- Konu Sahibi gulseren4434
-
Kızlarrrrr benimki yaptı yapacağını bugün ultrasona girdim ve sonuç kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3, erkek olduğu zaten kesin değildi çok erken olduğu için ama ben hep öyle hissediyodum ve gerçekten pipisini gördüğümüzü sanmıştım, kız erkek hiç önemli değil ama kendimi öyle alıştırmışım ki şok oldum resmen, hiç alışveriş yapmaya falan elim gitmiyodu demekki bundanmış, doktor kesin kız dedi ama ayın 23'ünde ayrıntılı ultrason var yinede ona girmeden inanamıycam galibakaydirigubbakcemile
Benimki hep altta oynadı canım.Genelde ters duruyor kontrollerde.Belki seninkide dönmüştür :))
kaydirigubbakcemile5 AA bak ne güzel kızlarımız olcak seninle :))
Hayırlısı canım.Her işte bir hayır vardır.Cici cici elbiseler alırsın artık kızına :) Sen yine de ayrıntılıyı bekle.Ben öyle yapmıştım.
benim yarın kontrolum var.Umarım iyidirler.Eğer hala benimle iseler öğreneceğiz bizde kızmı,Erkek mi?
Kuzicim gözün aydın diyelim bari.Ama gerçekten inanma ayrıntılıdan önce.Benimkini biliyorsun nasıl da oynatmıştı bizi.3 kez karar değişti.kesin kız demişti ultrason uzmanıydı hem de.Ayrıntılı da şok olduk resmen.Oynata oynata bir hal oldu valla.Hala daha oynatıyor gerçi.Çok şükür solunumu düzeldi artık.Bir iki haftaya kalmaz çıkar
diyorlar.kaydirigubbakcemile2 Bakalım eve geldikten sonra nasıl oynatacak,ne işler açacak başımıza.
kaydirigubbakcemile5 AA bak ne güzel kızlarımız olcak seninle :))
Hayırlısı canım.Her işte bir hayır vardır.Cici cici elbiseler alırsın artık kızına :) Sen yine de ayrıntılıyı bekle.Ben öyle yapmıştım.
Sorma diamondcım fırlama bunlar valla işimiz var :)) Çokk sevindim canım inşallah biran önce çıkarda alırsın koynuna yavrunu, sağlıklı olsunlar yeterkiKuzicim gözün aydın diyelim bari.Ama gerçekten inanma ayrıntılıdan önce.Benimkini biliyorsun nasıl da oynatmıştı bizi.3 kez karar değişti.kesin kız demişti ultrason uzmanıydı hem de.Ayrıntılı da şok olduk resmen.Oynata oynata bir hal oldu valla.Hala daha oynatıyor gerçi.Çok şükür solunumu düzeldi artık.Bir iki haftaya kalmaz çıkar diyorlar.kaydirigubbakcemile2 Bakalım eve geldikten sonra nasıl oynatacak,ne işler açacak başımıza.
Ayyy süperrr sende kız anne adayısın kuzicim bir sürü cimcime kızımız olucak. Kız anneleri bana göre daha şanslı oluyorlar. Nazları bile bir başka oluyor bıcırıkların.Benim eşimde ilk 11. haftada dr pek belli değil ama biri erkek gibi duruyor demişti dr o yüzden hala umutlu 6 eylülde kontrolümüz var ve hala bakarsın bu kontrolde birine erkek der diye bekliyor. Ama açıkçası ben ikisininde kız olmasına hala çok seviniyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah evinizin mutluluk meleğine sağlıkla ve zamanında kavuşursun sende hepimizde tabi.
kızlar ne güzel..maşallah...bebişleriniz büyümüş cinsiyetler...doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış...ne güzel...allah banada göstersin o günleri inşallah...isteyen herkese tabi... benimde başımdan geçenleri az çok biliyorsunuz...en son 1,5 ay önce ameliyat oldum ve tüplerim alındı... daha transfer heyecanını bir türlü yaşayamdan kaç ay akıntı sorunlrımndan dolayı bekledim....şimdi tekrar lucrine başladım ve donrurulmuşlarımın transferi için... tekrar bir heyecan,tekrar bir umut...allah banda sizler gibi bir mutlu sona nasip etsin inşaallah hayırlısıyla....
cici anneler hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve allah sağlıcakla kucağınız almayı nasip etsin diliyorum....a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar dilerim bu bu hafta inşallah her kezden hep mutlu haberler alırız. öncelikle diamond dan çınarın evine geldiği haberini almak kısmet olsun tabi. 6 eylülde dr kontrolüm vardı kızlarımı gördüm gayet iyiler kilolarıda iyi sanırım dr um gayet iyi dedi beslenme düzenine aynen devam et diyor. sağ taraftaki kızım 1132gr 35 cm olmuş sol taraftaki kızım 1062gr. 30. haftada artık raporunu yazalım sen evde dinlenmeye başla dedi 3 hafta sonra raporumu vericek bu demektirki allahın izniyle işin sonuna geldik c tesiden beri bir panit var sormayın daha topluiğne bile almadım açıkçası. hepimize zamanında ve sağlıklı doğumlar kısmet olsun.
kızlar ne güzel..maşallah...bebişleriniz büyümüş cinsiyetler...doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış...ne güzel...allah banada göstersin o günleri inşallah...isteyen herkese tabi... benimde başımdan geçenleri az çok biliyorsunuz...en son 1,5 ay önce ameliyat oldum ve tüplerim alındı... daha transfer heyecanını bir türlü yaşayamdan kaç ay akıntı sorunlrımndan dolayı bekledim....şimdi tekrar lucrine başladım ve donrurulmuşlarımın transferi için... tekrar bir heyecan,tekrar bir umut...allah banda sizler gibi bir mutlu sona nasip etsin inşaallah hayırlısıyla....
cici anneler hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve allah sağlıcakla kucağınız almayı nasip etsin diliyorum....a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5
Ayyy ne kadar heyecanlıııı, göz açıp kapayana kadar geçiyo günler, maşallah bebişlere Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Selam kızlar epeyden beri buraya girmiyordum Maşallah herkes çok iyi. buna çok sevindim.
Diomandcım Allah analı babalı büyütsün tez zamanda evinize bebeğinizle dönersiniz inşallah.
Herkesi çok iyi buldum, bende henüz negatif sonuçların etkisini atmış değilim şoktayım. Allah hayırlısını versin cümlemize.
önümüzdeki ay tekrar deneme kararı aldık ama öncesi bazı tetkikler yaptırıyoruz bunun sonucuna göre ek tedavi yapacağını söylediler hayırlısı tetkiklerin sonucunu bekliyoruz 25 günde anca çıkıyormuş.
herkesi öpüyorum
Selam kızlar epeyden beri buraya girmiyordum Maşallah herkes çok iyi. buna çok sevindim.
Diomandcım Allah analı babalı büyütsün tez zamanda evinize bebeğinizle dönersiniz inşallah.
Herkesi çok iyi buldum, bende henüz negatif sonuçların etkisini atmış değilim şoktayım. Allah hayırlısını versin cümlemize.
önümüzdeki ay tekrar deneme kararı aldık ama öncesi bazı tetkikler yaptırıyoruz bunun sonucuna göre ek tedavi yapacağını söylediler hayırlısı tetkiklerin sonucunu bekliyoruz 25 günde anca çıkıyormuş.
herkesi öpüyorum
günaydın arkadaşlar. hepinize şimdiden iyi haftalar iyi günler dilerim. Dün evlilik yıldönümümüzdü 9 yılı bitirdik iyisiyle kötüsüyle evliliğimizde inşallah bir sonraki yıl kızlarımla birlikte giricek olmam bana ayrı bir sevinç. yaşattı.Allah her keze kısmet etsin.
herkesi öpüyorum
İnanmıyorum 4 eylül bizim de evlilik yıldönümümüz.11. yılımız doldu bizim de.Allah bundan sonra çocuklarımızla nice yıllar nasip etsin inşallah.
inşallah hayırlısıyla başarırsın bu sefer geçmişi unut moralini yüksek tut:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?