En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Benim beklenen adet tarihinin üzerinden 15 gün gecti belirtiler yeni başladı göğüslerim çok ağrıyor sürekli uykum geliyor filan. Kişiden kişiye değişir bence

İnşallah btnem inşallah aynen öyle ama hayırlısını hayırlı zamanda istiyorum canım rabbimden o en doğrusunu bilir, ben hamileykende hep hayırlı evlat olsun inşallah diye dua ediyodm hep sonra hayırlısı değilmiş demekki diye teselli ettm kendimi hayırlı evlatlar göndersin rabbm.

Benim beklenen adet tarihinin üzerinden 15 gün gecti belirtiler yeni başladı göğüslerim çok ağrıyor sürekli uykum geliyor filan. Kişiden kişiye değişir bence
Ah kuzum sende mi buradasın :) seninle bi topikte daha konuşmuştuk yada seni başka topiklerde gördüm dikkatimi çekti :)
Hayırlısıyla, sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

İnşallah Rabbım en kısa zamanda nasip eder canım. Vazgeçme
Vazgeçilmez zaten canım ama her geçen zman alışkanlığa dönüyor, yine olmayacak, adet geliyor vs vs insan değişik oluyor bi süre sonra. Hatta olmayacak herhalde dediğim bile oldu çok bulanıp. Ama sabır bitanem ne diyelim.

Kızlar mesajıma cevap veren olmadı ama garip jissediyorum ve merak içerisindeyim bulantılarım 4. Ayıma girdim ve başladı sizce normal mi endişe ediyorum

beklentiye girmem çıkmazsa üzülmem diyorsan bir test yap canım. Var diye düşünüp heyecanlanmak çok güzel ama reglin gecikir bu da seni beklentiye sokar sonrası hayal kırıklığı olmasın. Olabileceğini düşünüyorsan test yap varsa da yoksa da için rahatlar

Seninde hayırlısı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah :) baya erken öğrenmişsin, erken yumurtladın galiba :)
çok teşekkür ederim :) benim biraz karışık aslında geçen ay kürtaj oldum (hamile değildim bir hastalıktan dolayı oldu) sonrasında regl düzenim bozuldu reglim normalde 26 sı olmalıydı ama telefon programı 24ü gösteriyor. Bu kadar yüksek olmasını anlayamadık eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…