- 22 Temmuz 2016
- 1.125
- 1.352
- 133
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
uyanınca ilk idrarınla yap inşallah çift çizgiyi görürsün canım :) haberlerini bekliyorumAsimisa eşim test getirdi yarın sabah aç karınla yapıcam 5 günüm olacak inşallah çift çizgiyi gorurumm
uyanınca ilk idrarınla yap inşallah çift çizgiyi görürsün canım :) haberlerini bekliyorum
Kizlarrrr
Erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar???
Benim adetim den 10 gün önce kasik ağrılarım başladı tek taraflı sağ kasigim agriyodu şimdi üstünden 5 gün geçti 2 ci gün kan testi yaptım negatif bu sabah idrar yaptım yine negatif ama göğüslerim şişmiş 4 günden fazladır ve göğüs ucum koyulasmis ve yeni fark ettiğim şey idrar im çok köyü gün içinde ne kadar su içersem içelim koyu .. eşim geç hamile kalmışsan çıkmaya bilir yüzün solmus belli hamilesin dedi ama testler negatif çıkıyorGoguslerimde agri ve siskinlik en belirgin erken hamilelik belirtisiydi benim icin
üzülme canım sakin olmaya çalış gezin tozun hoşuna giden şeyler yapın biraz rahatla.Benim adetim den 10 gün önce kasik ağrılarım başladı tek taraflı sağ kasigim agriyodu şimdi üstünden 5 gün geçti 2 ci gün kan testi yaptım negatif bu sabah idrar yaptım yine negatif ama göğüslerim şişmiş 4 günden fazladır ve göğüs ucum koyulasmis ve yeni fark ettiğim şey idrar im çok köyü gün içinde ne kadar su içersem içelim koyu .. eşim geç hamile kalmışsan çıkmaya bilir yüzün solmus belli hamilesin dedi ama testler negatif çıkıyor(
Hayır anlamadigim ilk defa geçikiyorum sağ kasigim da tek taraflı ağrı var göğüslerim şişmiş ağrıyor göğüs ucum koyulasmis idrar im in rEngineering koyulasmis peki test neden halan negatif !üzülme canım sakin olmaya çalış gezin tozun hoşuna giden şeyler yapın biraz rahatla.
Emin olmak icin farkli bi markadan daha yap cunku benimde gecen ay oyle oldu bide 15 dk yanlis hatirlamiosm sonrasinda olusabilio ama ilk 5 dk cikmasi lazim eger sonradan farketiysende yenile testi insallah hamilesindir cnmSabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen
Bunun iki aciklamasi var ya hamilesin hec dollenme var cikmio idrarda yada stresten vucudn seninle oynuyorHayır anlamadigim ilk defa geçikiyorum sağ kasigim da tek taraflı ağrı var göğüslerim şişmiş ağrıyor göğüs ucum koyulasmis idrar im in rEngineering koyulasmis peki test neden halan negatif !
İnşallah 1 dk da çıktı ama silikEmin olmak icin farkli bi markadan daha yap cunku benimde gecen ay oyle oldu bide 15 dk yanlis hatirlamiosm sonrasinda olusabilio ama ilk 5 dk cikmasi lazim eger sonradan farketiysende yenile testi insallah hamilesindir cnm
Ama ben bu ay hiç stres yapmadım ki kendi haline bıraktım ... ınslalah geç dollenmedirBunun iki aciklamasi var ya hamilesin hec dollenme var cikmio idrarda yada stresten vucudn seninle oynuyor
Ay ozmn insallah hamilesin cnmİnşallah 1 dk da çıktı ama silik
Bence kadin dogumcuya git kesin belli olur kan tahlili yenilenir vaarsa cikar yoksada sebebini ogrenirsin cnmAma ben bu ay hiç stres yapmadım ki kendi haline bıraktım ... ınslalah geç dollenmedir
Canm silik hamilelik sayılıyorİnşallah 1 dk da çıktı ama silik
Öyle yapıcam ama tam 10 gün dolması bekliyorum çarşamba günü 10 gün dolacak eğer olmazsam perşembe günü Dr gidecem varsa çıkar dediğin gibiBence kadin dogumcuya git kesin belli olur kan tahlili yenilenir vaarsa cikar yoksada sebebini ogrenirsin cnm
İnşallah bende isteyen herkeste bin önce hamile olur cnmAy ozmn insallah hamilesin cnm
InsallahCanm silik hamilelik sayılıyor
Silik degil cnm bariz belliİnşallah bende isteyen herkeste bin önce hamile olur cnm
Dayancn kiz ben olsam pazrtesi damlardimÖyle yapıcam ama tam 10 gün dolması bekliyorum çarşamba günü 10 gün dolacak eğer olmazsam perşembe günü Dr gidecem varsa çıkar dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?