- 22 Temmuz 2016
- 1.125
- 1.352
- 133
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
ben daha bu ay hamile kaldım yani vitaminleri düzeltip ilaçla tiroidimi düzenleyince. Bana doktorum yumurtaların gelişmiyor dedi bu ay klomene başlayacaktım. Klomensiz oldu. Adetlerinin düzenli olması çok iyi. Kaç yıllık evlisin. Evlilikte bir yılı doldurunca eğer tüm yıl korunmadıysan doktora gitmen lazım sana hormon eşine spermiyogram bakılır ona göre doktorun yorum yapar ama Allah da büyük doktor olmaz dediği halde oldu benim.Troidi olan bi arkadasim vardi hatta doktorlar dusuk bi ihtimalle hamile kalirsin demisler bi doktor klomen vermis kullandi ay kaldi dogum yapti simdi 5 aylik oglu var sende insallah hemen kalirsin cnm.bunlar varken adetlerin duzenlimi cnm ben hep soyle dusunuorm dusukte olsa genelde herkes yasio ve tekrar kalip saglikli bi sekilde bebek dunyaya getirenler cok var oldugunu biliorm en azindan kalabiliyorum bide adetlerim duzenli eger bi sorun olsa adetlerim duzensiz olurdu diye dusunuom snin nasil cnm cok merak ediorm adetlerim duzenli diye hic problem yok diye rahat etmek mi yoksa bi alakasi yokmu bunlarla
evet bugün öğrendim :)Aa sen hamilemisin simdi
Yap o zman geciktirme canmYok taştan değilmiş ya gebelik yada enfeksiyon Can'ım dikkat ettim böyle büyük parçalar halinde belli oluyor bazense küçük oluyor.. Bilemiyorum işte tahlil yapmamız lazım net bilgi için
Geçmiş olsun canım, Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın. Bende bilirim o nasıl bi acıdır. Bende kasımda hamile kaldım, ocakta kürtaj oldum. 10 haftalıktı kalbi durdu yaşasaymş biyeri hasarlı olacakmış o yüzden kendi kendine ölmüş. Bende araştırmştım özel hastanede nedenini bende cmv elisa diye bi virüs çıktı. Bendeki o virüsten dolayı ölmüş yani. Şubattan beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Rahim temiz dendi, adetlerimde düzene girdi ama hala yok. Bu ayda hasta olursam eşimle birlikte hormon testi yaptıracağz. İnşallah rabbm hiç birimzin kucağını boş bırakmaz.Bende bir yillik ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini duyamadigimiz icin kurtaj oldum iki ay sonra tekrar kaldm oda malesef kimyasal gebelikmis simdi 4 ay oldu bu ayla 1 ay korundm 3 aydir yumurtlama gunune dikkat ediyorum ama olmuo bi doktora gorunmeyi dusunuom doktorlar 3 dusukten sonrakine arastirio ozel hastanede sikinti yok rahmi tertemiz dedi ama kimyasal oldu bilmiyorum korkuormda tekrar olursa sorun olur diye
Seninde hayırlısı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah :) baya erken öğrenmişsin, erken yumurtladın galiba :)evet bugün öğrendim :)
Cnm o dedigin vurus u yok ettilermi yani tedavi gordunmu bide benim bildigim ilk dusukte hemen bakmiolar 2 veya 3 de nedenine bakiyolarGeçmiş olsun canım, Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın. Bende bilirim o nasıl bi acıdır. Bende kasımda hamile kaldım, ocakta kürtaj oldum. 10 haftalıktı kalbi durdu yaşasaymş biyeri hasarlı olacakmış o yüzden kendi kendine ölmüş. Bende araştırmştım özel hastanede nedenini bende cmv elisa diye bi virüs çıktı. Bendeki o virüsten dolayı ölmüş yani. Şubattan beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım. Rahim temiz dendi, adetlerimde düzene girdi ama hala yok. Bu ayda hasta olursam eşimle birlikte hormon testi yaptıracağz. İnşallah rabbm hiç birimzin kucağını boş bırakmaz.
Devlette dediğin gibi bakmadılar ilk olduğu için çok saçmalık illaha bikaç kez daha mi canım yansaydı? Mesels hemen hamile kalsaydım oda düşecekmiş. Bu virüs bağışıklıkla alakalı cnm tedavi olmadım, bir hafta sonra kendiliğinden bağışıklık kazandım. Ondan sonra korunmamaya başladım.bir ay korundm yaniCnm o dedigin vurus u yok ettilermi yani tedavi gordunmu bide benim bildigim ilk dusukte hemen bakmiolar 2 veya 3 de nedenine bakiyolar
Devlette dediğin gibi bakmadılar ilk olduğu için çok saçmalık illaha bikaç kez daha mi canım yansaydı? Mesels hemen hamile kalsaydım oda düşecekmiş. Bu virüs bağışıklıkla alakalı cnm tedavi olmadım, bir hafta sonra kendiliğinden bağışıklık kazandım. Ondan sonra korunmamaya başladım.bir ay korundm yani[/QUOTE
Ozmn dikkatli beslenmen lazim folik asit kullaniosndur ztn doktor soylemistir bence hic moralini bozma biliosnki hamile kalabiliosn. sstres dollenmeyi cok etkiliomus takma kafana insallah en kisa zamanda olur
Amin canım tek yaşayan bilir o kadar alışmıştım ki geceleri uykumdan uyanp sanki annemi babamı kaybetmişim gibi canm yanıyordu ağlıyodum bi hafta çok zorlandım çok koydu ama rabbim verdi o aldı bende emanetti emanetini geri aldı nasip değilmiş dedm kendi kendimi teselli ettm hep ama çok acı gerçektenKurtaj cok zor bise Allah birdaha yasatmasn
çok üzüldüm canımumarım bir dahaki sefere sağlıklı olur hamileliğin. Ben geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Olurken anlamadım sonradan farkettim ben de b ve d vitamini eksikliği ve hashimato tiroidi çıktı bir buçuk ay önce. Ben geçen seneki kimyasal gebeliği bunlara yoruyorum. Endokrinolojiye gidip tiroid ve vitaminlerine baktır mutlaka. Beni jinekologum hamilelik istediğim için yönlendirdi ve bunlar çıktı.
W Weravurus çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasinBirbirimizi iyi anlariz cunku bende kurtaj oldum doktor bu ay bile hamile kalabilirsn dedi hersey gayet normal rahmin temiz dedi dedigi gibi oldu ertesi ay hemen kaldim ama malesef oda kimyasalmis bi dusuk bi kimyasal ust uste olunca insan iyce cokuo pskolojik olarak ama her zman hayirlisini istiyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm
Amin cnm saol
Ya yarın adet gecikmemin 5 günü olacak aç karınla test yapıcam inş çıkar idrar testi .. 2 ci gün kan yaptım negatif ti sonuçAmin cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?