- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Ya yarın adet gecikmemin 5 günü olacak aç karınla test yapıcam inş çıkar idrar testi .. 2 ci gün kan yaptım negatif ti sonuç[/QUO
Amin inş canm yarın sabah 7de yapıcam inss çift çizgiyi görürümGec dollenme olmus olabilir insallah hayirli sonuclar alirsn cnm
Insallah bnmde oyle olurBenim beklenen adet tarihinin üzerinden 15 gün gecti belirtiler yeni başladı göğüslerim çok ağrıyor sürekli uykum geliyor filan. Kişiden kişiye değişir bence
Peki testte kaçıncı gün pozitif oldu ?Benim beklenen adet tarihinin üzerinden 15 gün gecti belirtiler yeni başladı göğüslerim çok ağrıyor sürekli uykum geliyor filan. Kişiden kişiye değişir bence
Peki
Peki testte kaçıncı gün pozitif oldu ?
Benim bugün 4 günümdu yarın 5 olacak 2 ci gün kan tahlilde negatif çıktı ilk defa geçikiyorum yarın idrar testi yapicam yineAdet imden 2 gun önce test yaptım silik pozitif çıktı
İnşallah btnem inşallah aynen öyle ama hayırlısını hayırlı zamanda istiyorum canım rabbimden o en doğrusunu bilir, ben hamileykende hep hayırlı evlat olsun inşallah diye dua ediyodm hep sonra hayırlısı değilmiş demekki diye teselli ettm kendimi hayırlı evlatlar göndersin rabbm.Birbirimizi iyi anlariz cunku bende kurtaj oldum doktor bu ay bile hamile kalabilirsn dedi hersey gayet normal rahmin temiz dedi dedigi gibi oldu ertesi ay hemen kaldim ama malesef oda kimyasalmis bi dusuk bi kimyasal ust uste olunca insan iyce cokuo pskolojik olarak ama her zman hayirlisini istiyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm
Ah kuzum sende mi buradasın :) seninle bi topikte daha konuşmuştuk yada seni başka topiklerde gördüm dikkatimi çekti :)Benim beklenen adet tarihinin üzerinden 15 gün gecti belirtiler yeni başladı göğüslerim çok ağrıyor sürekli uykum geliyor filan. Kişiden kişiye değişir bence
Ah kuzum sende mi buradasın :) seninle bi topikte daha konuşmuştuk yada seni başka topiklerde gördüm dikkatimi çekti :)
Hayırlısıyla, sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
İnşallah inşallah :) dualarını bekliyoruz bizim için..Sağol canm inşallah :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşallah Rabbım en kısa zamanda nasip eder canım. Vazgeçmeİnşallah inşallah :) dualarını bekliyoruz bizim için..
Vazgeçilmez zaten canım ama her geçen zman alışkanlığa dönüyor, yine olmayacak, adet geliyor vs vs insan değişik oluyor bi süre sonra. Hatta olmayacak herhalde dediğim bile oldu çok bulanıp. Ama sabır bitanem ne diyelim.İnşallah Rabbım en kısa zamanda nasip eder canım. Vazgeçme
Kızlar mesajıma cevap veren olmadı ama garip jissediyorum ve merak içerisindeyim bulantılarım 4. Ayıma girdim ve başladı sizce normal mi endişe ediyorum
Teşekkür ederim canım cevapladığın için inşallah normaldirKorkma kimisinde 8 9 ayda bile oluyormuş
Normal canım üzülmeTeşekkür ederim canım cevapladığın için inşallah normaldir
beklentiye girmem çıkmazsa üzülmem diyorsan bir test yap canım. Var diye düşünüp heyecanlanmak çok güzel ama reglin gecikir bu da seni beklentiye sokar sonrası hayal kırıklığı olmasın. Olabileceğini düşünüyorsan test yap varsa da yoksa da için rahatlarBenim akintim yok denecek kadar az belirtim hic yok zaten olmazdida fazla sadece adet olmadan bikac saat once sancilanirdm ve olurdum sadece kasik agrim var bide idrarimda tortu var umidim yok yani bu ayda belki yapsam daha iy testi yarin belki yaparim hem gunume bir gun kalio ilk kaldigimda 4 gun once gostermisti ama negatif biliyorum ondn yapasimda uzulesim yok heycanlanmak bile guzl aslinda
çok teşekkür ederim :) benim biraz karışık aslında geçen ay kürtaj oldum (hamile değildim bir hastalıktan dolayı oldu) sonrasında regl düzenim bozuldu reglim normalde 26 sı olmalıydı ama telefon programı 24ü gösteriyor. Bu kadar yüksek olmasını anlayamadık eşimle.Seninde hayırlısı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah :) baya erken öğrenmişsin, erken yumurtladın galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?