En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Ayyy süperrr sende kız anne adayısın kuzicim bir sürü cimcime kızımız olucak. Kız anneleri bana göre daha şanslı oluyorlar. Nazları bile bir başka oluyor bıcırıkların.Benim eşimde ilk 11. haftada dr pek belli değil ama biri erkek gibi duruyor demişti dr o yüzden hala umutlu 6 eylülde kontrolümüz var ve hala bakarsın bu kontrolde birine erkek der diye bekliyor. Ama açıkçası ben ikisininde kız olmasına hala çok seviniyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah evinizin mutluluk meleğine sağlıkla ve zamanında kavuşursun sende hepimizde tabi.

menekşe 44 Alıntı:
ebrizm´isimli üyeden Alıntı
benimkilerdede 2 haftadır yer değişikliği var sanırım bende c tesi kontrole gidicem dr a sormayı düşünüyordum. sanki bağırsaklarıma baskı yapıyorlar biraz aşağıya indi gibi geliyorlar hareketleri eskiden göbek üstümdeydi şimdi aşağıda ters bi durum değildir umarım.

yok yok sıkma canını ben doktora sordum. zaten baş aşağı duruyodu benimkiler.doktorda bir sorun yok.daha ilerleyen zamanlarda sanki çıkacaklarmış gibi hissedeceksin demişti.çektirecek bunlar bize valla..:))

çok teşekkürler arkadaşlar bir kaç gündür açıkçası hareketlerinin aaşağıda olması canımı çok sıktı ama demekki normal bir durum.Çok teşekkürler.

benim yarın kontrolum var.Umarım iyidirler.Eğer hala benimle iseler öğreneceğiz bizde kızmı,Erkek mi?

Evham yapma aktüel yakında kıpırtılarını hissediceksin ve hep seninle olduklarını her dk anlıyabiliceksin. hayırlısı şimdiden bizler öyle cinsiyet lüksünde olan anneler değiliz.

ooo çok şükür minik çınar artık evine gelmeye hazırlanıyor demekki çok şükür diamond allah bu günleride gösterdi annesinin sütünü içmeye başlayınca minik prens demekki toparladı. sağllıkları yerinde olsunda ben razıyım bize yapacakları her eziyete.

günaydın arkadaşlar. hepinize şimdiden iyi haftalar iyi günler dilerim. Dün evlilik yıldönümümüzdü 9 yılı bitirdik iyisiyle kötüsüyle evliliğimizde inşallah bir sonraki yıl kızlarımla birlikte giricek olmam bana ayrı bir sevinç. yaşattı.Allah her keze kısmet etsin.

Hayırlısı darkcım, inşallah birde erkek nasip eder Allah birgün hayırlısıyla, ikisinide tatmış oluruz. Ayrıntılıyı bekliyorum merakla valla onu görene kadar kanaat getiremiycem artık.

Sorma diamondcım fırlama bunlar valla işimiz var :)) Çokk sevindim canım inşallah biran önce çıkarda alırsın koynuna yavrunu, sağlıklı olsunlar yeterki

yaa sorma kız sezonu galiba bu sene, tabi ben hala kız gibi hissedemiyorum yaaa, ayrıntılı ultrasonada çok var çatlıycam valla, hayırlısı olsunda ne çıkarsa bahtımıza artık ama ikisininde yeri ayrı, bu kızsa birde oğlum olsun çokk isterim doğrusu, aminnn canım hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar dilerim bu bu hafta inşallah her kezden hep mutlu haberler alırız. öncelikle diamond dan çınarın evine geldiği haberini almak kısmet olsun tabi. 6 eylülde dr kontrolüm vardı kızlarımı gördüm gayet iyiler kilolarıda iyi sanırım dr um gayet iyi dedi beslenme düzenine aynen devam et diyor. sağ taraftaki kızım 1132gr 35 cm olmuş sol taraftaki kızım 1062gr. 30. haftada artık raporunu yazalım sen evde dinlenmeye başla dedi 3 hafta sonra raporumu vericek bu demektirki allahın izniyle işin sonuna geldik c tesiden beri bir panit var sormayın daha topluiğne bile almadım açıkçası. hepimize zamanında ve sağlıklı doğumlar kısmet olsun.

kızlar ne güzel..maşallah... bebişleriniz büyümüş cinsiyetler...doğum tarihleri konuşulmaya başlanmış...ne güzel...allah banada göstersin o günleri inşallah...isteyen herkese tabi... benimde başımdan geçenleri az çok biliyorsunuz...en son 1,5 ay önce ameliyat oldum ve tüplerim alındı... daha transfer heyecanını bir türlü yaşayamdan kaç ay akıntı sorunlrımndan dolayı bekledim....şimdi tekrar lucrine başladım ve donrurulmuşlarımın transferi için... tekrar bir heyecan,tekrar bir umut...allah banda sizler gibi bir mutlu sona nasip etsin inşaallah hayırlısıyla....

cici anneler hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve allah sağlıcakla kucağınız almayı nasip etsin diliyorum....a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5

Amiinn canım hadi hayırlısı, inşallah sende :CüvCüv:böyle olursun, Allah yardımcın olsun, haberlerini bekliyoruz:1hug:

Ayyy ne kadar heyecanlıııı, göz açıp kapayana kadar geçiyo günler, maşallah bebişlere Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Aminnnn canım inşallah en ksa zamanda senin bıcırıklarının neler yaptığını konuşmaya başlarız. moralini çok yüksek tut allah dualarımızı mutlaka kabul ediyor. En kısa zamanda sendende müjdeli haberler almak kısmet olsun.

Ayyy ne kadar heyecanlıııı, göz açıp kapayana kadar geçiyo günler, maşallah bebişlere Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Öyle canım ya daha dün gibi hamilelik müjdelerimizi verdik ama allah bir şekilde sabır veriyor ve şükürler olsun bu günlere geldik artık doğumlarımızı konuşuyoruz. Bebeklerimizin yaramazlıklarını konuşmakta kısmet olsun hepimize.

Selam kızlar epeyden beri buraya girmiyordum Maşallah herkes çok iyi. buna çok sevindim.
Diomandcım Allah analı babalı büyütsün tez zamanda evinize bebeğinizle dönersiniz inşallah.
Herkesi çok iyi buldum, bende henüz negatif sonuçların etkisini atmış değilim şoktayım. Allah hayırlısını versin cümlemize.
önümüzdeki ay tekrar deneme kararı aldık ama öncesi bazı tetkikler yaptırıyoruz bunun sonucuna göre ek tedavi yapacağını söylediler hayırlısı tetkiklerin sonucunu bekliyoruz 25 günde anca çıkıyormuş.
herkesi öpüyorum

bidahaki denemnde başarırsın inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..a.s.

hayırlısı canım bu ek tedavi belki işe yarıyacaktır hiiç umudunu yitirme moralini çok yüksek tut. sevgiler.

İnanmıyorum 4 eylül bizim de evlilik yıldönümümüz.11. yılımız doldu bizim de.Allah bundan sonra çocuklarımızla nice yıllar nasip etsin inşallah.

inşallah hayırlısıyla başarırsın bu sefer geçmişi unut moralini yüksek tut:1hug:

İnanmıyorum 4 eylül bizim de evlilik yıldönümümüz.11. yılımız doldu bizim de.Allah bundan sonra çocuklarımızla nice yıllar nasip etsin inşallah.

AAAAAA biz çok benzerlik taşıyormuşuz meğer biz 2 yıl geriden geliyorum bizde 9. yılımızı doldurduk. İnşalllah önümüzdeki yıl sen çınarla bende kızlarımla kutlarız kalabalık aile olarak. Çınardan havadisler nasıl iyimi küçük prens.

inşallah hayırlısıyla başarırsın bu sefer geçmişi unut moralini yüksek tut:1hug:

İnşallah canım bu sefer başarırırm moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum aslında iyiym ama işte 3. denemeye cesaretim yoktu Hayırlısı bu defa olacak sanırım sizin iyi haberlerinizi okuyunca moralim düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…