severim.Verdiği günlük şeker tüketimimin altında.tabii bunları kolayca söylüyorum ama bir de şeker çıkarsa beni diyete sokarlarsa görürüm o zaman.İnşallah çıkmaz.İdrarı şeker yüklemeden önce verdim.
Bugün bir de geçen haftalardaki ayrıntılı ultrasona benzer farklı bir ultrasona girdik.geçen hafta beyin,kalp ve tüm içö organlar ölçüldü ve incelendi.Bugün de kalp ekosu çekildi bebişin.resmen yarım saat kalbinin içini gözlemledi.Korkunç bir duygu biliyor musunuz.herşey adamın iki dudağının arasında hala.Aklım almıyor yani.dese ki bu bebeğin kalbinde şöyle bir problem var,düzelmez falan.ne yapabilirsin ki.Onu sordum ben de tabii herşeyin yolunda olduğunu öğrenip rahatladıktan sonra.Problem varsa ne yapılıyor diye.resmen sonlandırılıyormuş gebelik.Hala riskler devam ediyor yan.Allah'a emanet,Allah korusun ama insan korkuyor.
kuzicim ben 2. puregonumu yaptım bugün.onun dışında iyiyim.çarşamba kontrolüm var.bakalım bu sefer ben de hamiş olabilecek miyim????
a.s.Selam Kuzi senin nasıl gidiyor,neler yapıyorsun,gerçi biraz takip etmeye çalışıyorum ama,yoğun geçiyor günlerim son zamanlarda benim de.gelen giden,benim gezmeler,malum yaz geldi.Ben de hazır henüz ağırlaşmadan biraz gezeyim istiyorum vakit kalmıyor yani.
mrb kuzi bende şirketim taşındı ve bir sürü sorun çıktığı için 1 haftadır internete giremedim kızlarım iyi büyüyorlar hızla. her hafta artan bir karın şişliğim ve her hafta giremediğim pantolonlarımla başbaşayım. sen nasılsın bebişin iyimi.
offrf çok zor güzelim ya ben hala şekerli şeyler yiyemiyorum yandım desene. şeker ve ultrason haricinde başka test var mı canım 3 hafta sonra benimde şeker tahlilim var. ve inşallah çıkmaz şeker şirketten bir arkadaşımda çıktı ve diyette çok zorlandı. tahlil sonuçlarını bildir bize canım.
İdrar kültürü isteniyor bir de normal hemogram.sanırım tetanos aşısını da hamilelik süresince 3 kez tekrarlayacakmışız.Dün girdiğim ultrason iki hafta sonra tekrarlanacak.Daha başka ne var bilmiyorum artık.Geçen ultrason nükleer tıpta yapıldı bu da ona benzer bir yerde.Her yerde yokmuş cihazlar sanırım.Geçen ki 180YTL idi.Bu seferki 200.Haftaya da normal muayene var.Son aylarda sanırım çok daha sık gidecekmişiz muayeneye.Doğuma kadar bir mikro parası daha yiyeceğiz sanırım.İnsanın gözü görmüyor tabi ama bütün bunlar gerçekten gerekli mi diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu.Çünkü çook ayrıntıya giriyor benim doktorum.Bilmiyorum ama olay biraz ticari boyutta ilerliyor gibi geliyor.Bakalım sizden de istenecek mi bütün bunlar.
Oyy Yerim ben minişleri maşallah, ya bırak şişsin karnın negüsel işteee,
benim daha hiçbişey belli değil, zaten biraz göbeğim vardı hala aynı duruyo, insan hamile olduğunu bile anlamıyo karnı şişmeyince yaww,
hatta biraz kilo bile verdim, eskiden hamile zannedip yer falan verirlerdi, şimdi hamile olduğum halde kimse anlamıyo, anlamadıkları içinde kimse sallamıyo :icecream:
:)
yinede karnımı sıkmıyım diye dar pantolonlarımı giyemiyorum, hamile kıyafeti zaten olmaz, ne giyeceğimi şaşırdım valla bi şişsede rahat etsem
bebişte iyi hiç şikayetim yok çok şükür inşallah böyle devam eder, yalnız şu kontrol günleri gelmek bilmiyo :asigim:
günaydın ebrizm nasılsın? senin 3lü test sonucun çıktımı bende dün yaptırdım. 4 gün sonra alıcaz bakalım. sen ne kadar ücret verdin 3lü teste.
günaydın ebrizm nasılsın? senin 3lü test sonucun çıktımı bende dün yaptırdım. 4 gün sonra alıcaz bakalım. sen ne kadar ücret verdin 3lü teste.
Mrb canım yaptırdım 3 lü tarama testimi geçen hafta c tesi günü yaptırdım perşembe günü sonucunu aldım. Çok şükür normal çıktı. Ücret konusundada benim karşı komşum ve eşi dr ve labaratuvarları var orada yaptırdım para almamışlar eşim 40 ytl bırakmış tam olarak ne kadar a apılıyor bilmiyorum canım. Sen ne kadar ödedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?