En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

uyanınca ilk idrarınla yap inşallah çift çizgiyi görürsün canım :) haberlerini bekliyorum
Adetimin 5 günü test yaptım sabah ilk ıdrarla ama yine negatif çıktı ( eşim hamile olduğumu söylüyor yüzünden belli solmussun diyor .. belki erkendr idrarda çıkmıyordur pazartesi gider Kan testi yapariz dedi ..

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

Goguslerimde agri ve siskinlik en belirgin erken hamilelik belirtisiydi benim icin
Benim adetim den 10 gün önce kasik ağrılarım başladı tek taraflı sağ kasigim agriyodu şimdi üstünden 5 gün geçti 2 ci gün kan testi yaptım negatif bu sabah idrar yaptım yine negatif ama göğüslerim şişmiş 4 günden fazladır ve göğüs ucum koyulasmis ve yeni fark ettiğim şey idrar im çok köyü gün içinde ne kadar su içersem içelim koyu .. eşim geç hamile kalmışsan çıkmaya bilir yüzün solmus belli hamilesin dedi ama testler negatif çıkıyor (

üzülme canım sakin olmaya çalış gezin tozun hoşuna giden şeyler yapın biraz rahatla.

üzülme canım sakin olmaya çalış gezin tozun hoşuna giden şeyler yapın biraz rahatla.
Hayır anlamadigim ilk defa geçikiyorum sağ kasigim da tek taraflı ağrı var göğüslerim şişmiş ağrıyor göğüs ucum koyulasmis idrar im in rEngineering koyulasmis peki test neden halan negatif !

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen
Emin olmak icin farkli bi markadan daha yap cunku benimde gecen ay oyle oldu bide 15 dk yanlis hatirlamiosm sonrasinda olusabilio ama ilk 5 dk cikmasi lazim eger sonradan farketiysende yenile testi insallah hamilesindir cnm

Hayır anlamadigim ilk defa geçikiyorum sağ kasigim da tek taraflı ağrı var göğüslerim şişmiş ağrıyor göğüs ucum koyulasmis idrar im in rEngineering koyulasmis peki test neden halan negatif !
Bunun iki aciklamasi var ya hamilesin hec dollenme var cikmio idrarda yada stresten vucudn seninle oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…