- 22 Temmuz 2016
- 1.125
- 1.352
- 133
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Sen adet olmadan mi yaptın çıktı canm ?Değerin yükselir inşallah canım benim bat 24 Temmuz ben bu sabah erken gebelik testi yaptım onda çıktı yarın kan testi yaptıracağım inşallah orada da çıkar Eki Görüntüle 1860858
İnşallah olur tatlım .. benim gibi olan bir çok kişi varmıs yorumlara baktım 5 haftalik ken bazıların ki çıkıyormusDaha çok yenisin canım inşallah allah gönlüne göre versin istiyorsanız elbet olur belki bu sefer olur hayırlısı olsun. Ben adet olmadım adetime iki gün var
Çok güzel bir görüntü hayırlı olsun darısı ben ve benim gibi umutla bekleyenlereDeğerin yükselir inşallah canım benim bat 24 Temmuz ben bu sabah erken gebelik testi yaptım onda çıktı yarın kan testi yaptıracağım inşallah orada da çıkar Eki Görüntüle 1860858
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin allahÇok güzel bir görüntü hayırlı olsun darısı ben ve benim gibi umutla bekleyenlere
Hayırlı olsun canım erken tutmuş demek ki Rabbim tamamına erdirsinKızlar beta hcg 289 çıktı :)
çok teşekkür ederim canım benim aslında benim tahminlerime göre döllenmenin 13. günü çok erken ama biraz yüksek gibi pazartesi tekrar bakılacak ve doktoruma gideceğimHayırlı olsun canım erken tutmuş demek ki Rabbim tamamına erdirsin
Kız belki İkizdirr :)))çok teşekkür ederim canım benim aslında benim tahminlerime göre döllenmenin 13. günü çok erken ama biraz yüksek gibi pazartesi tekrar bakılacak ve doktoruma gideceğim
inşallah benim de içimden öyle geçiyor bir kız bir erkek ne güzel olur :) inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek de olur :)Kız belki İkizdirr :)))
Aynen canım benim :) bana dua edermisin pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitif çıkar bugün 4 gün pazartesi 7 gün olacak ..inşallah benim de içimden öyle geçiyor bir kız bir erkek ne güzel olur :) inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek de olur :)
İnşallah canım ya .. ama bir kaç belirtim var .. bak mesela bugün adet oldum sandım kostüm wcye baktım beyaz temiz bir akinti var biraz daha umutlandimEderim tatlım aklımdasın inşallah istediğin gibi olur
Evet canım bende öyle dusunuyorum ınsallah ya :)Umut vermek istemiyorum ama sende var birşeyler aynı belirtilerimiz :)
O bendede var bende bilemedim kardeşime sordum kadın doğumcu ya enfeksiyon var yada hamilelik dedi banaInsallah guzel. Haberlerinizi aliriz benimde batlarim hic gununu hatta saatini sasmaz 2 gunum var sizden farkli olarak hic belirtim yok yanlis kafama takilan bise var idrarda beyaz kumdan biraz daha iri taneli tortular var acaba bu belirtimi sizdede oluomu
Ben onu hiç duymadım ama aklıma ilk bbörek taşı geldiO bendede var bende bilemedim kardeşime sordum kadın doğumcu ya enfeksiyon var yada hamilelik dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?