En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Allahtan şimdi normal kıyafetler blüzler hamile kıyafeti gibi şansımıza moda hamile modası,
bazı hamile mağazalarında pantolon kalıplarıda çok güzel oluyo normalde giydiğimiz pantolonlar gibi dar kesim,
hatta dün gördüm Zara mağazasında hamile pantolonlarında indirim vardı, kalıplarıda çok güzel görünüyodu, ama bizim burdakinde büyük bedenler kalmış sizin orda varsa bi bak istersen, 49,5 YTL'ydi fiyatı

canım bende dün yaptırdım işte 11 ytl aldılar ama bizim hastane sigortayla anlaşmalı. eskiden 95 ytl ymiş şimdi yeni yasayla 11 e düşmüş benim şansıma. peki sizin doğum fiyatlarına ne dediler?

Ben daha görüşmedim doğum fiyatlarını bir sonraki kontrolde sorucam haber veririm

Yazını okumakta geç kalmışım tatlım çok pişman oldum dün akşam ykm ye gittim bende 96 ytl ye bir pantolon aldım karın kısmı penye diğer taraflar dediğin gibi normal dar pantolon. bluzlar konusundada rahattım seçenek vardı.

AAa zaranın hamile giyimi olduğunu bilmiyordum.Ama Ebrizm YKM hamile kıyafetlerinde baya kaliteli şeyler getirmiş çok cici T-shirtler aldım ben oradan,pişman olma yani.

Tüh ya pahalıya almışsın pantolonu, zaradakilerde o modeldi, kot vardı kumaş vardı, ikitane alırdın o paraya, aman neyse pantolonun fazlasına gerek yok zaten, iki tane olsa yeter önemli olan üst onlarda çok pahalı değil, güle güle giy canımcım, bende artık almak istiyorummmm:1rolleyes:

merhaba canım ay inanmıyorum ben cevahirdeki gebe mağzasından 1 pantolon 2 tişört aldım 200 ytl ödedim ve memnun kalmadım pantolon göbek altı o an dikkat etmedim ama hiç sevmedim bide benim 11 haftalık ama göbeğim çıktı kafamçokkarıştı

offf çok para vermişsin valla, zaten tişörtlerlerde şimdiki moda göğüsten büzgülü bol penyeler, hamileykende normaldede giyiliyo, mesela benim böyle bir iki tişörtüm var normal bir mağazadan aldım göğüs altından pileli büzgülü falan tanesi 15 ytl civarında ve 9.ayda bile giyilebilir belkide,
ben pantolon bedenine karar veremediğim için almıyorum henüz bişey,
normalde zaten biraz göbekliydim o yüzden pek belli değil hamile olduğum şuan için, etekle falan idare ediyorum

kızlar 2 li test ne zaman yapıyor 11 ile 14 hafta arası diye biliyorum

bende öyle biliyorum, herkes genelde 12.haftada yaptırıyo

ben şimdiden şiştim valla midem kazınca yemek yemekten kilo aldım göbek oldu yani bebekten ziyade:1shok:süt de kilo yapıyo kalorisi yüksek çünki kuzi sen hala crinone jel devam ediyomusun?ay yakında kısmetse cinsiyetinide öğrenicez:dance::dance:

:) boşver zaten öylede böylede uğraşıcaz göbekleri eritmek için,
ben crinone değil progestan fitil kullanıyodum (gerçi aynı şey) halen kullanıyorum, bıktım artık yaaaaa,
önümüzdeki hafta kontrolüm var 12.hafta oluyo sanırım bıraktırır artık, bir kurtulsam öyle rahatlıycam ki
bu kontrolde cinsiyeti belli olur belki demişti doktor, girdiğim ultrason büyük boyutlu belkide görürüz bakalım, geçen gittiğimde daha kolları bacakları yeni çıkıyodu bu hafta cinsiyeti belli oluyo Allah ne büyük nasıl bişey bu ya,
sen nezaman gidiyosun kontrole

ben 8 hafta 4 günlüktü gittiğimde temmuz 22 de gidicem12 hafta ortasındayken benimki seçilmiyo ultrason kağıdında küçücük poposu var kafasıda daha minnacık :dance:sen benden 1 haftaöndesin ne hissediyosun annenin hissettiği çıkarmış bana kız gibi geliyo ama etraftakiler erkek diyo :teselli::içelim:

Oyy yerim o miniği ben, bende enson 8 haftalıkken gittim, dediğim gibi ultrason büyük boyutlu sanırım onun için çok net göründü, kolları bacakları kısacıktı ve baya hareket ediyodu şaştım kaldım, bakalım bu defa neler görücez, banada etraftaki herkes kızın olacak diyo ama ben erkek hissediyorum bakalım kiminki tutacak

kuzicim ben ilacın prospektüsünü okudum 12 haftada kesiliyomuş
ohhhhh valla rahatladım, zaten doktorda 12.haftada kesebiliriz demişti, çok şükür artık lekelenmem falanda yok, ayy biraz önce gebelik bölümünde biri 11 haftalık doktora gitmiş kalp atışı durmuş bebeğinin onu okudum ya:çok üzgünüm:, çok korkuyorum bende böyle bişey olmasından, Allah korusun hepimizi

selam
kızlar bu korkular hiç bitmiyor değil mi bende 12 haftada ikili test ve ense ölçümü yapılacak.( bu ay sonu)
şimdi sakınim de gün yaklaştıkça biraz heyacan ve endişe alıyor içimi sizinde öyle mi?

Bitmiyoooo canımcım bitmiyo doğurana kadar endişeye devam :)),

valla ben test yapmayı düşünmüyom aslında, doktora gidince fikrim değişirmi bilmiyorum ama, geçen gittiğimde doktor aldırmayı düşünmüyosan yaptırmanın da anlamı yok dedi, zaten kesin sonuç vermiyomuş bu testler yanılma payı çok yüksek, ense kalınlığını ölçecekmiş aşağı yukarı fikir veriyo oda zeka konusunda bize dedi,
Allah korusun miniklerimizi

ama kontrol günleri gelmek bilmiyorrrrrrrrr

az kaldı seninde şeker bir kaç hafta sonra mecburen almak zorunda kalıcaksın. Gülsereni bende çok merak ediyorum inşallah annelerinin yanında tatilde falandır ters bir şey yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…