en büyük takıntım KOCAM!!!

bu forumda da birilerinin dertlerini küçümseyenleride hiç anlamıyorum
sana küçük gelebilir ama bu beni üzüyor
burası dert yarışması değil

Knularını az cok bılıyrum daha oncede yrum yaptım gzlemledıgım kadaryla sen ufak tefek seylere takılıp buyutuyrsun bu bence nrmal degıl kımsenın derdını kucumsedıgım yok demek ıstedıgım dertlerını unutturacak dert vermesın Allah cunku bunlara takılacak halın kalmaz. burası dert yarısmsı dıyende olmadı

ama ben ilgisizliğinden dolayı boşanmak istedim
şimdi öyle yapsam tuhaf olmaz mı

Aranız yumuşar diye düşündüm.Daha farklı seçenekler varken eşine boşanalım demişsin yenilir yutulur bir şey değil .

Bilmiyorum nasıl istiyorsan öyle davran

İstersen grilin dediği gibi bir mektup yaz ve bekle

kimse burada açılan konularla geneli yorumlamamalı bence
istersen sayabilirim bir çok sıkıntımı
hani insan önceden her acıya dayanabilecek gücü bulur kendinde
bir yerini bıçak kesse dayanabilirken
bir müddet sonra eline diken batsa acıdan kıvranır.
benim ki de o hesap işte

bakalım belki bugün kendisi konuşmak ister bilmiyorum
şuan mektup yazacak pek imkanım yok
kendime yapabileceğim birşeyler araştırıyorum
mesela amigurumi bebeklerden yapabilir miyim ki acaba
hem önüme gelen çocuklara hediye ederim
hemde kendim rahatlarım

Akşam nasıl geçti? Konuştunuz mu?

ne kadarla yetindiğinizi ve eşinizin size ner verdiğini bilemem ama ben daha 1 aylık evli olmama rağmen, o 1 saati bile geçirmediğimiz bir çok gün oluyor. eve gel, yemek vs.sonra herkes bir köşeye dağılıyor ve bunu sorun etmiyorum, hayatın rutini bu dedim ve kendimi bu yüzden üzüp eşimi ilgisizlikle suçlamıyorum. sizin eski konularınızı da bilmiyorum, nasıl bir evliliğiniz olduğunu da ama ilişki demek her dakika bir atraksiyon olsun, ya kavga olsun ya aşk olsun demek değil bunu iyi biliyorum. insan her şeyi hayalindeki gibi yaşayamıyor, burada sizi eskiden bilen insanların yorumlarından çıkardığıma göre rutin hayatı sevmiyorsunuz ve bu size sorun gibi geliyor tabii bu benim varsayımım. eskiden bende öyleydim, elimdekileri kaybedince anladım bazı şeyleri, gördüm ve olgunlaştım. hakkınızda hayırlısı olsun.

sizin için 1 saati eşinizle geçirmemeniz normal olabilir
hatta eşinizin size zor anınızda nasılsın diyememeside doğru ve normal olabilir
ama bana göre iki insan evliyse
ortada sadece ev almak, araba sahibi olmak için yani ticaret için beraber değildir
arada duygu paylaşımı olmalıdır
sizin eşinizin fıtratı böyledir böyle kabul etmişsinizdir
peki eşinizin bol bol vakti olsa
sizinde ona ihtiyacınız olsa oda işte kendi ailesi sizin aileniz veyahutta arkadaşları ile meşgul
olupta size bir nasılsını çok görüyorsa söyleyin bana ne kadar tahammül edebilirdiniz
siz çok çok yeni evlisiniz
Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın
Ben evlendim evleneli hep birşeylerle savaşıyorum
benim yorgunlugum bu yüzden
yoksa ben her gün mum ışığında yemek yiyelim demiyorum
yada beni güzel sözlere boğsunda demiyorum
zaten o yapsa benim bunlara vaktim yok

Böyle konuşmadan nasıl çözeceksiniz? İkinizde inatçısınız.
Bilmiyorum
Ben bu zamana kadar çok adımlar attım
Haklı oldum konuştum haksız oldum konuştum
Evet boşanmaya getirmemeliydim lafı ama yorumdum yaa bende insanım
Bazen kalbim o kadar kırılıyor ki

Bilmiyorum
Ben bu zamana kadar çok adımlar attım
Haklı oldum konuştum haksız oldum konuştum
Evet boşanmaya getirmemeliydim lafı ama yorumdum yaa bende insanım
Bazen kalbim o kadar kırılıyor ki
böylede aranıza soğukluk giriyor sen o adım atsın diye bekliyorsun muhtemelen oda senden

cnım dediğim gibi detayını bilmiyorum ne yaşadığını da ben açtığın konuya ve orada söylediklerine göre yorum yaptım. umarım her şey en yakın zamanda yoluna girer ve sende kendini daha iyi hissedersin.

o muhtemelen amannn
pink zaten 2 güne konuşur kafa dinleyeyim diyordur belkide
valla kim ne derse desin. ben sonuna kadar sana hak veriyorum ve bütün adımlar kocandan gelmeli diyorum.
yazdığın gibi evlendiğin günden beri sen hep çaba/savaş içindeydin. eşin ise mutluydu. evinin bir odasında karısı, diğer odada anası, diğer odada kardeşi vs. neden mutsuz olsun, neden savaşsın ki?
eşini ailesi ile senin aranda tercihe mecbur bıraktın ve onun mutlu rüyası yok oldu. ancak o zaman anladı senin gerçekten mutsuz olduğunu. şimdi ikiniz de sudan çıkmış balık gibisiniz. birbirinize yabancı ve anlamaktan uzaksınız. sen kendini zorluyorsun ama olmuyor işte. çünkü karşılığı yok eşinde. bu ne kadar sürer nasıl sonuçlanır, meçhul.
ayrılsan onsuzluk daha çok yakabilir canını. kalsan mutlu değilsin.
tam ne seninle ne sensiz durumu.
Allah sıkıntılarınızı gidersin.

El iyisi diye tariflenilen durum narsistik kişilik bozukluğu. Bunu bir araştır istersen. Takıntı boyutunda ise durumun kendini de sorgula. Mesela kocana takmadan önce kv ne takmissin ondan önce de hep taktigin bir konu oluyordu ise sen de obsesif olabilirsin. Boşanmak asla çözüm olmayacak. Bosaninca kocanin bıraktığı boşluğu başka şeylere takarak dolduracaksin. He bir de eski kocana takma durumu var ki suanki halinden beter olabilirsin. Hayatimi mafetti ben üzülüyorum ama o mutlu hah işte birini de buldu olan bana oldu vs şeklinde ahlar vahlar olabilir.​
Eşinin sana söylediği dik baslisin sen haksizsin gibi sindirme çalışmalarını çoğu çalışan veya kendine fazlaca güvenen kadın inceden inceden veya kavgali gürültülü yaşıyor emin ol. Bunlar erkeğin eksikliğinden. Kendilerini geminin kaptani olarak görmek istemelerinden. Su an tamam diyip durmasına aldırma iş gerçekten boşanmaya geldiğinde belli olur gerçek niyeti. Sen ailene citlat sorunları ki boşanmak istediğinde destek olsunlar.
Senin psikoloğa gitmen geçici çözüm. Ya birlikte gideceksiniz ya da sen bir müddet rahatlik hissedeceksin sonra yine aynı şeyler olacak çünkü adam değişmeyecek

Psikoloğa gidersen de gelişmeleri buraya yazarsan çok sevinirim değişim sürecini merak ediyorum. Allah yardimcin olsun. Yalnız diilsin bu sorunları bir tek yaşayan sen diilsin bunu unutma canim

B Began
eşim dün akşam çok şaşırttı beni
geldi ve konuşmak istedi, neyse oturduk konuştuk
Özür diledi
Telefonunu neden geç açıyorsun, neden sürekli telefonla uğraşıyorsun dediği için
Beni artık sevmediğini düşünüyorum dedi
Bende benim seni sevmediği mi düşünseydin ben dile getirmeden önce sende bunu problem eder dile getirirdin dedim
Şimdi sırf ben sana bunu sordum diye senin içinde aynı şey sıkıntı olacak değil ya dedim
Ben sana boşanalım dediğimde fark etmez diyorsun
Bu ne kadar ağır birşey biliyor musun dedim
Bu zamana kadar sende bir çok kez bunu dile getirdin ve ben hangisinde farketmez dedim
Sevgi konusuna gelince söylediğin gibidir belkide bitmiştir dedim
2 yıldır başkaları için basit olabilir ama ben ne kadar ağır şeylerle baş etmeye çalıştım
ve yoruldum belkide kaybettik bazı duyguları dedim
İşte sen bana ticaret ortağım mısın dedin diyor
Evet yine söylüyorum arada bir paylaşım yok duygu yok
Bundan öte ne olabiliriz ki seninle dedim
Ama senin istediğin gibi olacak kendime ait bir dünya kuracağım ve orada yaşayacağım
o zaman senden hiç bir beklentimde olmayacak merak etme dedim

o ne dedi?

peki o bunlara ne cevap verdi seni seviyorum ya da sevmiyorum herhangi bir cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…