- Konu Sahibi gulseren4434
-
benimde şişiyor ama hala kendi ayakkabılarımı giyebiliyorum.eklem ağrılarım oluyor biraz fazla hissedilir şekilde. geçen ay her akşam yürüyüşe gidiyorduk iyi oluyordu son 2 haftadır işten gidince kımıldamak bile istemiyor canım yürüyüşü epeyce atladık bakalım kilo artışı ona göre değişir tabi. daha 6 ayda böyle olduk 8. ayı düşünemiyorum.
kaç kilo aldın bu zamana kadar? ben 10 kilo aldım sonunda ne olucam bilmiyorum. doktorum normal diyor ama ben endişeleniyorum.birtek karnımdan aldım kiloyuda yüzüm gözüm kollarım bacaklarım eskisi gibi.
Hayırlı haber nihayet 20. günde geldi.Solunum cihazından tamamen çıktı artık,gözünüz aydın dedi doktorlar.Ama çok yıpranmış tak çıkar tak çıkar cihazı mahfoldu çocuk.Biraz dinlenmesi lazım dediler.Bir de sütüm fazla yağlı gelmiş sanırım beslenmeyi ertelediler.Serumla beslenecek bir süre sonra tekrar dönecekler anne sütüne.
Kızlar şişseniz de patlasanızda tutabildiğiniz kadar tutun bebişlerinizi,inanın çok zor prematüre bebek.Sakın erken doğurayım demeyin,yormayın kendinizi fazla,sizlerle sohbeti çok özledim,ama giremiyorum fazla.Ekim anneleri bölümünde benimle ilgili bir topic açmışlar arkadaşlar,orada yazdım yaşadıklarımı okursanız.
ben toplam 8 kilo aldım canım ama 2,5 ayda aldım o kiloyu.2 ay önce hiç ki,lo almamıştım şimdi maşallah yani hızla ilerliyorum bu ctesi kontrolüm var benim dr umda hiç memnun değil hızla artışımdan.
selam ebruzim ve menekşe
valla kilo meselesi beni rahatsız ediyor.Gebelik ile kilo verdim 4-5 kilo arası yemek ve iştahsızlık hala var ama en azından yemek yediğimde midem rahat.Arada arıza oluyor.Bende 16 haftayı bitirmek üzereyim hani diyeyim kilo verdikten soınra 1 kilo flan aldım.
Dün arkadaşım bir tanesi 4 ayda göre hemde ikiz karnın çok küçük dedi.Kilo durumunu değerlendirdiğimde kilo alamadığımı söyledim.Fakat aynı masada diğer arkadaşta bebeklere birşey olmuş olmasın dedi .Bende pozitif düşünüyorum ama değilmi içime bir kurt düştü.
Rica etsem ne zaman kilo aldığınızı ve beslenme düzeninizin miktarı hakında bilği verebilirmisiniz bana.
ben toplam 8 kilo aldım canım ama 2,5 ayda aldım o kiloyu.2 ay önce hiç ki,lo almamıştım şimdi maşallah yani hızla ilerliyorum bu ctesi kontrolüm var benim dr umda hiç memnun değil hızla artışımdan.
selam ebruzim ve menekşe
valla kilo meselesi beni rahatsız ediyor.Gebelik ile kilo verdim 4-5 kilo arası yemek ve iştahsızlık hala var ama en azından yemek yediğimde midem rahat.Arada arıza oluyor.Bende 16 haftayı bitirmek üzereyim hani diyeyim kilo verdikten soınra 1 kilo flan aldım.
Dün arkadaşım bir tanesi 4 ayda göre hemde ikiz karnın çok küçük dedi.Kilo durumunu değerlendirdiğimde kilo alamadığımı söyledim.Fakat aynı masada diğer arkadaşta bebeklere birşey olmuş olmasın dedi .Bende pozitif düşünüyorum ama değilmi içime bir kurt düştü.
Rica etsem ne zaman kilo aldığınızı ve beslenme düzeninizin miktarı hakında bilği verebilirmisiniz bana.
valla bende 10 kilo aldım çok şiştim kendimi kötü hissediyorum. ama doktora çok aldım dediğimde sen ikiz taşıyorsun normal sana diyor. ne bileyim. bende ilk aylar hiç kilo almamıştım birden şiştim valla.son aylarda ne olurum artık allah bilir.:CüvCüv:
mrb arkadaşlar dünden beri kimse uğramadı sanırım her kez ve minik yiğenlerim iyidir umarım.
benimkilerdede 2 haftadır yer değişikliği var sanırım bende c tesi kontrole gidicem dr a sormayı düşünüyordum. sanki bağırsaklarıma baskı yapıyorlar biraz aşağıya indi gibi geliyorlar hareketleri eskiden göbek üstümdeydi şimdi aşağıda ters bi durum değildir umarım.
kaydirigubbakcemile5 AA bak ne güzel kızlarımız olcak seninle :))Kızlarrrrr benimki yaptı yapacağını bugün ultrasona girdim ve sonuç kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3, erkek olduğu zaten kesin değildi çok erken olduğu için ama ben hep öyle hissediyodum ve gerçekten pipisini gördüğümüzü sanmıştım, kız erkek hiç önemli değil ama kendimi öyle alıştırmışım ki şok oldum resmen, hiç alışveriş yapmaya falan elim gitmiyodu demekki bundanmış, doktor kesin kız dedi ama ayın 23'ünde ayrıntılı ultrason var yinede ona girmeden inanamıycam galibakaydirigubbakcemile
benimkilerdede 2 haftadır yer değişikliği var sanırım bende c tesi kontrole gidicem dr a sormayı düşünüyordum. sanki bağırsaklarıma baskı yapıyorlar biraz aşağıya indi gibi geliyorlar hareketleri eskiden göbek üstümdeydi şimdi aşağıda ters bi durum değildir umarım.
benim yarın kontrolum var.Umarım iyidirler.Eğer hala benimle iseler öğreneceğiz bizde kızmı,Erkek mi?
Kızlarrrrr benimki yaptı yapacağını bugün ultrasona girdim ve sonuç kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3, erkek olduğu zaten kesin değildi çok erken olduğu için ama ben hep öyle hissediyodum ve gerçekten pipisini gördüğümüzü sanmıştım, kız erkek hiç önemli değil ama kendimi öyle alıştırmışım ki şok oldum resmen, hiç alışveriş yapmaya falan elim gitmiyodu demekki bundanmış, doktor kesin kız dedi ama ayın 23'ünde ayrıntılı ultrason var yinede ona girmeden inanamıycam galibakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?