- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Özür dilerim midenizi bulandırdıysam.öööff kahvaltı yapıyordum yaaa
Aslında haklısınız şuna bakın önceden evlilik dışı ilişkiye girip de hamile miyim sorularını soranlara kınardım şimdi aynısı başıma geldi.Tersten hamile kalanı gormedım duymadım
kalırsanız plaket verirler heralde.
Hamileliği silin kafanızdan. Stresten 2 gün olmuştur regliniz.
Diğeri için de bi abdest alın arının , ben işin gunah boyutuna degilim inan ,o herkesin kendi bilecegi iş, sadece saglıksız ve iğrenc.
yani hak yolu varken neden .ok yolu ?
Ters ilişki nedir? İlk defa duydum.Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama yardımınıza çok ihtiyacım var.22 yaşında bekar birgenç kızım 8 Nisan tarihinde Allah beni affetse bile benim kendimi affedemeyeceğim bir zina günahı yaşadım ve ters ilüşkiydi,vajinama herhangi bir şekilde boşalma olmadı.Daha sonra ben hamilelikten korktum ancak 14 Nisan tarihinde kanama oldu o da çok az ve 2 günlüktü ben yine şüphelendim ve 20-25 Nisan tarihlerinde gittim gebelik testi aldım ve tek çizgi çıktı ancak ben şüpheliyim çünkü göğüslerimde yanma hissi var,canım sürekli çikolata çekiyor,sabahları karnım ve başım ağrıyor bir de cinsel içerikli videolara ilgim arttı.Kızlar ben hatamın farkındayım çünkü Allah'a karşı isyan ettim ve kendimi bu yüzden asla bağışlamayacağım.Hastanelerde kan testi yaptırmak ücretli mi yoksa hiç gitmeyeyim mi?Sırf bu yüzden akrabalarımın yüzüne bakamaz oldum zina yaptığım için.
anal ilişki yaniTers ilişki nedir? İlk defa duydum.
Duyduğum kadarıyla hamile kalınıyor hatta çocuk sakat doğabiliyor Allah korusun tabi.anal ilişki yani
sakat mı kalıyor yok artık böyle şeylere inanmayın hamile kalma ihtimali yok denecek kadar azDuyduğum kadarıyla hamile kalınıyor hatta çocuk sakat doğabiliyor Allah korusun tabi.
Kan testi yaptırmama gerek yok o zaman çünkü eczaneden test almıştım hatta hassas olanlarından 20 TL idi tek çizgi çıktı.hamile değilsinizdir merak etmeyin
bence gerek yok 2 gün kanamanız olmuş zaten ne hamileliğiKan testi yaptırmama gerek yok o zaman çünkü eczaneden test almıştım hatta hassas olanlarından 20 TL idi tek çizgi çıktı.
Spermler bagirsaklardan yumurtaliklara kacmadiysa hamile degilsinizdir.
Ayrica devlet hastaneleri testi ucretsiz yapar ancak aile hekimine bildirir.
Vajinaya falan boşalma olmadı ama yine de şüpheleniyorum.Spermler bagirsaklardan yumurtaliklara kacmadiysa hamile degilsinizdir.
Ayrica devlet hastaneleri testi ucretsiz yapar ancak aile hekimine bildirir.
Evet ancak diğer adetlerim gibi değildi ancak affedersiniz de çamaşır değiştirecek kadardı.Off şu an köpek gibi pişmanım.bence gerek yok 2 gün kanamanız olmuş zaten ne hamileliği
Kesinlikle çok haklısınız.Özel hastanelerde 20-30 lira kadar bir ücret ile gebelik testi yapıyorlar. Git yaptır. Bir de su pis işi yapmayın Allah aşkına insanın s*carken aklına gelir ya
keşke olmasam... Neyse ..Kesinlikle çok haklısınız.
Evet ancak diğer adetlerim gibi değildi ancak affedersiniz de çamaşır değiştirecek kadardı.Off şu an köpek gibi pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?