En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

ben daha bu ay hamile kaldım yani vitaminleri düzeltip ilaçla tiroidimi düzenleyince. Bana doktorum yumurtaların gelişmiyor dedi bu ay klomene başlayacaktım. Klomensiz oldu. Adetlerinin düzenli olması çok iyi. Kaç yıllık evlisin. Evlilikte bir yılı doldurunca eğer tüm yıl korunmadıysan doktora gitmen lazım sana hormon eşine spermiyogram bakılır ona göre doktorun yorum yapar ama Allah da büyük doktor olmaz dediği halde oldu benim.

Ay cok sevdindim ya insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin bak sakin bisey yapma is fln dikkatli ol insallah bende kalirim bu ay 2 gun var gunume adetlerim duzenli hep cnm ne kurtaj ne kimyasal gebelik etkiledi hep birdahaki ay duzene girdi troid te duzensiz olurmus icim rahatladi simdi

bata bir hafta kala su gibi akıntım oldu iki gün boyunca sonra bata üç gün kala yani dün vücut ısım çok yüksekti göğüslerimde hassasiyet özelikle solda yanma hissi vardı. Bir iki haftadır genel olarak iştahsızlık yüzümde sivilcelenme bu hafta sol kasıkta hafif ağrı var. Vücut ısım hala biraz yüksek ve sol kasığım ağrıyor çabuk yorulmaya başladım ve iki gündür çok belim ağrıyor sırtım ağrıyor. Normalde bat 24 Temmuz. Ben dün hissettim göğüste yanma olunca ve vücut ısım yükselince

Benim akintim yok denecek kadar az belirtim hic yok zaten olmazdida fazla sadece adet olmadan bikac saat once sancilanirdm ve olurdum sadece kasik agrim var bide idrarimda tortu var umidim yok yani bu ayda belki yapsam daha iy testi yarin belki yaparim hem gunume bir gun kalio ilk kaldigimda 4 gun once gostermisti ama negatif biliyorum ondn yapasimda uzulesim yok heycanlanmak bile guzl aslinda

Geçmiş olsun canım, Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın. Bende bilirim o nasıl bi acıdır. Bende kasımda hamile kaldım, ocakta kürtaj oldum. 10 haftalıktı kalbi durdu yaşasaymş biyeri hasarlı olacakmış o yüzden kendi kendine ölmüş. Bende araştırmştım özel hastanede nedenini bende cmv elisa diye bi virüs çıktı. Bendeki o virüsten dolayı ölmüş yani. Şubattan beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Rahim temiz dendi, adetlerimde düzene girdi ama hala yok. Bu ayda hasta olursam eşimle birlikte hormon testi yaptıracağz. İnşallah rabbm hiç birimzin kucağını boş bırakmaz.

Cnm o dedigin vurus u yok ettilermi yani tedavi gordunmu bide benim bildigim ilk dusukte hemen bakmiolar 2 veya 3 de nedenine bakiyolar

Cnm o dedigin vurus u yok ettilermi yani tedavi gordunmu bide benim bildigim ilk dusukte hemen bakmiolar 2 veya 3 de nedenine bakiyolar
Devlette dediğin gibi bakmadılar ilk olduğu için çok saçmalık illaha bikaç kez daha mi canım yansaydı? Mesels hemen hamile kalsaydım oda düşecekmiş. Bu virüs bağışıklıkla alakalı cnm tedavi olmadım, bir hafta sonra kendiliğinden bağışıklık kazandım. Ondan sonra korunmamaya başladım.bir ay korundm yani

Kurtaj cok zor bise Allah birdaha yasatmasn
Amin canım tek yaşayan bilir o kadar alışmıştım ki geceleri uykumdan uyanp sanki annemi babamı kaybetmişim gibi canm yanıyordu ağlıyodum bi hafta çok zorlandım çok koydu ama rabbim verdi o aldı bende emanetti emanetini geri aldı nasip değilmiş dedm kendi kendimi teselli ettm hep ama çok acı gerçekten

Asimisa eşim test getirdi yarın sabah aç karınla yapıcam 5 günüm olacak inşallah çift çizgiyi gorurumm

Birbirimizi iyi anlariz cunku bende kurtaj oldum doktor bu ay bile hamile kalabilirsn dedi hersey gayet normal rahmin temiz dedi dedigi gibi oldu ertesi ay hemen kaldim ama malesef oda kimyasalmis bi dusuk bi kimyasal ust uste olunca insan iyce cokuo pskolojik olarak ama her zman hayirlisini istiyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm

W Weravurus çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…