En Büyük Pişmanlığım

Ucretli degil devlet hastanelerinde. Sigortanz varsa yani birinin ustundende bakiliyosaniz gidebilirsin. Once kadin doguma gidiyosun hamilelik suphem var diyosun hcg tahlili istiyo ama bana evli misin bekar misin diye sormustu dr um. Acildede ayni sekilde bakip 1 saat snra sonuc alinabiliyo. Ins degilsindir ama zaten olmaz yani cok zor

Özel hastanenin sitesine girdim orda da jinekoloji bölümü devlet hastanesinde var da acaba anlaşılır mı ben gizli olsun istiyorum.Bir de benim sigara gibi kötü alışkanlığım da var.

feci dalga geçiliyormuşuz gibi geldi artık bana..
sigara hamile bırakmaz.
Özel hastanenin sitesine girdim orda da jinekoloji bölümü devlet hastanesinde var da acaba anlaşılır mı ben gizli olsun istiyorum.Bir de benim sigara gibi kötü alışkanlığım da var.

sigara alışkanlığı ile hamileliği nasıl bağdaştirdn acaba? Gizli olmasını istiyorsan özele gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…