• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok kimin için endişelenirsiniz??

en çok kimin için endişelenirsiniz???

• Ankete Katılan
    243
ben en çok iki yavrum için endişeleniyorum mutsuz bir ailede yetişen bir çocuk olarak onlara huzuru vede mutluluğu veremem die vede kaybederim die çok korkuyorum

ama ben annem, babam, eşim, kardeşlerim hepsi için endişelenirim.ama yinede çocuklarım için olanı işaretledim. yerimseniben

Ennn çok annem için endişelenirim ablam için dee eğer babam yaşıyor olsaydı ilk sırayı o çekebilirdi gerçi...

çocuklarım için ,her zaman bizden önce gelirler.sanki benim bedenim,canım onlarda yaşıyor.
onlar kızıyor ama engel olamıyorum.bir gün anlıcaklar,tabiki anne baba olduklarında.

tabiki annem ve babam için.ama sevdiğimide bi kenara atamıyorum.haaaaaaaaaa bide kardeşlerim.insan ayırdedemiyoki inanın.onlara bişey olmasın ALLAHIM

daha evli değilim sözlüyüm..O yüzden önce ailem sonra sözlüm için endişelenirim.Ama evli olsaydım herhalde evladım derdim..

evli olmadığım ve sevgilim olmadığı için çocuklarım ve eişm için endişelenemem.. Ailem için endişelenmeme gerek yok bnce, geleceğim için endişeleniyorum çünkü hiçbir insan gelecekte ne olur bilemez ve endişe duyar

eşim ve kendim için endişelenirim en çok...bebeğimi kaybetmeden önce de bebeğim için endişelenirdim :((

bekarlar aile ve sevgili
evliler evlat aile ve eş derler herhalde.
bende bekarken aile derdim tabiki
ama oyu tabiki kuzum berenim içinn..

Back
X