En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Değerin yükselir inşallah canım benim bat 24 Temmuz ben bu sabah erken gebelik testi yaptım onda çıktı yarın kan testi yaptıracağım inşallah orada da çıkar

Değerin yükselir inşallah canım benim bat 24 Temmuz ben bu sabah erken gebelik testi yaptım onda çıktı yarın kan testi yaptıracağım inşallah orada da çıkar Eki Görüntüle 1860858
Sen adet olmadan mi yaptın çıktı canm ?
İnşallah yükselir ya ben ilk defa geçikiyorum çok umutlandim o yüzden .. 2 aylık evliyim hiç korunmadik

Daha çok yenisin canım inşallah allah gönlüne göre versin istiyorsanız elbet olur belki bu sefer olur hayırlısı olsun. Ben adet olmadım adetime iki gün var​

Daha çok yenisin canım inşallah allah gönlüne göre versin istiyorsanız elbet olur belki bu sefer olur hayırlısı olsun. Ben adet olmadım adetime iki gün var​
İnşallah olur tatlım .. benim gibi olan bir çok kişi varmıs yorumlara baktım 5 haftalik ken bazıların ki çıkıyormus

Kızlar benimde bu ay yumurtlama dönemim erken oldu sanırım vucut ısım şuan sabit 10 gün var daha regle ama 2 gündr bel ve sırt ağrım bde kasıklarda fıkırdamalar var gaz gbi sıkıştırıyo. Gün içinde ateşim baya yüksek 37.2 akşam böyleydi ama sabah braz dha düşük çıkıyo. Çok erkn sanki pskolojik mi yapıyorum acabası :s

Aynen canım benim
inşallah benim de içimden öyle geçiyor bir kız bir erkek ne güzel olur :) inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek de olur :)
Aynen canım benim :) bana dua edermisin pazartesi kan testi yapicam inşallah pozitif çıkar bugün 4 gün pazartesi 7 gün olacak ..

Insallah guzel. Haberlerinizi aliriz benimde batlarim hic gununu hatta saatini sasmaz 2 gunum var sizden farkli olarak hic belirtim yok yanlis kafama takilan bise var idrarda beyaz kumdan biraz daha iri taneli tortular var acaba bu belirtimi sizdede oluomu

O bendede var bende bilemedim kardeşime sordum kadın doğumcu ya enfeksiyon var yada hamilelik dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…